anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
έτσι.....!!!καλημερα τρελοκομειο χαχαχαχαχαχαχα
ψιτ? αγοράκι? ....ψιτ αγορακι??αν ερθεις με εμενα θα αφησεις τα στανταρ σ...
έτσι.....!!!καλημερα τρελοκομειο χαχαχαχαχαχαχα
ψιτ? αγοράκι? ....ψιτ αγορακι??αν ερθεις με εμενα θα αφησεις τα στανταρ σ...
αγορακιιιιιιιιιι καλο ε εχεις ενα θεματακι βεβαια δεν εχεις αυτοκινητο 4χ4 ;) βεβαια μεσα στα στανταρ μου εχω και 2χ2 μοντελα ;) με προκαλεσες παντως και καποια στιγμη θα συναντηθουμε το ασχημο ξερεις πιο ειναι οτι δεν θα μπορω να κρυφτω στην συναντηση για το ποιος ειμαι χιουμορ κανω ολες οι κοπελες ξερουν και το επωνημο μου ;)ψιτ αγορακι??αν ερθεις με εμενα θα αφησεις τα στανταρ σ...
ψιτ αγορακι??αν ερθεις με εμενα θα αφησεις τα στανταρ σ...
καλως των αγαπουλη και εδω ρεεεεεεεεεεεεε τι θα γινη με εσενα την καλημερρα μουέτσι.....!!!
ψιτ? αγοράκι? ....
ψιτ αγορακι??αν ερθεις με εμενα θα αφησεις τα στανταρ σ...
καλως των αγαπουλη και εδω ρεεεεεεεεεεεεε τι θα γινη με εσενα την καλημερρα μου
μην μασάς ρε...αγορακιιιιιιιιιι καλο ε εχεις ενα θεματακι βεβαια δεν εχεις αυτοκινητο 4χ4 ;) βεβαια μεσα στα στανταρ μου εχω και 2χ2 μοντελα ;) με προκαλεσες παντως και καποια στιγμη θα συναντηθουμε το ασχημο ξερεις πιο ειναι οτι δεν θα μπορω να κρυφτω στην συναντηση για το ποιος ειμαι χιουμορ κανω ολες οι κοπελες ξερουν και το επωνημο μου ;)
αγορακιιιιιιιιιι καλο ε εχεις ενα θεματακι βεβαια δεν εχεις αυτοκινητο 4χ4 ;) βεβαια μεσα στα στανταρ μου εχω και 2χ2 μοντελα ;) με προκαλεσες παντως και καποια στιγμη θα συναντηθουμε το ασχημο ξερεις πιο ειναι οτι δεν θα μπορω να κρυφτω στην συναντηση για το ποιος ειμαι χιουμορ κανω ολες οι κοπελες ξερουν και το επωνημο μου ;)
καλως των αγαπουλη και εδω ρεεεεεεεεεεεεε τι θα γινη με εσενα την καλημερρα μου
δεν τον ξερεις????????????? μεγα λαθος φιλαρακι νατος
bye bye tomorrow δηλαδη
το αυτοκινητο ρε μωρο που κολαει?για ραλυ θα παμε??αλλες κοντρες θα παιχτουν.. στη πιστα του δωματιου στο χοτελ..!χιχιχ..
εχω συμετασχει σε ραλλυ παρισι ντακαρ δυο φορες ;) ρε θα σε δειρω σε θεωρο και εξυπνη λοκω ;)το αυτοκινητο ρε μωρο που κολαει?για ραλυ θα παμε??αλλες κοντρες θα παιχτουν.. στη πιστα του δωματιου στο χοτελ..!χιχιχ..
δεν τον ξερεις????????????? μεγα λαθος φιλαρακι νατος
μην μασάς ρε...
θα πας με το δικό μου νικ νειμ....
αμα ερθω με το νικ νειμ του σνουπι θα γινω ξεφτιλααυτα κανετε και σας κλεβουν αλλοι τη δοξα και μετα συζηταμε τα κοριτσα και λεμε ααα πολυ καλος γαμιας ειναι ο ταδε και ο δηξε... χιχιχιχ ειπαμε ποτε δε ζηταω νικνειμ!!
εχω συμετασχει σε ραλλυ παρισι ντακαρ δυο φορες ;) ρε θα σε δειρω σε θεωρο και εξυπνη λοκω ;)
παρε και μια φωτο του πραγματικη
μην γράφεις στα ...ποντιακάεχω συμετασχει σε ραλλυ παρισι ντακαρ δυο φορες ;) ρε θα σε δειρω σε θεωρο και εξυπνη λοκω ;)
το σνουπη που το είδες γραμμένο...?αμα ερθω με το νικ νειμ του σνουπι θα γινω ξεφτιλα