Επισκέπτης
Γιατι να μας κραξει?
Τυπε τραβα δοκιμασε και ελα να μας κραξεις η να μας πεις οτι περασες καλα.
Γιατι να μας κραξει?
Σεμνάααα....
εμ γι αυτο παω
τρελενομαι για τις κοπελες της διπλα πορτας
μπορει να με βαλε αλλη κοπελα για να γραψω κακη κριτικη για ευα
εμ γι αυτο παω
τρελενομαι για τις κοπελες της διπλα πορτας
ετσι ετσιΣτη διπλα πορτα δε φαντάζεσαι το κοπελες μπορεις να βρεις...κ ομορφουλες.. σιγουρα οχι plastic girls αλλα γήινες κ προσιτες..χωρις συκωμενο φρυδακι κ τουπε...
Κι εγώ για τις κοπέλες της πίσω πόρτας...
ολες οι κοπελες που ναι απο πορτες καλες ειναι
Κανεις δε γινεται καλυτερος-η με λασπολογια απο τους κακοπροαιρετους.Συνηθως γινομαστε καλυτεροι οταν μας λενε και γνωριζουμε τις αδυναμιες μας και προσπαθουμε να τις διορθωσουμε.Τωρα για εσενα η αδυναμια σου ειναι και το οπλο σου.Σου αρεσει το σεξ
μπα
ιδεα σου
Ωρα για παραθαλασσια βόλτα.
Αφηστε και καμμια κοπελα της διπλα πορτας και για μενα ε?
Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..
Ακριβως ετσι καυλαρε.Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..
Με εξαίρεση τις ΙΚΕΑ...
Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..