Επισκέπτης
είπα κάτι που προσδιορίζω μονόδρομο...?![]()
βρε το διλημμα προυπαρχει της δικης σου αναρτησης
δεν το χρεωνουμε σε σενα.
δλδ οταν λεμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα? δεν ειναι εκβιαστικο το διλλημα?
είπα κάτι που προσδιορίζω μονόδρομο...?![]()
έτσι όπως το λες ναι είναι....βρε το διλημμα προυπαρχει της δικης σου αναρτησης
δεν το χρεωνουμε σε σενα.
δλδ οταν λεμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα? δεν ειναι εκβιαστικο το διλλημα?
Αρα κατα την δικη σου αποψη.....έτσι όπως το λες ναι είναι....
στην ακρη καθομαι οπως βλεπεις αλλα γιατι το συνεχιζεται?? κ ειδηκα εδω στο νημα πειτε τα σε πμ,εμεις τι φταιμε οι υπολοιποι ?Επειδή όποιος προσβάλλει και προκαλεί, χρειάζεται μια πληρωμένη απάντηση μπας και επιτέλους το βουλώσει.
Αν εσύ ανέχεσαι κάποιος να κρίνει τα γούστα σου και να σε υποτιμά με τέτοιο χυδαίο τρόπο, είναι δικαίωμά σου να μην λάβεις θέση και να κάτσεις στην άκρη.
τουλάχιστον θα πέσει πουτσαρα πάλι καλά που δεν στην κόψανε κ αυτή χε χε μωρό.![]()
![]()
![]()
τις καμπυλες μου γιαβρι μου δεν τις χανω με τιποτα ...αλλα... θελω να τροποποιησω λιγο ...ξερεις εσυ ...ταπαμε ;) ;)Λοιπον μωρο μου ακου τωρα που εχω ενα κενο δεκα λεπτακια... σε ειδα απο κοντα.εχουμε πιει το καφε της παρηγοριάς....θεωρω πως δε πρέπει να χάσεις....οι φωτο σε αδικουν καταρχας..μη χάσεις τη θηλυκότητα σου....καμπυλες γαμωτιι ..
ΠΟιον μου θυμιζεις..χμ......
Και συμφωνω απολυτα ....Απλα για λογους εξαιρετικα σοβαρους εγω δεν μπορουσα να παιξω την ζωη μου ....ΑΝ ηταν διαφορετικα τα πραγματα ισως ...Ο σεβασμος στις εργαζόμενες θεωρω πως δεν εχει να κανει με το να σαι σε γραφείο η μονη κ ερημη σα τη καλαμια στο καμπο..οτι κάνεις εσυ κανω κ εγω... Υπηρεσίες προσφέρουμε..η διαφορα εθναι πως εσυ εισαι προστατευμένη...κ εγω παίζω κορώνα γράμματα τη ζωη μου.. συν τις οποιες διαδικτυακες επιθέσεις που δέχομαι....ειναι πολλα.. με αγαπη κ εκτιμηση στα λεω ελενα
Αλλη επιλογη υπαρχει ?Μα το διλλημα γραφειο η μονη......ανεκαθεν δεν εκρυβε ενα εκβιασμουλη μεσα του?
Για ολες τις κοπελες.
οχι ... δυο επιλογες υπαρχουν + την νομιμη οδο που αφαιρει μερικες παγιδες της δουλειας ... οχι απολυτα ...αλλα συμβαλει σ αυτοείπα κάτι που προσδιορίζω μονόδρομο...?![]()
Αλλη επιλογη υπαρχει ?
Του απολυτα νομιμου με αδεια ....και ολα τα <<συναφη >>..Ας το εξετασουμε κι αυτο ...
τις καμπυλες μου γιαβρι μου δεν τις χανω με τιποτα ...αλλα... θελω να τροποποιησω λιγο ...ξερεις εσυ ...ταπαμε ;) ;)
ουτε εσυ βεβαιως βεβαιωςΜωρο μ εσυυυ..εισαι τρομερή μη μασάς.
ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΣ !!!Μια βοήθεια ρε παιδιά....
Κάποιος να μου προτείνει σχολείο να μάθω Ελληνικά....
....ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΣ !!!
Σας αφηνω.. Ευχαριστω για την φιλοξενια ...Φιλια ευα :-* :-*
ουτε εσυ βεβαιως βεβαιως;)