napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
γίνεται να καούμε μαζί πρώτα;Μαγκια μου..ολα παρανάλωμα κ εσένα θα καψω μαζι ,αν καω..
γίνεται να καούμε μαζί πρώτα;Μαγκια μου..ολα παρανάλωμα κ εσένα θα καψω μαζι ,αν καω..
Με κατέλαβε εξ απήνης η κολπική επίθεση! Εκεί που είσαι χαλαρός και χαζέυεις το μωρό με τα ωραία πόδια σκάει μύτη ο αλαλάζων κόλπος!Ενω τις αλλες ωρες....
Αν η βίζιτα βαράει μύγες, σηκώνεται από το πρωί να γράφει στα σαιτ. ...εκτός και αν γράφουν άλλοι. ...βλ. που στρα
Που είναι η που στρα ...οεο, .....που μωρή μαγδαλω να σου κάνω υπερωρία στην καφετέρια η όπου αλλού βάρας τις μυγες σου....
γίνεται να καούμε μαζί πρώτα;
Τρεχω να παρω προφυλακτικά...θα ρθεις να με παρεις στη καφετέρια; μμμμμ kinky boy..θα σου κανω κονε με καμια πουστρα μπας κ ηρεμησεις..
Τύπε βάλε και μας τους αφώτιστους στο παιχνίδι! Ποιά πουστρα σε πείραξε;Γιατί δεν παίρνεις μπαλόνια που είναι πιο φθηνά. ....να σου γνωρισω εγώ κάτι milf να δεις πως ηρεμείς εσύ μαζί με την πουστρα που λες. ......και για να τελειώνουμε παραδέχεσαι ότι ξέρεις για ποιον μιλάω. ...άρα επιβεβαιώνεις
λοιπον,να τελειωνουμε με τα οφ τοπικ?
λοιπον,να τελειωνουμε με τα οφ τοπικ?
αν θελετε συζητηση(ασκοπη),καλυτερα με πμ.
Γιατί δεν παίρνεις μπαλόνια που είναι πιο φθηνά. ....να σου γνωρισω εγώ κάτι milf να δεις πως ηρεμείς εσύ μαζί με την πουστρα που λες. ......και για να τελειώνουμε παραδέχεσαι ότι ξέρεις για ποιον μιλάω. ...άρα επιβεβαιώνεις
ωραια,αφου το νημα ειναι μουφα,μπορεις απλα, να μην μπαινεις.ευκολο.Τίποτε δεν είναι οφ τοπικ....το νήμα είναι μουφα. ..Οι κριτικές από δήθεν πελάτες έχουν γραφτει από αυτόν που έφερε την κυρία εδώ μέσα και την πασαρει δήθεν για vfm. ...τίποτε άλλο δεν έχω να πω ...για να μην τρώνε μαϊντανό τσαμπα οι καμμενοι και για να μαθαίνουν οι μικρότεροι
Λες να είμαστε και εμείς φαντάσματα......Τοση ωρα σε δουλεύω...ουτε αυτο αντιληφθηκες...φαουλ νουμερο ενα κ φαουλ νουμερο 2..ολες οι κριτικες μουφα;ετσι νομίζεις..τα ατομα υπάρχουν..
Εγω και ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ γινομαι φιλε gk,Λες να είμαστε και εμείς φαντάσματα......