Επισκέπτης
Οι δρακοι ειναι οι μεγαλοι;Ε μα με τους δρακους...μπλεξαμε..!!
Οι δρακοι ειναι οι μεγαλοι;Ε μα με τους δρακους...μπλεξαμε..!!
με δράκους...Ε μα με τους δρακους...μπλεξαμε..!!
Οι δρακοι ειναι οι μεγαλοι;
με δράκους...
όχι με μέγεθος...
απόλυτα σωστή!!!Εντάξει μη με σταυρωσετε!!!κουλαρετε μωρακια... ειπα κατι χάριν λογου στο παλικαρι για πειραγμα.. το μεγεθος ολοι ξερουμε πως δε παιζει ρολο διοτι το σεξ δεν ειναι μονο διείσδυση..η ικανοποίηση πραγματοποιείται κ με τη γλωσσα κ με τα λόγια κ με το τροπο..οτι και αν εχεις εκει μεσα πρεπει να ξερεις να το χρησιμοποιείς...
εμένα λόγο ηλικίας μάζεψε κ είναι μαραμενο αλλά δουλεύει ακόμη..Κριμα ειμαι μεσαιος
απόλυτα σωστή!!!
το έσωσες....εμένα λόγο ηλικίας μάζεψε κ είναι μαραμενο αλλά δουλεύει ακόμη..
άλλοι είναι τεράστιοι άλλοι μικρουλιδες
εμένα λόγο ηλικίας μάζεψε κ είναι μαραμενο αλλά δουλεύει ακόμη..
οπότε καταλήγουμε ότι θέλει τρόπο...Δε κανουν τα ρασα το παπά ουτε η μεγαλη πουτσα το καλο γαμια...άλλωστε εχουν επιτευχθεί τρελοί κ χαώδης οργασμοί με τη γλωσσα κ το στομα...
οπότε καταλήγουμε ότι θέλει τρόπο...
σωστα...Ολα θελουν τροπο ...
εμένα λόγο ηλικίας μάζεψε κ είναι μαραμενο αλλά δουλεύει ακόμη..
σωστα...
και πάνω απ όλα σεβασμό...
να διορθώσω...Ναι βεβαίως...κ γω στα γονατα πέφτω...υποκλίνομαι στα παλικαρια..κ μετα πιανω δουλεια..το λες κ σεβασμο ε;
να διορθώσω...
αμοιβαίο σεβασμό... ;)
αν είναι αμοιβαίος...Μμμμ σπαρταραω με τετοιο σεβασμο...
να ρωτήσω τόσες μέρες που έκανα ριλαξ πήρε το μάτι μ κάτι για κωλι έχουμε κανένα νέο για το θέμα αυτό εεε να ετοιμαστώ κ εγώ..Εσυ βαλε το στο χωμα κ ποτισε το....
να ρωτήσω τόσες μέρες που έκανα ριλαξ πήρε το μάτι μ κάτι για κωλι έχουμε κανένα νέο για το θέμα αυτό εεε να ετοιμαστώ κ εγώ..