sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
Παρών εδωsohoviz
Παρών εδωsohoviz
βρε soho εδω δεν την παλευομε εμεις που ειμαστε 20 χρονια μικροτεροι, τωρα κανενα γιαουρτι για να δυναμώνεις η σου στελνω χαπια νεας τεχνολογίας. Αντε καλο μηνα σε όλους και κυριως στην κοπελα , να ειναι δυνατη να αντεχει ολους εμας.ρε παιδιά τα λέτε αυτά γιατί είστε μικρή ακόμα εγω είμαι 68 πλέων δεν την καταφέρνω το μωρό θέλει 3 φορές την μέρα καβάλα μπορώ εγω γέρος άνθρωπος να το καταφέρω 3 φορές την μέρα εε θέτε να μείνω στο κρεβάτι εεε
Είπα να πω μια καλημέρα στο αστερι στο τρελο μωρό να σ μπει καλά ο μήνας είμαι πτώμα πριν λίγο βγήκα εξω απο ενα μπαράκι είχαμε έρθει να δούμε 2 φίλες π δουλεύουν εδω στο Ναύπλιο κ κάνει κρύο μπρρρ για βροχή το πάει κ τωρα βουρ πισω Αθήνα φιλιά υγ Καρυπίδη ρίξε ενα σφουγγάρισμα μπάχαλο αφήσατε το μαγαζι εδω για να παω κ δίπλα να δω χι χι
βρε soho εδω δεν την παλευομε εμεις που ειμαστε 20 χρονια μικροτεροι, τωρα κανενα γιαουρτι για να δυναμώνεις η σου στελνω χαπια νεας τεχνολογίας. Αντε καλο μηνα σε όλους και κυριως στην κοπελα , να ειναι δυνατη να αντεχει ολους εμας.
Καλό μήνα κούκλα...Καλημέρα καλό μήνα σε όλους...
καλο μηνα καυλετοΚαλημέρα καλό μήνα σε όλους...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ολους,
Πραγματι την ΕΥΑ δυσκολα την παλευεις εχει δικιο ο Ρus
εχω βρεθει αρκετες φορες μαζι της και ξερω..,
εχω καιρο να τη δω αλλα ξερει ποσο την συμπαθω, time is coming..
να ειναι καλα και να προσεχει τους κακους!
αν ΚΑΙ ο ΤΑΣΣΟΣ πηρε ΤΡΟΜΠΑ..,
Το μούδιασμα ...έχει συνέχεια και σήμερα που δεν λέει να σταματήσει...Καλό μήνα πρόστυχο χυμώδη θηλυκό.Καλημέρα καλό μήνα σε όλους...
Το μούδιασμα ...έχει συνέχεια και σήμερα που δεν λέει να σταματήσει...Καλό μήνα πρόστυχο χυμώδη θηλυκό.
εισαι αδερφος τζιμυ
Η απολυτή καύλα να μοιράζεσαι αδηγαφες πρόστυχες ορέξεις με κολασμένες αχόρταγες καμπύλες που ζητούν το πιο τρελό βαθύ ξέσκισμα...μαραθωνιος βραδινος χθες.... εισουν υπεροχος..καλο μηνα υπεροχε και ανεπαναληπτε διονυσε!