ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ποιος παντρευεται
o soxxakos δεν το ξερειςποιος παντρευεται
σοχχακο αν την κανεις θα σου στειλω κατι κλαρινο μαγκες που ξερω εχει και εδω μεσα ;) που στην πιτα ειναι πρωτηδεν μπορώ τοτε μαν θα λείπω σε δουλειά ας παει άλλος στη θεση μ
ρε είμαι γέρος άνθρωπος η Εύα η πιπίνι θες να με πεθάνει πριν την ώρα μ εεεσοχχακο αν την κανεις θα σου στειλω κατι κλαρινο μαγκες που ξερω εχει και εδω μεσα ;) που στην πιτα ειναι πρωτη
ασε τα τρελλα θα το παρης το κοριτσι αλλιωςρε είμαι γέρος άνθρωπος η Εύα η πιπίνι θες να με πεθάνει πριν την ώρα μ εεε
λες να την εχω εκθέσει εεε αν είναι ετσι οκ είσαι για κουμπάρος εε έχεις καλή κουμπάρα εεασε τα τρελλα θα το παρης το κοριτσι αλλιως
εχω κουμπαρα μην αγχωνεσαιλες να την εχω εκθέσει εεε αν είναι ετσι οκ είσαι για κουμπάρος εε έχεις καλή κουμπάρα εε
Στριβειν δια του αρραβωνοςπάει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ο γαμπρός...?
δεν του βρισκω νυφικο στο νουμερο του γαμωτοπάει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ο γαμπρός...?
να προσεχεις τα αργιτικα αγγουρια στο δρομοΚαλο βράδυ φεύγω για Ναύπλιο τα λέμε αύριο μπαειιιιιι
μας την έκανε....Στριβειν δια του αρραβωνος
Πορτοκάλια έχει εκεί αδερφέ η κάνω λάθος εενα προσεχεις τα αργιτικα αγγουρια στο δρομο
εχω εκει και εγω φυτεια με αγγουριες ;) να προσεχεις καλο ταξιδιΠορτοκάλια έχει εκεί αδερφέ η κάνω λάθος εε
σιγά μην έχεις με παπαριες....εχω εκει και εγω φυτεια με αγγουριες ;) να προσεχεις καλο ταξιδι
δεν του βρισκω νυφικο στο νουμερο του γαμωτο