Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.396
- Πόντοι
- 28.246
Την τύφλα στα μάτια μου έχω, αλλά άστο να πάει στο διάολο.Έχεις πολλές χάρες , ατιμούτσικο...
Την τύφλα στα μάτια μου έχω, αλλά άστο να πάει στο διάολο.Έχεις πολλές χάρες , ατιμούτσικο...
H ΕΥΑ τις κρίβει τις χαρες της ,
Τις δείχνει μόνο όπου θέλει εκείνη,
Καλό είναι αυτο!!
Μην τα γραφω συνεχεια,,αν θελετε να δειτε τις χαρες της Ευας βαλτε την απο πανω και αναποδα!!!!ξερω ξερω λυσσαξα
Μην τα γραφω συνεχεια,,αν θελετε να δειτε τις χαρες της Ευας βαλτε την απο πανω και αναποδα!!!!ξερω ξερω λυσσαξα
Κρύβε λόγια φίλε !!!Μην τα γραφω συνεχεια,,αν θελετε να δειτε τις χαρες της Ευας βαλτε την απο πανω και αναποδα!!!!ξερω ξερω λυσσαξα
Φωτο βγαζουμε?
αν τα καταφερεις να κρατησεις χερι μακρια απο την κωλαρα(συγνωμη Ευα)και να βγαλεις φωτο ......τη θελω και εγω!!!!!!!Φωτο βγαζουμε?
αν τα καταφερεις να κρατησεις χερι μακρια απο την κωλαρα(συγνωμη Ευα)και να βγαλεις φωτο ......τη θελω και εγω!!!!!!!
επ!την ακροπολη!οχι εμενα χχαχαχ,,και οχι πισοπλατα!!ο γιανεβαν τραβηξε μια τερμα πια!!
Τα ίδια και τα ίδια, με τους ίδιους προμοτορες, την χαζόβιόλα και την πουστρα που την έφερε εδώ μέσα να βγάλει κάνα εικοσάρικο. ...
ρε κολπε! ειλικρινα τωρα, εσυ ρε φιλαρακι πρεπει να τσακωνεσαι και με τον εαυτο σου στον καθρεφτη!
Έχουν καεί και οι βαλβολινες μιλάμε. ...στον χάρτη αναδάσωσης ....σαπίλα
Μαγκια μου..ολα παρανάλωμα κ εσένα θα καψω μαζι ,αν καω..
τύπε μύγα τσε τσε σε τσίμπησε;; τι έπαθες πρωί πρωί;;;Έχουν καεί και οι βαλβολινες μιλάμε. ...στον χάρτη αναδάσωσης ....σαπίλα
Ενω τις αλλες ωρες....τύπε μύγα τσε τσε σε τσίμπησε;; τι έπαθες πρωί πρωί;;;