anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
δεν με χάλασε κάτι....Τι σε χαλασε..;
άπλα αυτά που λες με αυτά που μ έδειξες δεν κολλάνε...
δεν με χάλασε κάτι....Τι σε χαλασε..;
ετσι ετσι
αλλα στο σεξ πρεπει να σαι τελεια μ αυτα που διαβαζω
δεν με χάλασε κάτι....
άπλα αυτά που λες με αυτά που μ έδειξες δεν κολλάνε...
Ναι..το γουστάρω..κ γουστάρω επισης την ειλικρίνεια των κριτικων στο συνολο..ξερεις τζιμμυ μ;;; ειναι δυσκολο να υποστηρίξει καποια κοπελίτσα τους διθυράμβους... πολλα εξοδα... ;) δε το χω χαχαχαχαχα
τες παΤι σου εδειξα ρε μωρο
Καλο ειναι το τελειο ευα να το απολαμβανεις οταν μπορεις και να σου μενει αναμνηση και κθε φορα που θα το ξαναεπαναλλαμβανεις να νοιωθεις κατι παραπανω ιδιως απο μια τετοια ομορφη ιερεια :coolcondom:
μπα μη το λες
δεν χρειαζονται παντα λεφτα
τες πα
ο καθένας βλέπει και κρίνει με τα μάτια του...
Διαβάζοντας ενα αρθρο προσφατα ελεγε μια δημοσιογραφος οτι εκανε ενα πειραμα να κατορθώσει να γινει σαν τους αγγέλους της Βικτώρια σικρετ.. χρειάστηκε 6 μηνες τρομερη λιμοκτονια κ εξαντλητικη προπονηση με περσοναλ τρεινερς συν συμπληρώματα διατροφης συν συν συν εγινε.. αλλα εχασε τη ψυχολογία της κ 20.000 ευρω..
ότι σου είπα ισχύει...Συγγνώμη βρε ανον τι εννοείς;μηπως δε σαρεσα;οκ γουστα ειναι αυτα..θυμάμαι μ πες οκ
ότι σου είπα ισχύει...
μια χαρά γυναίκα είσαι ...
σε όλα σου..
μην μ ευχαριστείς...Σευχαριστω..
Συγγνώμη βρε ανον τι εννοείς;μηπως δε σαρεσα;οκ γουστα ειναι αυτα..θυμάμαι μ πες οκ
λες ..ε?Μου φαινεται θα αρχισουμε παλι τις μαντρες.....!!!!!!!!!!!!
δεν τις γλειτονουμε με τιποτα
χαχαχαχ
. Εσυ μωρο μου κανεις το αντιθετο καυλωνεις ολα τα αγορια κανεις οπως λενε φοβερο σεξ και το νοιωθεις προπονησαι σε ολες τις στασεις α την ταπα ξεχασα συν τα στοματικα σου συν συν συν εχεις ψυχολογια σαν ιερεια και κερδιζεις δικο σου θεμα ραντευου για ααναλογες αμαρτιεςΔιαβάζοντας ενα αρθρο προσφατα ελεγε μια δημοσιογραφος οτι εκανε ενα πειραμα να κατορθώσει να γινει σαν τους αγγέλους της Βικτώρια σικρετ.. χρειάστηκε 6 μηνες τρομερη λιμοκτονια κ εξαντλητικη προπονηση με περσοναλ τρεινερς συν συμπληρώματα διατροφης συν συν συν εγινε.. αλλα εχασε τη ψυχολογία της κ 20.000 ευρω..
Μου φαινεται θα αρχισουμε παλι τις μαντρες.....!!!!!!!!!!!!
δεν τις γλειτονουμε με τιποτα
χαχαχαχ
Λυσσασμένο αγορι..φρονημααα
πολυ σωστα τα λες, ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ειμαι.....!!!!!!!!!!!!!