anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Που να ξέρω τι κάνουν αυτά τα ζαγαρια...Ποτε δε κάνουν συμβουλιο κεκλεισμένων των θυρών..ολα εδω ζωντανα σε απευθείας μεταδοση.....
Που να ξέρω τι κάνουν αυτά τα ζαγαρια...Ποτε δε κάνουν συμβουλιο κεκλεισμένων των θυρών..ολα εδω ζωντανα σε απευθείας μεταδοση.....
κεκλεισμενων των θυρων μουναρε, πανω στο τραπεζι συνεδριασεων, με ανοιχτα τα ποδια σου να σταζουν τα μουνοζουμα σου στο τραπεζι μαζι με τα χυσια...
Μμμ kinky boy....
Που να ξέρω τι κάνουν αυτά τα ζαγαρια...
παρακατω........!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν ρωτούσα δεν θα μάθαινα... ;)Και τωρα που εμαθες;;
Αν δεν ρωτούσα δεν θα μάθαινα... ;)
Συνηθως αυτος που τα λεει εσφαλμενα ειναι και κακοπροαιρετος.συνηθως δε φταιει αυτος που ρωταει..αλλα αυτος που τα λεει..ιδίως αν τα λεει εσφαλμένα...γιαυτο εγω ειμαι εδω για να λυνω αποριες..που αφορουν εμενα...οποτε μη ρωτατε τριτους... εγω ειμαι εδω αγορινες..
Που να ξέρω τι κάνουν αυτά τα ζαγαρια...
απο οτι θυμάμαι μόνος σ απολυθηκες απο την θεση σ η κανω λάθος..Εγω ειμαι ενας απολυμένος...
Ενας αποτυχημένος. ...
απο οτι θυμάμαι μόνος σ απολυθηκες απο την θεση σ η κανω λάθος..
Συνηθως αυτος που τα λεει εσφαλμενα ειναι και κακοπροαιρετος.
Δε πειράζει χρειάζεται κ αυτο ωστε να γινόμαστε καλύτεροι..
γιγαντα
αυριο θα διαπιστωσω αν ολα τα εγκωμα που πες για ευα αληθευουν
έλα μαν αύριο πιστεύω το μωρό θα σε στραγγίξει είναι για μενα τοπ υγ αλλά αυτά είναι γούστα Τζίμι είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας π θέλεις να σκίσεις..γιγαντα
αυριο θα διαπιστωσω αν ολα τα εγκωμα που πες για ευα αληθευουν
Εγω ενα μονο μπορω να σου εγγυηθω...αν δε σε κανω να χυσεις..μπορεις να μπεις στο νημα κ να με φτυσεις..
Κανεις δε γινεται καλυτερος-η με λασπολογια απο τους κακοπροαιρετους.Συνηθως γινομαστε καλυτεροι οταν μας λενε και γνωριζουμε τις αδυναμιες μας και προσπαθουμε να τις διορθωσουμε.Τωρα για εσενα η αδυναμια σου ειναι και το οπλο σου.Σου αρεσει το σεξΔε πειράζει χρειάζεται κ αυτο ωστε να γινόμαστε καλύτεροι..
έλα μαν αύριο πιστεύω το μωρό θα σε στραγγίξει είναι για μενα τοπ υγ αλλά αυτά είναι γούστα Τζίμι είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας π θέλεις να σκίσεις..
Τυπε τραβα δοκιμασε και ελα να μας κραξεις η να μας πεις οτι περασες καλα.εμ γι αυτο παω
τρελενομαι για τις κοπελες της διπλα πορτας