eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Γιατι σκοπευεις να γραψεις?καλησπερααα!!εγω τι κριτικη να γραψω που ολοι εισαστε υπεροχοι και καλα παιδακια!? :-* για ολους εχω ενα καλο λογο,για ολους οσους με συναντησαν και ας μη ξερω νικ νειμς απο ολους! :-* :-*
Γιατι σκοπευεις να γραψεις?
>
χαχαχαχαχ κοιτα φατσα που εβαλε χαχαχαχ!!!!
καλησπερααα!!εγω τι κριτικη να γραψω που ολοι εισαστε υπεροχοι και καλα παιδακια!? :-* για ολους εχω ενα καλο λογο,για ολους οσους με συναντησαν και ας μη ξερω νικ νειμς απο ολους! :-* :-*
Αν είναι όλοι καλοί μαζί σου (προφανώς γιατί τους το βγάζεις εσύ) θα μπορούσες να φτιάξεις μια λίστα ας πούμε του top 20!
Για να σε δούμε! Έστω εδώ, στο θρεντ...
Αν είναι όλοι καλοί μαζί σου (προφανώς γιατί τους το βγάζεις εσύ) θα μπορούσες να φτιάξεις μια λίστα ας πούμε του top 20!
μου θυμισες παλια τους βουλευτες-βολευτες
για καθε εναν διορισμό που έκαναν..έχαναν 100 ψηφοφόρους τους
δεν παιζει να βαλει καμια τους..καμια λιστα τοπ
Το ξέρω ρε σύ, γι αυτό την πειράζω.
Είναι εύκολο να λες στον καθένα πως είναι ο καλύτερος, να πεις δημόσια ποιοι όντως είναι είναι ασφαλώς πιο δύσκολο...
Το ξέρω ρε σύ, γι αυτό την πειράζω.
Είναι εύκολο να λες στον καθένα πως είναι ο καλύτερος, να πεις δημόσια ποιοι όντως είναι είναι ασφαλώς πιο δύσκολο...
Για να μην τα κάνουμε όμως όλα ίσωμα, διότι έτσι κάποιες αδικούνται, η Βερόνικα το τερμάτισε και το πρώτιστό της κριτήριο για τον "καλύτερο" ήταν το χιλιάρικο που της είχε σκάσει (υποθέτω πολλές φορές) κάτι που είμαι σίγουρος πως η Εύα δεν θα έκανε ποτέ, δεν ζητάει χιλιάρικα εξ άλλου η κοπέλα...
εχουμε γνωριστει και ξερεις πως οτι ειναι να πω το λεω καταμουτρα οχι απο ενα πληκτρολογιο!λοιπον ασκοπο και χωρις ουσια το τοπ τεν γιατι δεν εχω μαθει να βαζω τους ανθρωπους σε σκαλοπατια και βαθμιδες!!ποσο μαλλον να τους κριτικαρω!!αλλωστε δε ξερω νικ νειμς αν γραψω θα μιλησω γενικα και αοριστα!θες καμια κριτικη...?μηπως θες να σε βαλω στο τοπ 5!!θα σε κανω αστερι βρε !!
Μη τα ξαναλέμε.... η κριτικη της βερονικα ηταν ως μη γενομενη. Κατι σαν pilot για το εγχειρημα
Καλά δεν φταίει αυτή βέβαια!
Το administration που έκανε δεκτό το εγχείρημά της φταίει...
Καλά δεν φταίει αυτή βέβαια!
Το administration που έκανε δεκτό το εγχείρημά της φταίει...
βρε σταματηστε!!οποιος θελει το μελι πρεπει να εχει το θαρρος να αντιμετωπισει τις μελλισες!