Νικολάκη, επειδή μάλλον στη ζωή σου έχεις μάθει να πορεύεσαι ως ακόλουθος και σφουγγοκωλάριος άλλων, μάθε ότι στο
παππουδόνημα συμμετέχω ο ίδιος ως ένας εκ των ειδικών, και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που χαίρω της εκτίμησης
των υπολοίπων, με αρκετούς εκ των οποίων έχω μάλιστα την τιμή να γνωρίζομαι και σε προσωπικό επίπεδο
εκτός φόρουμ, και να ξέρουμε αρκετά, και για τα γαμησιάτικα και για τις "ειδικότητές" μας. Νομίζεις ότι σου ζήτησα συμβουλή βρε γελοίε; Που δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε δυό γαϊδουριών το άχυρο; Συγκεκριμένη ερώτηση σου έκανα, και κατά τη γνωστή σου τακτική, μου το γυρίζεις από τσάμικο σε καλαματιανό...
Και επειδή ανέφερες το παππουδόνημα και τους ειδικούς του, πάρε μια ιδέα από πρόσφατο τεμάχιο 21 ετών
που πήρα πριν από μερικές μέρες στα 50 ευρώ την ώρα και "ενημέρωσα" τα φιλαράκια μου στο ΚΑΠΗ.
Καταλαβαίνεις τώρα πόσο φουκαράς και μικρούλης είσαι Νικολάκη, όταν κρίνεις τα γούστα των άλλων και όταν σε ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα, μου αποφεύγεις να απαντήσεις σαν άντρας και πετάς τη μπάλλα στις εξέδρες (βλ. παππουδόνημα);
Διότι στα μέρη που κινούμαι, έχω πάρει τα άπαρτα, σε τιμές και εμφανησιακά επίπεδα που ούτε μπορείς να ονειρευτείς, και όμως αυτό το γεγονός δεν με εμποδίζει στο να κλείνω στην Ελλάδα, από ακριβά δίωρα και τρίωρα με αστέρια έως ντουέτα, αμα λάχει, όπως επίσης δεν σνομπάρω ούτε και τα μαγαζάκια της "κεντρικής οδού" όπου έχω πετύχει στο εικοσάρικο διάφορα ταλέντα (ένα από τα τελευταία στανταράκια μου, μεταπήδησε αργότερα και σε γραφείο δουλεύοντας για τριψήφιο ποσό). Ο καλός παίχτης Νικολάκη, δεν παίζει με παρωπίδες και στερεότυπα, και ξέρει να εκτιμάει το καλό όπου το βρίσκει, σε όποιες ηλικίες και σε όποιες τιμές, σαν την μέλισσα που μαζεύει από διαφορετικά λουλούδια την ουσία και φτιάχνει το καλύτερο μέλι. Τα διάφορα targets γυναικών, ξέρουν να στολίζουν με διαφορετικό τρόπο το κρεβάτι ενός άντρα. Αυτό βέβαια, για να το συνειδητοποιήσεις, χρειάζεται πρωτίστως ένστικτο και προσωπικότητα, που προφανώς δεν διαθέτεις, επειδή μια ζωή έμαθες να ζείς προκατασκευασμένα, μέσα σε νόρμες άλλων (ίσως να γαλουχήθηκες μικρός και με τα περιοδικά του Κωστόπουλου
who knows...), για να θεωρείσαι mainstream, αφήνοντας άλλους να καθορίζουν τα πρέπει και τα θέλω σου. Προσωπικά, και από την εικοσάρα ξέρω τι να πάρω, και από τη σαραντάρα ξέρω τι να πάρω. Μόνο από κάτι πούστηδες σαν και σένα ακόμα δεν έχω βρεί το κουμπάκι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...
Και για να το κλείσω: τι θα πεί "πουτάνες πληρώνεις όταν είναι από 18 έως 25 ετών". Το γράφει πουθενά στο Σύνταγμα της Ελλάδος ή σε κανα Ευαγγέλιο; Και από που κι ως που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να χαρακτηρίζεις, να κρίνεις και να προσβάλλεις τα γούστα και τις επιλογές συναδέλφων σου, ή να προσπαθείς συνειδητά να μειώνεις τις εργαζόμενες; Σε βάλαμε μήπως τσολιά στ' αρχίδια μας ή συνέταιρο στην τσέπη μας και δεν το ξέραμε; Άλλη φορά να προσέχεις τις εκφράσεις σου, διότι δεν θα είμαι και τόσο ευγενικός μαζί σου.