eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
αμα ερθω με το νικ νειμ του σνουπι θα γινω ξεφτιλα
χαλαραααα
αμα ερθω με το νικ νειμ του σνουπι θα γινω ξεφτιλα
εισαι πολυ προκλητικη ;) οκ συντομα θα τα πουμε σε αλλο μετεριζιτςςς αυτα ειναι,,να σε δω στο κρεβατι.. αν και πιστευω με τοσο πανικο που θα κανουμε θα μας χειροκροτησει ολη η ομοσπονδια μηχανοκινητου αθλητισμου ελλαδος ...
φίλος είναι....αυτα κανετε και σας κλεβουν αλλοι τη δοξα και μετα συζηταμε τα κοριτσα και λεμε ααα πολυ καλος γαμιας ειναι ο ταδε και ο δηξε... χιχιχιχ ειπαμε ποτε δε ζηταω νικνειμ!!
Ο καλύτερος γαμιάς ειναι μακραν ο μπόκολης. Δεν ξερω τι λέτε εσεις.
εχεις βρεθει μαζι του?χαλαραααα
εισαι πολυ προκλητικη ;) οκ συντομα θα τα πουμε σε αλλο μετεριζι
ο φρατζας και ο μποκολης εχουν αισχος φωνη..εκλαψα χαχαχαχαχα
ρε γάιδαρε τι ρωτάς...?εχεις βρεθει μαζι του?
εχεις βρεθει μαζι του?
οταν βρεθεις ελα πες μουοχι θα επρεπε??
δυστηχως ναι αγορινα μου!χιλια συγγνωμη αλλα δεν εχω δυναμεις..δεν εχω αναρωσει πληρως και θελω να περασεις καλα... :-* :-* :-* :-*
απαγορευεται προσωπικα δεδομενα οκ αλλα να μαθουμε και κανενα κουτσομπολιο ;)ρε γάιδαρε τι ρωτάς...?
ξέρεις οτι έχουμε κάποιες διάφορες ...οταν βρεθεις ελα πες μου
κυρα κατινα.....απαγορευεται προσωπικα δεδομενα οκ αλλα να μαθουμε και κανενα κουτσομπολιο ;)
καθολου προκλητικη!απλα σιγουρη για τις ικανοτητες μου και τις δυνατοτητες μου τασουλη μου...κανε υπομονη..
οταν βρεθεις ελα πες μου
εδω ειμαι αν και εχω αλλη αποστοληκυρα κατινα.....
Περαστικά κουκλίτσα ! ΧΧΧΧ
εγω κοριτσι ομως ειμαι καποιος οχι οποιος κι οποιοςκοιτα καβλιαρη μου..αν υπονοεις απο θεμα εξωτερικης εμφανισης ατυχησες!εγω καβλωνω με αλλα πραγματα.. και εγκεφαλικα!εχω συνερευθει στη ζωη μου και πριν γινω ''κακο'' κοριτσι με πολλους.. και με αρκετους τουμπανο που λενε!σου λεω λοιπον οτι δε παιζει ρολο αυτο για να καβλωσει τρελα μια γυναικα..το παιχνιδι γινετε με το μυαλο και τις αισθησεις!ποταμια εχω ριξει με τυπους καθημερινους!!
κοιτα καβλιαρη μου..αν υπονοεις απο θεμα εξωτερικης εμφανισης ατυχησες!εγω καβλωνω με αλλα πραγματα.. και εγκεφαλικα!εχω συνερευθει στη ζωη μου και πριν γινω ''κακο'' κοριτσι με πολλους.. και με αρκετους τουμπανο που λενε!σου λεω λοιπον οτι δε παιζει ρολο αυτο για να καβλωσει τρελα μια γυναικα..το παιχνιδι γινετε με το μυαλο και τις αισθησεις!ποταμια εχω ριξει με τυπους καθημερινους!!