eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
δεν ειναι ανεπάρκεια.... απλά είναι το κερασάκι χαχαχα
μμμμ το κερασακι αλλου ταιριαζει!και τρωγετε τελευταιο... ;) ;) ;)
δεν ειναι ανεπάρκεια.... απλά είναι το κερασάκι χαχαχα
πο πο χαμός γίνεται γεια Σ Εύα πισοκουνα έχεις τρελάνει κόσμο με την πίσω κίνηση Σ ουρά ποιος θα την πάρει.μην εισαι απαισιοδοξος ρε αγορινα !δεν το απεκλεισα!!σου ειπα οτι μελλοντικα θα τον δωσω..αλλωστε αυτη μου η ανεπαρκεια αναπληρωνετε στο μεγιστο με τις αποδοσεις μου στα υπολοιπα....
εχω και βιντεο που τρωω πιπα γυρο απο ολα...
οριστε!τους εβγαλα τους πατσαδες ....
απευθυνομαι μονο σε εσενα φιλικη συμβουλη αν και δεν σε ξερω και δεν με ξερεις προσωπικα εχεις μαζεψει πολυ αχρηστη αυλη γυρω σου ;) και δεν με ενδιαφερει τι θα πη ο καθενας το μυνημα θα μπορουσα να το στειλω πμ αλλα δεν εχει κανενα νοημα εχω αποψη και την λεω ζωνταναμην εισαι απαισιοδοξος ρε αγορινα !δεν το απεκλεισα!!σου ειπα οτι μελλοντικα θα τον δωσω..αλλωστε αυτη μου η ανεπαρκεια αναπληρωνετε στο μεγιστο με τις αποδοσεις μου στα υπολοιπα....
απευθυνομαι μονο σε εσενα φιλικη συμβουλη αν και δεν σε ξερω και δεν με ξερεις προσωπικα εχεις μαζεψει πολυ αχρηστη αυλη γυρω σου ;) και δεν με ενδιαφερει τι θα πη ο καθενας το μυνημα θα μπορουσα να το στειλω πμ αλλα δεν εχει κανενα νοημα εχω αποψη και την λεω ζωντανα
Μπράβο.πολυ σωστή η τοποθέτησή σουόλες έχουν τους θαυμαστές τους και τους εχθρούς τους
πάμε παρακάτω
απευθυνομαι μονο σε εσενα φιλικη συμβουλη αν και δεν σε ξερω και δεν με ξερεις προσωπικα εχεις μαζεψει πολυ αχρηστη αυλη γυρω σου ;) και δεν με ενδιαφερει τι θα πη ο καθενας το μυνημα θα μπορουσα να το στειλω πμ αλλα δεν εχει κανενα νοημα εχω αποψη και την λεω ζωντανα
μαλλον κανει λαθος σε προκαλεσα και εχθες και δεν μου απαντησες ;) εγω τα εχω καλα η κακα με ολες της κοπελες και δεν εχω αναγκη ομαδας ;) χαβαλες να γινεται και να πηδιομαστε και με κανενα κοριτσι ;) σωσταΗ αυλη υπαρχει σε ολα τα νήματα..τον αν εχει ομως κακο η καλο κοσμο δεν εξαρτάται απο εμενα,και εσυ σε καποια αυλη εισαι..κανω λαθος;
μαλλον κανει λαθος σε προκαλεσα και εχθες και δεν μου απαντησες ;) εγω τα εχω καλα η κακα με ολες της κοπελες και δεν εχω αναγκη ομαδας ;) χαβαλες να γινεται και να πηδιομαστε και με κανενα κοριτσι ;) σωστα
ποιο ειναι το σωστο? σε ποια μιλησα ασχημα για πεςxαβαλες λεβεντη μου δεν ειναι να μιλας ασχημα για αλλους χρηστες...και γραψε με το σωστο username σου <στο χαβαλε το εριξα και εγω....>
εδω διαβασα κριτικη για εσενα μπηκαν τα γιδια στο μαντρι........
για ποια γκολφω μιλας?
σωστα ;)Εσυ μη ξυνεσαι..στη γκολφω γρηγορα..χιχιχιχ
εσυ με σχολιασες πρωτη δεν θυμασαι καλα για κοιτα το ποιο πανω μυνημα σου
Καβλιαρα θα το σκισω το μουνακι σου!!!!!!
και εγω τωρα περιμενω το καφεδακι μου ;) ισως το πιουμε και μαζι καποια ημερα ;) παντως δεν μου απαντησες αυτο κρατωασε μας ρε ηρακλη πρωινιατικα μας πουλας τρελα... και δεν εχω πιει και καφε!