sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
εγω ξεκολημενος είμαι ορέ..βασικα εσυ ξεκολα...
εγω ξεκολημενος είμαι ορέ..βασικα εσυ ξεκολα...
εγω ξεκολημενος είμαι ορέ..
ρε κοψε λάσπη άιντε τωρα θα σ έλεγα κ αλλά τι να κανω όμως για χάρη της Εύας οκ γαμπρε της πλάκας άιντε..Σοχο δε βαζεις το πουλι σου σε κρυο νερο να συνελθεις;
ρε κοψε λάσπη άιντε τωρα θα σ έλεγα κ αλλά τι να κανω όμως για χάρη της Εύας οκ γαμπρε της πλάκας άιντε..
τι να ζηλέψω ρε φιλε τι είναι η κοπέλα κτήμα μ η οικόπεδο μ ο καθένας μας λέει οτι θέλει εγω πλάκα κάνω στην ευα τωρα ο άλλος τι θέλει κ πετάγεται δεν ξερω κατάλαβες..Σόχο ζηλευεις σε επικινδυνο βαθμό και φέρνεις την κοπέλα σε δύσκολή θέση , πρόσεξε λίγο..
φιλικά ..
τι να ζηλέψω ρε φιλε τι είναι η κοπέλα κτήμα μ η οικόπεδο μ ο καθένας μας λέει οτι θέλει εγω πλάκα κάνω στην ευα τωρα ο άλλος τι θέλει κ πετάγεται δεν ξερω κατάλαβες..
Και εγω κανω πλακα σε εσενα ρε σοχο.πιο το προβλημα;τι να ζηλέψω ρε φιλε τι είναι η κοπέλα κτήμα μ η οικόπεδο μ ο καθένας μας λέει οτι θέλει εγω πλάκα κάνω στην ευα τωρα ο άλλος τι θέλει κ πετάγεται δεν ξερω κατάλαβες..
κ εγω σ απάντησα εγω την πλάκα μ κανω εδω μεσα ουτε γκόμενα ψάχνω ουτε τπτ τωρα ο γαμπρός μας μπήκε με της μπάντες αλλα φοβάμαι θα φύγει με της ζάντες..οκ σοχο καλοποροερετα το είπα ..
Αντιθετα σοχο εσυ γαμπριζεις με ολα αυτα που γραφεις.σκεψου λιγο και θα καταλαβειςκ εγω σ απάντησα εγω την πλάκα μ κανω εδω μεσα ουτε γκόμενα ψάχνω ουτε τπτ τωρα ο γαμπρός μας μπήκε με της μπάντες αλλα φοβάμαι θα φύγει με της ζάντες..
εσύ δεν με ξέρεις για να μου κάνεις πλάκα εγω την Εύα την ξερω σαν πελάτης λεω οκ κ λεω κ μια κουβέντα παραπάνω οκ για αυτο ξεκόλλα με μενα εντάξει μαν.Και εγω κανω πλακα σε εσενα ρε σοχο.πιο το προβλημα;
εγω γράφω οτι θέλω αλλά οχι για σενα εσύ λες για μένα για αυτο άσε εμένα κ γραψε για την ευα οτι θές οκΑντιθετα σοχο εσυ γαμπριζεις με ολα αυτα που γραφεις.σκεψου λιγο και θα καταλαβεις
Δε σε ξερω αλλα σα μελη στο φορουμ που ειμαστε πρεπει να κανουμε αραια και που τη πλακα μας.εσύ δεν με ξέρεις για να μου κάνεις πλάκα εγω την Εύα την ξερω σαν πελάτης λεω οκ κ λεω κ μια κουβέντα παραπάνω οκ για αυτο ξεκόλλα με μενα εντάξει μαν.
αύτο που έκανες δεν ήταν πλάκα κ μ το έχεις κάνει πάλι κ σ έστειλα πμ αν ήταν πλάκα θα το καταλαβενα να είσαι σίγουρος εχω την εμπειρία 10χρόνια εδω μεσα οκ μαν....Δε σε ξερω αλλα σα μελη στο φορουμ που ειμαστε πρεπει να κανουμε αραια και που τη πλακα μας.
Φτανει τωρα γτ η ευα θα βγαλει μαστιγιο και θα μας κυνηγαει για τα off topic.
Και το π.μ. ηταν υβριστικο τυπε αν θυμασαι καλααύτο που έκανες δεν ήταν πλάκα κ μ το έχεις κάνει πάλι κ σ έστειλα πμ αν ήταν πλάκα θα το καταλαβενα να είσαι σίγουρος εχω την εμπειρία 10χρόνια εδω μεσα οκ μαν....
πολύ καλά το θυμάμαι αλλά σ είπα με προκαλείς χωρίς λόγο για αυτο αλλα δεν βλέπω να το καταλαβαίνεις πάλι μαν οκΚαι το π.μ. ηταν υβριστικο τυπε αν θυμασαι καλα
έχεις δίκιο αυτα να τα λες σε αυτούς π με τα σχόλια τους προσβάλλουν χωρίς λόγο κ μετά γίνεται μανούρα..στο επομενο οφ τοπικ,σχολιο,ποινες...οτι θελετε με πμ.μην απασχολουμε τα νηματα.