alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
το είπαμε με τον ΜπεϊζάνηΠΟιον μου θυμιζεις..χμ......
το είπαμε με τον ΜπεϊζάνηΠΟιον μου θυμιζεις..χμ......
για εμενα ρε ευα 80τοις εκατο υπηρεσίες και το 20 εμαφανιση μου φτανει,τωρα ποσο σαβουρογαμης είμαι για τον γυφτο πορτογαλο,και ποσο ασχημάντρας είμαι ας το κρινουνε οι κακεντρεχείς....
ΠΕΚΙΝΟΥ Αυτη κανει καλυτερα την παπια ;) ;)
Αστα βραστα ....Ξεκιναω προγραμμα θανατου (που λενε) :'( :'( μεχρι Χριστουγεννα...
Μεχρι τοτε δεν πρεπει να υπαρχει καμμια <<προεξοχη>> ....λογω καποιου συμβολαιου που προεκυψε . Θα πω το ψωμι ψωμακι .. :'( :'( :'(
και εμείς τσουπρα μου γλυκιά με την κοιλίτσα μας κ την καράφλα μας καλά περνάμεΜια χαρα λεβεντοπαιδο δυο μετρα εισαι ρε μωρο..εσυ ξερεις να περνας καλα
και εμείς τσουπρα μου γλυκιά με την κοιλίτσα μας κ την καράφλα μας καλά περνάμε
για αυτό με γκαβλονς εσύ γιατί τα λες σταράτα κ εδώ έχω το καλύτερο σταρρρρρ θες ένα τσουβάλι δώρο μωρόΜαυτη την αρχοντοκαραφλα θαμπωνεις τα γκομενάκια μωρο μ..Χαχαχαχαχα
κατραντζμενε μην εχς κι κθαρ .....για αυτό με γκαβλονς εσύ γιατί τα λες σταράτα κ εδώ έχω το καλύτερο σταρρρρρ θες ένα τσουβάλι δώρο μωρό
Μα πως μπορω να συμφωνησω η να διαφωνησω μαζι σου ...οταν και αυτην την λυση να ακολουθησει που προτεινεις κατι θα θυσιασει παλι ... Ολα ειναι θεμα ισσοροπιων μεσα στον καθενα μας και βεβαιως και στην ευα ...Αλλωστε με την ευα τα εχουμε πει και απο κοντα ολα αυτα ...
Αν θες την προσωπικη μου ομως αποψη τονιζω προσωπικη ....Ειναι καλυτερα σε ενα καλο γραφειο....και δεν χρειαζεται να το τεντωσουμε αλλο ...
για αυτό με γκαβλονς εσύ γιατί τα λες σταράτα κ εδώ έχω το καλύτερο σταρρρρρ θες ένα τσουβάλι δώρο μωρό
επιλογή σας είναι να είστε σε γραφείο η ανεξάρτητες....Ο σεβασμος στις εργαζόμενες θεωρω πως δεν εχει να κανει με το να σαι σε γραφείο η μονη κ ερημη σα τη καλαμια στο καμπο..οτι κάνεις εσυ κανω κ εγω... Υπηρεσίες προσφέρουμε..η διαφορα εθναι πως εσυ εισαι προστατευμένη...κ εγω παίζω κορώνα γράμματα τη ζωη μου.. συν τις οποιες διαδικτυακες επιθέσεις που δέχομαι....ειναι πολλα..
επιλογή σας είναι να είστε σε γραφείο η ανεξάρτητες....
το διόρθωσα ...Ο σεβασμος στις εργαζόμενες θεωρω πως δεν εχει να κανει με το να σαι σε γραφείο η μονη κ ερημη σα τη καλαμια στο καμπο..οτι κάνεις εσυ κανω κ εγω... Υπηρεσίες προσφέρουμε..η διαφορα εθναι πως εσυ εισαι προστατευμένη...κ εγω παίζω κορώνα γράμματα τη ζωη μου.. συν τις οποιες διαδικτυακες επιθέσεις που δέχομαι....ειναι πολλα.. με αγαπη κ εκτιμηση στα λεω ελενα
και τα δυο εχουνε τα ρισκα τους τα επαγγελματικα,,,το γραφειο δινει στεγη και προστασια αλλα η κοπελα οσο αστερι και να είναι παραμενει υπάλληλος και όχι ελευθερη επαγγελματιας,στο ανεξαρτητο κομματι δουλευει όπως γουσταρει,εσυ και αρκετες κοπελες ανήκετε στην κατηγορια των τιμιων και καλων επαγγελματιων............Ξαναδιαβάσε αλλη μια τι εγραψα..καπως εκβιαστικό μ ακούγεται
αν τον δεις δώστου χαιρετίσματα....Φιλιά στην παρέα πάω για κανένα αγροτικό τώρα στην πλατεία τα λέμε πιδιαα
το διόρθωσα ...
να μην φαίνεται εκβιαστικό...
ρίσκο είναι Εύα...Εκβιαστικό Οταν ειπα εννοουσα αυτο που ειπες εσυ για την επιλογή..γραφειο η μονη