Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Εισαι πολυ αστειος τυπε.αληθεια μηπως κανεις το κλοουν;
Οι λέξη clown δεν απέχει και πολύ από το clone... ;)
Εισαι πολυ αστειος τυπε.αληθεια μηπως κανεις το κλοουν;
οριστε!τους εβγαλα τους πατσαδες ....
Στην κανονική ζωή, όταν κάποιος επαγγελατίας δέχεται κακόβουλη επίθεση, μέσα
από συκοφαντία που θίγει τα όποια συμφέροντά του, έχει από τον νόμο κάθε δικαίωμα να γυρεύει το δίκιο του στα δικαστήρια
κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση, που συχνά οδηγεί και σε πρόστιμα εκείνον που αποδεδειγμένα την προκάλεσε.
Εδώ μέσα όμως; Πίσω από την ανωνυμία ενός νικ και με τόσους κλώνους; Βρήκαν κάποιοι "εύκολους" στόχους και χτυπάνε σαν θρασύδειλοι; Η Εύα αν μη τι άλλο προσφέρει ευσυνείδητες υπηρεσίες στην τιμή που δουλεύει, όπως φαίνεται κι από τις κριτικές των συναδέλφων. Τα υπόλοιπα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και περί ορέξεως κλπ.
Κάποιοι μάλλον ξεχνούν ότι απευθύνονται σε εργαζόμενες κοπέλες που κάνουν μια αμοιβόμενη εργασία και παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες. Εφόσον λοιπόν για κάθε τρένο υπάρχουν επιβάτες είναι περιττό να συζητείται οτιδήποτε άλλο, και ειδικά όταν φαίνονται καθαρά οι μειωτικές προθέσεις και η σκοπιμότητα των γραφομένων. Ορθά ο αρμόδιος moderator χτύπησε το καμπανάκι και είπε τα αυτονόητα...
Ψιλα γραμματα για το τυποΟι λέξη clown δεν απέχει και πολύ από το clone... ;)
Ο λαος γουσταρει πατσαδες
Εγώ έχω πει πάντως τι θεωρώ μειον
τι καλε? χιχι
εχω και βιντεο που τρωω πιπα γυρο απο ολα...
Δωσε στον λαο πιπογυρο Ευαρααα! :-*εχω και βιντεο που τρωω πιπα γυρο απο ολα...
Νομιζω οτι δε χρειαζεται να το βαλει.Μας αποζημειωνει με τη συμπεριφορα αλλα τις υπολοιπες υπηρεσιες τηςΌτι με αυτόν τον σωματότυπο
με αγαπημένη στάση στα 4
και με τις άγριες διαθέσεις αλλά και αντοχές σου
Έπρεπε να ειχες βάλει την πισω κίνηση στο menu
Επιβάλλεται και το μπορεις
Γκουχ γκουχ....Άσε στα βίντεο σε πρόλαβαν άλλες ...
Ότι με αυτόν τον σωματότυπο
με αγαπημένη στάση στα 4
και με τις άγριες διαθέσεις αλλά και αντοχές σου
Έπρεπε να ειχες βάλει την πισω κίνηση στο menu
Επιβάλλεται και το μπορεις
Φιλε καλο θα ειναι να μην κάνεις βαρυγδουπες παρεμβάσεις
η εργζόμενη κοπέλα που κάνει αμοιβόμενη εργασία και παρέχει συγκεκριμένη υπηρεσία παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία ... για αυτο και δεν κάνει "αμοιβόμενη εργασία" αλλά παίρνει "δωράκι" μετά από τις υπηρεσίες που παρέχει ... φιλικά συνάδελφε δικηγόρε!
Καλα και εγώ δεν είμαι fan
Αλλα υπάρχουν κοπέλες στις οποίες ταιριάζει και σε άλλες που δεν λέει κατι
Πιθανολογώ από το όλο στυλ ότι της ταιριάζει
Φιλε καλο θα ειναι να μην κάνεις βαρυγδουπες παρεμβάσεις
η εργζόμενη κοπέλα που κάνει αμοιβόμενη εργασία και παρέχει συγκεκριμένη υπηρεσία παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία ... για αυτο και δεν κάνει "αμοιβόμενη εργασία" αλλά παίρνει "δωράκι" μετά από τις υπηρεσίες που παρέχει ... φιλικά συνάδελφε δικηγόρε!
Καλα και εγώ δεν είμαι fan
Αλλα υπάρχουν κοπέλες στις οποίες ταιριάζει και σε άλλες που δεν λέει κατι
Πιθανολογώ από το όλο στυλ ότι της ταιριάζει
μου ταιριαζει ναι,το χω ξαναακουσει ενω ειμουν στα 4,το θεμα ειναι πως δε μπορω να το υποστηριξω!