eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
καλες διακοπες ευα καλα να περασεις θα περιμενω την επιστροφή σου !!
Καλες διακοπές κ σε εσενα μωρο μου,και σε ολους..φιλια
καλες διακοπες ευα καλα να περασεις θα περιμενω την επιστροφή σου !!
που χάθηκε αυτό το αστερι έκλεισε το μαγαζί κ κάνει τής βουτιές της ..Καλες διακοπές κ σε εσενα μωρο μου,και σε ολους..φιλια
Ρε συ SOHO αστη κι αυτη να ξεκουραστει λιγο ...που χάθηκε αυτό το αστερι έκλεισε το μαγαζί κ κάνει τής βουτιές της ..
οκ μαν κ εγώ ένα γειά είπα να της πω ετσι φιλικά χα χαΡε συ SOHO αστη κι αυτη να ξεκουραστει λιγο ...
λιγο ησυχια χρειαζεται !
φιλικα το λεω οκ !
Ρε συ SOHO αστη κι αυτη να ξεκουραστει λιγο ...
λιγο ησυχια χρειαζεται !
φιλικα το λεω οκ !
Αυτο ειναι το κακο με μενα οτι σε καταλαβαινω ..
με καταλαβαινεις...αφηστε να ξεκουρασω σωμα και πνευμα..θα χρειαστει... με αυτα που μου σφυρανε εχω πολλα να πω και να κανω μολις ανεβασω ρολα στο μαγαζακι μου!
Ξεκουρασουλέμε..
Εχω κι εγω να σου σφυριξω κατι. οχι στο αυτι
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ το ξερεισ το τραγουδι..με εχεις γνωρισει και με καταλαβαινεις..το ασχημο ειναι οταν σε κρινουν ανθρωποι που δε σε ξερουν.. η που σε κρινουν πισω απο τη πλατη σου με ασχημα λογια.....με σκοπο τη ζημια
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ το ξερεισ το τραγουδι..
Θα τα πουμε οταν γυρισεις αντε μη σε πριζουμε !!
αυτά είναι ποτό θάλασσα κ σεξ με μια σεξοβόμβα σαν εσένα τέλειος συνδυασμός...μαναρι μ δε πρηζεις καθολου στη βεραντα ειμαι και χαζευω τη θαλασσα...![]()
![]()
αυτά είναι ποτό θάλασσα κ σεξ με μια σεξοβόμβα σαν εσένα τέλειος συνδυασμός...
Για αυτο πρόσεχε εγώ Δεν εχω θάλασσα εδώ που είμαι μέσα στην βδομάδα θα αράξω αστέρι..και μακρυα απο τις τσουχτρες σοχο...μακρυααα ..τσιμπανε![]()
;) ;)
και μακρυα απο τις τσουχτρες σοχο...μακρυααα ..τσιμπανε![]()
;) ;)
απο οτι είπε γύρο στης 20 τ μήνα αν θυμάμαι καλα στείλε κ πμ κ θα σ απαντήσει το κορίτσι.. Υγ καλές βουτιές κουκλαρααααα..Ξέρουμε πότε γυρνάει απο άδεια?
καλημέρα κ Κάλο μήνα εσύ σε ποιά παραλία είσαι μωρο που βγάζεις την κορμάρα σ εξω εε..Καλημέρα..καλο μηνα μαναρια!! Σε ποια παραλια πλατσουριζετε;;
καλημέρα κ Κάλο μήνα εσύ σε ποιά παραλία είσαι μωρο που βγάζεις την κορμάρα σ εξω εε..