TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
το κατω ετσι και αλλιως για διακοσμηση το εχεις το πουλακι τσιουποιο απο τα 2....?
το κατω ετσι και αλλιως για διακοσμηση το εχεις το πουλακι τσιουποιο απο τα 2....?
σαν επαναφορτιζωμενη μπαταρια δουλευει ρε σοβαρεψουαυτο παιζεται αδελδε μου μαλλον το πανω γιατι στο κατω θασαι ντουρος χαχχαχχαχ και το εχεις για αλλη χρηση
αυτο παιζεται αδελδε μου μαλλον το πανω γιατι στο κατω θασαι ντουρος χαχχαχχαχ και το εχεις για αλλη χρηση
παλιοτόμαρο....το κατω ετσι και αλλιως για διακοσμηση το εχεις το πουλακι τσιου
τασουλη εγω εχω μαθει απο καλη πηγη οτι ειναι ντουρος καλύτερος και απο πορνοσταρ αντρα οποτε ο φιλος αννον καθαρίζει σαν σίφουναςτο κατω ετσι και αλλιως για διακοσμηση το εχεις το πουλακι τσιου
κανω ηδη προθερμανση εχω να δειρω καποιων πολυ και ρο οποτε θα περασουμε καλα ;)καλα προτιμας χερι οκ/?? θα μου ριχνεις στα κωλομαγουλα λοιπον οχι με γκλοπ αλλα με χερι... > :-X :-X
;)τασουλη εγω εχω μαθει απο καλη πηγη οτι ειναι ντουρος καλύτερος και απο πορνοσταρ αντρα οποτε ο φιλος αννον καθαρίζει σαν σίφουνας
κανω ηδη προθερμανση εχω να δειρω καποιων πολυ και ρο οποτε θα περασουμε καλα ;)
Οπα οπα μεγάλες επισκέψεις βλέπω στο νήμα σ μις ευα μπράβο χαίρομαι που επιτέλους κατάλαβαν κάποιοι οτι είσαι κορυφή κ η άλλες είναι μακράν πίσω σ χαίρομαι γιατί εγω τα έλεγα απο την αρχή μπράβο σ καλημέρα..
ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει για να βγαίνει κερδισμένος ο πελάτης απο υπηρεσίες τιμές κ πολλά άλλα μωρο.σε ευχαριστω αλλα δεν ειμαι ανταγωνιστικη μωρο μου!! η καθε μια εχει της χαρες της...
ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει για να βγαίνει κερδισμένος ο πελάτης απο υπηρεσίες τιμές κ πολλά άλλα μωρο.
ευα ηρθε ο προεδρος
από άλλο επεισόδιο είναι... ;)προεδρος??
υψηλες αφιξης διαβασα μονο ο πλανηταρχης ειναι υψηλο προσωποπροεδρος??
σε ευχαριστω αλλα δεν ειμαι ανταγωνιστικη μωρο μου!! η καθε μια εχει της χαρες της...
υψηλες αφιξης διαβασα μονο ο πλανηταρχης ειναι υψηλο προσωπο
άσε τον πρόεδρο στην ησυχία του....υψηλες αφιξης διαβασα μονο ο πλανηταρχης ειναι υψηλο προσωπο
φερτε των σκορπιο που εχει το κονε και κρυβεται ;)άσε τον πρόεδρο στην ησυχία του....