ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
τυπε αν η ευα ειναι χοντρη η ολγα τη ειναι τυπε
τυπε μονο η ευα ειναι χοντρη η ολγα τη ειναι τυπε
Βυζαρα κωλαρα μουναραγια τα ματια σας μονο αγαπες μου!!!καλο μεσημερι!!
Αρχηγέ έφερες καμία καινούργια κοπέλα ...?
η με τις παλιές σου είσαι ακόμη...?
Εσυ δε μας ειπες ποια γαμας τσαμπα και παιρνεις ποσοστα.Όχι man έτσι σε χοντρούλα δεν έχει κάτι για σένα, βολέψου με την Εύα που γαμάς και τσάμπα.
πάλι σαβούρες έχεις....Όχι man έτσι σε χοντρούλα δεν έχει κάτι για σένα, βολέψου με την Εύα που γαμάς και τσάμπα.
σαβουρογάμης είναι ο τύπος μην ασχολείσαι....Εσυ δε μας ειπες ποια γαμας τσαμπα και παιρνεις ποσοστα.
υποκλινομαιΑν κοιτάξετε καλά και σε άλλα νήματα έχει μπυροκοιλιες..αλλά εκεί δεν ανοίγει ρουθούνι..ο σκοπός και ο στόχος πάντα θα είναι σε ότι αξίζει!! Είμαι αυτό που είμαι με τις ατέλειες μου κ γουσταρω.. τα κομπλεξ σας μακρυά μου...όλοι οι fit εδώ μέσα μαζεύτηκαν..θεατρα
Ηρθε το Σαββατοκύριακο???
εγω ποτε θα παίξω με αυτά που λέει ο Λουκάς μωρο μ εεεεΒυζαρα κωλαρα μουναρα
Ηρθε το Σαββατοκύριακο???
τι σε γάμο θα πάτε θέτε παρέα μήπως να έρθω κ εγω για παρέα..Εσύ ετοίμασε το μαύρο κουστούμι... Χαχα
εσυ ασε τα κουλα σε 28 ημερες παντρευεσαι ;) λαμογιοοοτι σε γάμο θα πάτε θέτε παρέα μήπως να έρθω κ εγω για παρέα..
κοπελα μου εδω εισαι παλι τι εγινε δεν εχει δουλεια το μαγαζακι σουΌχι man έτσι σε χοντρούλα δεν έχει κάτι για σένα, βολέψου με την Εύα που γαμάς και τσάμπα.
χειμωνιασε....Ηρθε το Σαββατοκύριακο???
δεν μπορώ τοτε μαν θα λείπω σε δουλειά ας παει άλλος στη θεση μεσυ ασε τα κουλα σε 28 ημερες παντρευεσαι ;) λαμογιοοο