eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
βαλε το κρανος και καλο βολι
βαλε το κρανος και καλο βολι
καλός σε βρήκα μωρό βλέπω καβλες τρελές ετσι χαίρομαι κ ετοιμάζομαι για μάχη..
Μουσκεμα ειμαι... ασε
ειδες φαΐ και ... δραπέτευσεςσούβλα ακούω είμαι κ εγώ μέσα στην σούβλα. ..υγ ευχαριστώ τον ινβισιμπλ...
μόνο κράνος όπλο εξάρτηση κ το G3 μαζί για μάχη θα πάρει φωτιά η κάνι μ από το καυτό μουνάκι της ευαρας. .βαλε το κρανος και καλο βολι
μόνο κράνος όπλο εξάρτηση κ το G3 μαζί για μάχη θα πάρει φωτιά η κάνι μ από το καυτό μουνάκι της ευαρας. .
απο την θαλασσα η κατι πιο πονηρο???
γιατι εκει εισαι συνεχεια μουσκεμα και ετοιμη για μαχη
αα στο φαγητό πάντα κάθομαι στο ξύλο φεύγω χα χα ετσι έμαθα από μικρός τώρα που είμαι παππούς θα το αλλάξω.ειδες φαΐ και ... δραπέτευσες
Απο τις καυλες μωρο;Μουσκεμα ειμαι... ασε
Απο τις καυλες μωρο;
κάβλα είναι..γιατι τα χειλακια της δεν σου αρεσουν????????
δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες....αα στο φαγητό πάντα κάθομαι στο ξύλο φεύγω χα χα ετσι έμαθα από μικρός τώρα που είμαι παππούς θα το αλλάξω.
δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες....
καλό είναι και το παραμυθάκι ...Αχχ δε ψαχνω για πρίγκιπες...ουτε πιστευουμε σε παραμύθια με βατράχια...γτ συνήθως φιλανε το βατραχο γίνετε πρίγκιπας..και μετα απο λίγο καιρο Λούης....και άντε γεια..οποτε ψαχνουμε επιβήτορες....
καλό είναι και το παραμυθάκι ...
αρκεί να μην έχει μεγάλο...δράκο
Καλο μεσημερι.
Κριμα ειμαι μεσαιοςΗ πραγματικότητα ειναι αυτή... αν και μ'αρέσουν οι μεγάλοι....και τα μεγαλα.....
της Εύας ο καημός ....Η πραγματικότητα ειναι αυτή... αν και μ'αρέσουν οι μεγάλοι....και τα μεγαλα.....
Κριμα ειμαι μεσαιος