eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
παλι τσακωμους?? >![]()
τζιμυ μου απο οτι βλεπεις ναι..εγω καθαριζω και μονη μου!! χαχαχαχ τα λεμε αργοτερα φιλακια
παλι τσακωμους?? >![]()
δεν προμοταρω καμια ουτε ειρωνεια σου πουλαω οσο για το βλακας στο επιστρεφω και κλωνος δεν ξερω καν τι ειναι και δεν ειμαι απο αθηνα για να αβανταρω καμια βουτα την γλωσσα στο μυαλο πριν γραψεις τις αρλουμπες σου
με τους κυριους ειμαι και εγω κυρια..
σωστα τα λες!!αλλωστε οι αντρες εισαστε πολυγαμικα οντα!καλο ειναι να μη φοβομαστε το ξενοπηδημα εμεις οι γυναικες αλλα οταν ο αντρας κανει σχεση παραλληλη...εκει το χουμε χασει τον παιχνιδι!
εγω παλι διαβαζοντας αυτα θελω να μεινω ελευθερη![]()
![]()
καλα κανεις βρε εισαι ΚΥΡΙΟς
τετοια οπισθια ομως δεν εχει ο μπαξεςκλεινω παω για καφε! φιλια σε ολους!! φιλους εχθρους ανταγωνιστες ειρωνες κτλ κτλ κτλ απο ολα εχει ο μπαξες...
Άρα στην θεωρία λες ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται το ξενοπήδημα αλλά στην πράξη δεν το έχεις αποδεχτεί
τετοια οπισθια ομως δεν εχει ο μπαξες
μονο εσυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευγενης ειμαι γλυκια μου... με τα δυποδα ζωα που με βριζουν ομως οχι....δεω παει για εσενα αυτο για τον συνηγορο παει
Το χω αποδεχθεί μια χαρα..ολες μας ξερουμε οτι θα φαμε κερατο και οτι είσαστε πολυγαμικουλες..τουλαχιστον να μην το λετε με τοση ανεση σα να πινετε το καφε σας..δεν ειμαι παντρεμενη ουτε ειμουν ωστε να ξερω πως ειναι...ολο αυτο..αλλα διαβαζοντας καποιους λεω πιο καλη η μοναξια και ας είναι σκληρή
εχει γλυφτες το φορουμ? γιατι και εγω απο πανω ειμαι αλλα δεν εχω δει κατι...ναι γλυκια μου θεσσαλονικιος και συγουρα οχι αλβανος κλωνος αβανταδορος και γλυφτης .....ειμαι τακτικα αθηνα και κανω και παρασπονδιες ενιοτε....
Συμφωνώ απλα δεν πρεπει να χωρίσουν για εξωσυζυγική σχεση που στηρίζεται στη κάβλα αποκλειστικά
Μπορείς να γαμας ως αρσενικό χωρις να το μαθαίνει η γυναικα σου κ να εισαι κύριος στις υποχρεώσεις σου . Εαν δηλ με γουστάρει καποια δεν θα την πηδήξω ;
Εγω για παράδειγμα ξένο πηδάω που κ που , η καποια βυζιτα ή μια πρώην μου , η γυναικα μου δεν το γνωρίζει κ μαλιστα μου εχει πει οτι ειμαι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ για αυτήν κ οτι χωρις εμένα θέλει να αυτοκτονήσει .
Στην οικογένεια ειμαι κύριος με Κ κεφάλαιο
όταν θα παντρευτείς, που στο εύχομαι ολόψυχα, θα δεις ότι στην πράξη θα σε ενοχλεί. Άλλο να γνωρίζεις για κάτι και άλλο να το βιώνεις. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εσείς οι γυναίκες είστε ανασφαλή πλάσματα γιατί είστε το ωραίο φύλο.
τώρα για την μοναξιά, είναι πιο σκληρή από ότι φαντάζεσαι. Ο Καζαντζάκης νομίζω το είχε πει, αν δεν κάνω λάθος. Όποιος μπορεί να ζήσει μόνος του, είναι ή θεριό ή Θεός.
Εσύ βέβαια είσαι η Θεά της καύλας ....![]()
εχει γλυφτες το φορουμ? γιατι και εγω απο πανω ειμαι αλλα δεν εχω δει κατι...