να ρωτήσω τόσες μέρες που έκανα ριλαξ πήρε το μάτι μ κάτι για κωλι έχουμε κανένα νέο για το θέμα αυτό εεε να ετοιμαστώ κ εγώ..
οταν το δωσει εχουν αλλοι σειρα
να ρωτήσω τόσες μέρες που έκανα ριλαξ πήρε το μάτι μ κάτι για κωλι έχουμε κανένα νέο για το θέμα αυτό εεε να ετοιμαστώ κ εγώ..
οταν το δωσει εχουν αλλοι σειρα
Είστε οπωσδήποτε ευπρόσδεκτος!
σωστά πάνω από όλα ειλικρινά κ αλληλεγγύη μαν ..Το νήμα των "παππούληδων και μικροτσούτσουνων" στο οποίο έχω την ιδιαίτερη τιμή να ανήκω,
έχει πάντα ανοιχτές τις φιλόξενες πόρτες του, για όσους ψάχνουν να βρούν ηθική υποστήριξη και ψυχική θαλπωρή
στα όποια "θεματάκια" έχουν. Είμαστε το νήμα της ειλικρίνειας και της αλληλεγγύης...
Θα πρεπει να κοιταξω κ για μηχανημα με χαρτακια..να κοβουμε!ολο σε έξοδα με βάζετε.. :-(
οχ οχ κατάλαβα μπλέξαμε με την εφορία πάλι καπέλο βλέπω...Σοχο μου βεβαιως... θα κανω εξάσκηση κ θα το προσφερω στο κοινο,ακομα κοιταω τιμολογια. Κ φπα..Χαχαχαχαχα
παίχτη αυτήν η παροχή έχει το κόστος του...οχ οχ κατάλαβα μπλέξαμε με την εφορία πάλι καπέλο βλέπω...
οχ οχ κατάλαβα μπλέξαμε με την εφορία πάλι καπέλο βλέπω...
παίχτη αυτήν η παροχή έχει το κόστος του...
Πρωτου ψωνισει θα τον ζυγισω πρωτα κ θα του πω τιμη...εμ πως;
με το βαρος? με το μηκος η το παχος θα γινεται η χρεωση????
ευακι......
κανε σεντρα να πηδηξω καβλα
Πρωτου ψωνισει θα τον ζυγισω πρωτα κ θα του πω τιμη...εμ πως;
Με το οτι ειναι στενο κ αδουλευτο....
Are you serious??? Am I uglystupid??tell me the reason asshole...
Ήταν μια μέρα τρείς φιλενάδες, σε μια καφετέρια και συζητούσαν για μόδα.
-Φέτος το γάντι στο Παρίσι, θα φορεθεί μέχρι τον καρπό με δαντέλα, λέει η πρώτη, δείχνοντας τον καρπό της...
Η διπλανή της, κάνοντας έναν υπεροπτικό μορφασμό, βάζει το χέρι της λίγο πιο πάνω από την καρπό, λέγοντας:
-Νά! εδώ θα φτάνει φέτος το μήκος του γαντιού στη Ρώμη. Σατέν, όχι αστεία...
Η τρίτη, τις κοιτάει ρίχνωντας ένα ειρωνικό χαμόγελο:
-Η μόδα στην Ευρώπη, είναι ξεπερασμένη. Στη Νέα Υόρκη το γάντι, θα φορεθεί φέτος μέχρι τον αγκώνα
(δείχνοντας ακριβώς το σημείο του αγκώνα με το χέρι της)...
Εκείνη τη στιγμή, από την άλλη γωνία της καφετέριας, πετάγεται μια ηλικιωμένη κυρία που προφανώς δεν έφτανε στ' αυτιά της η συζήτηση, και τους φωνάζει:
-Βρε, καλό παιδί νά 'ναι, αυτό έχει σημασία!
χμ...Ασχετο.... Χαχαχαχαχα.. θα σε απολυσω ε...