TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
την εχει εκθεσει την κοπελα θα την παρει > >ο ανθρωπος μπορει να μην θελει να παντρευτει
την εχει εκθεσει την κοπελα θα την παρει > >ο ανθρωπος μπορει να μην θελει να παντρευτει
κατι απο χθες...
καλημερα καλο μηνα!! αμοιβαια τα αισθηματα σερ μου!εισαι ΚΥΡΙΟς και ετσι σου φερθηκα και συνεχιζω να σου φερομαι!σεβαστικος και ευγενικος!σπανιζει σημερα αυτο!!!και συνηθως το να δειχνεις εμπιστοσυση στους ανθρωπους ειναι δυσκολο πραγμα...πολλες φορες τη παιρνουν τη φορουν στραπον και στη φορανε στο πωπουδακο!!! χαιρομαι ομως που ανθρωποι σαν εσενα υπαρχουν!!οποτε ευκαιρισεις θα χαρω να σου κανω ξανα το κρεβατι...
την εχει εκθεσει την κοπελα θα την παρει > >
μπορεις να γινης αλλα αν δεν γινης εχει κατι τσαμπα μαγκες που ξερουν και τον παιζουν καλαρε το κορίτσι θέλει καλλιτέχνη εγω δεν είμαι τέτοιος ρε
τι να γράψω τα εχω πεί είσαι κάβλα κ τρελό μωρό τι άλλο να πω θα βρω κ τον μπελά μ απο πανω εμ έτσι είναι εγω δεν είμαι καλλιτέχνης βλέπειςγια εφε και να πουλαμε μουρη στο καβουρι πρωτοι!αντε γραψε καμια ενημερωση βρε τρελογερε που ολο ξερεις εσυ και ξερεις εσυ εισαι...
Εγω Ξερω ποσο καυτη εισαι γιατι λιγο ελυψε να το κανουμε στο Ανσανσερ,
Τι να μου πουν οι παπαριες που γαρφουν καποιοι καλοθελητες μονο γελια μου προκαλουν,
και ακομα εχω κρατησει κατι που καμμια γυναικα δεν εχει κανει γα μενα..,
ξερεις για τι σου μιλαω !!!
Καλη ανταμωση μετα τις 10 του μηνα..,
μισο αν σε πεθανε σκορπιε που εισαι εχεις τα μεσα ειπες μια κηδεια για κωλογερο οχι τιποτα ακριβο συνταξη 330 euro παιρνη
δεν σε πιάνω σε χάνω κάπου γραψε τι θές να πείς κ τα λέμε μετα επιστρέφωμπορεις να γινης αλλα αν δεν γινης εχει κατι τσαμπα μαγκες που ξερουν και τον παιζουν καλα
Τυχερός ο τύπος που γεύτηκε αυτό μουνάκι χθες.
μισο αν σε πεθανε σκορπιε που εισαι εχεις τα μεσα ειπες μια κηδεια για κωλογερο οχι τιποτα ακριβο συνταξη 330 euro παιρνη
ασε ρε εσυ δουλευης με καρβουνο τι να πιασης.. θα σου ελεγα τι να πιασης αλλα θα μας παρεξηγησουν να μην μπορουμε να χαρουμε των ερωτα μας φανεραδεν σε πιάνω σε χάνω κάπου γραψε τι θές να πείς κ τα λέμε μετα επιστρέφω
εισαι παρθενα ?????τσαμπα η προβα νυφικου και τα εσωρουχα???? τσαμπα θα σφαξω το κοκορα να απλωσω σεντονι με αιμα τη πρωτη νυχτα γαμου??
εννοηται των κλωνο της στελνη στα ραντεβουεισαι παρθενα ?????
αυτο που λενε ''ηθελα να μεινω χηρα μα τα φερε αλλιως η μοιρα'' ;)
εισαι παρθενα ?????
αμεμπτου ηθικης κιολας!!