Επισκέπτης
Γιατι να μας κραξει?
Τυπε τραβα δοκιμασε και ελα να μας κραξεις η να μας πεις οτι περασες καλα.
Γιατι να μας κραξει?
Σεμνάααα....![]()
εμ γι αυτο παω
τρελενομαι για τις κοπελες της διπλα πορτας
μπορει να με βαλε αλλη κοπελα για να γραψω κακη κριτικη για ευα![]()
εμ γι αυτο παω
τρελενομαι για τις κοπελες της διπλα πορτας
ετσι ετσιΣτη διπλα πορτα δε φαντάζεσαι το κοπελες μπορεις να βρεις...κ ομορφουλες.. σιγουρα οχι plastic girls αλλα γήινες κ προσιτες..χωρις συκωμενο φρυδακι κ τουπε...
Κι εγώ για τις κοπέλες της πίσω πόρτας...![]()
![]()
![]()
ολες οι κοπελες που ναι απο πορτες καλες ειναι![]()
Κανεις δε γινεται καλυτερος-η με λασπολογια απο τους κακοπροαιρετους.Συνηθως γινομαστε καλυτεροι οταν μας λενε και γνωριζουμε τις αδυναμιες μας και προσπαθουμε να τις διορθωσουμε.Τωρα για εσενα η αδυναμια σου ειναι και το οπλο σου.Σου αρεσει το σεξ![]()
μπα
ιδεα σου![]()
Ωρα για παραθαλασσια βόλτα.
Αφηστε και καμμια κοπελα της διπλα πορτας και για μενα ε?
Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..
Ακριβως ετσι καυλαρε.Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..
Με εξαίρεση τις ΙΚΕΑ...![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν ειναι τελειος.. και με τις αδυναμίες μας αγαπιομαστε..ολοι..!!εγω γουσταρω το μη τελειο..γτ κ γω τελεια δεν ειμαι ουτε εχω τα λεφτά κ δε γουστάρω κιολας να γινω..αλλωστε ρε μωρο τι νομιζεις ολα Ημερομηνία ληξεως εχουν..