eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
παρων με ζυτησατε κυρια μου ;)
taso?οταν μπαινει μεσα μου θα μεγαλωνει σαν τον θαντερκατς?? χαχαχαχ
παρων με ζυτησατε κυρια μου ;)
σνουπι αγκαλιτσα αγαπουλη η οπως σε λενε εχεις λιγες ημερες χαλαρωσης μπροστα σου
αστον.. την εχει δει Thundercats και ετσι το μωρο
μολις τα πουμε απο κοντα θα δης ;)taso?οταν μπαινει μεσα μου θα μεγαλωνει σαν τον θαντερκατς?? χαχαχαχ
γαριδάκι η φίδι....?μολις τα πουμε απο κοντα θα δης ;)
ε ρε γελια σημερα
taso?οταν μπαινει μεσα μου θα μεγαλωνει σαν τον θαντερκατς?? χαχαχαχ
το γελιο και το χιουμορ και το τι γραφει ειναι η ψυχη του ανθρωπου ;)γενικα πολυ γελιο.. ειναι η μερα σημερα..... ;) ;)
γενικα πολυ γελιο.. ειναι η μερα σημερα..... ;) ;)
το γελιο και το χιουμορ και το τι γραφει ειναι η ψυχη του ανθρωπου ;)
ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα των σκεπασει και συντομα ο θεος να φερει στους οικειους γαληνη ψυχης και παντα να τον θυμουνταικαλα ειναι
μετα το χθεσινο της ελενας
σνουπι αγκαλιτσα αγαπουλη η οπως σε λενε εχεις λιγες ημερες χαλαρωσης μπροστα σου
μολις τα πουμε απο κοντα θα δης ;)
καλα ειναι
μετα το χθεσινο της ελενας
ναι χαρα μου ενα μηνα διαβαζα δεν ειχα συμμετοχη ;) θα τα πουμε ολα απο κοντα και μετα θα τα γραψουμε και για ενημερωση προς τα αξιοτιμα μελοι του φορουμ ;)οτι θα δω ειναι το μονο σιγουρο.... ;) ;)
ναι χαρα μου ενα μηνα διαβαζα δεν ειχα συμμετοχη ;) θα τα πουμε ολα απο κοντα και μετα θα τα γραψουμε και για ενημερωση προς τα αξιοτιμα μελοι του φορουμ ;)
Καλημέρα σας
Τα σέβη μου
ολα θα τα γραψουμε τασο μου!ουδεν κρυπτον! ειμαι σιγουρη για αυτο.. εσυ εισαι ανθρωπος που γραφεις μονο αληθειες αλλωστε!η ξαφνικη σ αλαγη προς το καλυτερο με αιφνιδιασε βεβαια διοτι παλαιοτερα μου την ελεγες αλλα οκ...ειδομεν....