iraklis 53
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 228
- Πόντοι
- 1
ciao bella
πο πο τι είπες τωρά μουνάκι στενό μικρό κ καυτό αυτο είναι της Εύας κ το θέλω κ εγωωωωωωωω ακούς μωρό εεεεΚαβλιαρα θα το σκισω το μουνακι σου!!!!!!
πο πο τι είπες τωρά μουνάκι στενό μικρό κ καυτό αυτο είναι της Εύας κ το θέλω κ εγωωωωωωωω ακούς μωρό εεεε
το κατάλαβα οτι λέει για το μουνάκι σ μωρό μ κ είπα ποτέ θα το σκίσω υγ εξάλλου ξέρεις καλα εγω δεν εχω μουνάκι εεεεσυ γτ πεταχτηκες?? το δικο σ μουνακι λεει?!σε παρακαλω συνελθε και χαλαρωσε τα εχουμε ξαναπει!καλη συνεχεια σε ολους!
Ευαρα καλημέρα
θέλω πρωινη φωτογραφία για να ξεκινησει καλά η ημέρα
Μια που έγραψε ο άλλος Σκορπιός εδώ μέσα και για να συνεχίσω την παράδοση να μας μπερδεύουν και να μας λένε ως και κλώνους (ΣΣ Θα έπρεπε να ειχαμε Nick Σκορπιός1 Σκορπιός2 κτλ) ειπα να μπω να γράψω και εγώ την βλακεία μου.
Που ειναι ο πατερ? Γιαυτο το κοριτσι εδω δεν εχει να πει τπτ?
Σαν συμπεριφορα εννοω εναντιον της.
Πατερ με απογοητευσες!
Στο εγγυς μέλλον δεν θα μας μπερδευουν Συνζωδιακε.
Στο τέλος μένει μονο ενας.....
Λοιπον επειδη με ρωτησε αξιολογο παλιο μελος...Την Ευα δεν την εχω παει βολτα. Και για αυτο δεν μπαινω σε λεπτομερειες σκορδατες. ΟΜΩΣ αυτο που ξερω θα το πω. Ειναι παιδι πολυ καλο και ξηγημενο. Ξερω επισης οτι ,οτι κανει το κανει επειδη γουσταρει και της αρεσουν οι περιπετειες. Ξερω απο πολυ δικους μου ανθρωπους οτι στο κρεββατι κανει μιλιαφιορι και δενεται πολυ καλα με τον καθε εναν απο σας. Ξερω επισης οτι εχει πολυ καλο σωμα μιας και εχουμε παιξει τηλεφωνικος και βαιμπερατα...Ειναι αξιολογο και γαμευσιμο και το καλο ειναι οτι παντα θα μαθεις κατι που δεν ξερεις. Και παντα θα φυγεις με μια πολυ καλη αναμνηση. Πιστευω οτι σιγουρα ειναι VFM μιας και το σερβις ειναι απο τα πολυ καλα. Εγω λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να μαζεψω το καταλληλο ποσο συναλλαγματος, δυστυχως. Οταν πρωτα ο Μεγαλοδυναμος μαζευτει το ποσο τοτε θα δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις. Μεχρι τοτε δεν μπορω να γραψω κατι.Ειμαι πολυ αμαρτωλή μαλλον...χιχι.. η εχει πολλες ενοριες να επισκεφθεί..Αλήθεια για ποιον πατερ μιλας;εχουμε πάτερ στο σαιτ;έπρεπε να κανει ενα αγιασμο σε τουτο δω το νημα να φυγουν τα δαιμόνια..
Στο εγγυς μέλλον δεν θα μας μπερδευουν Συνζωδιακε.
Στο τέλος μένει μονο ενας.....
Α χα χα χα χα χα χα...Προεδραρα μου εσυ εισαι?Ρε μην μπερδεύεσαι με τον Highlander
Εδώ μιλάμε για Scorpio (King)
Ευα, τελειωσα με marialena Anna110 kai Olga τις κριτικες. να γραψω και για σενα λες...θα μπεί κανα φρούτο να με πεί promoter?
Ανάλογα τι φρούτο εννοείς...Ευα, τελειωσα με marialena Anna110 kai Olga τις κριτικες. να γραψω και για σενα λες...θα μπεί κανα φρούτο να με πεί promoter?
Ανάλογα τι φρούτο εννοείς...
Scorpios τι έγινε ....Ολα τα ιδια είναι. Τελος παντων την εγραψα. Συνεχιζω εχω αλλες 2 κοπελες να γραψω
Λοιπον επειδη με ρωτησε αξιολογο παλιο μελος...Την Ευα δεν την εχω παει βολτα. Και για αυτο δεν μπαινω σε λεπτομερειες σκορδατες. ΟΜΩΣ αυτο που ξερω θα το πω. Ειναι παιδι πολυ καλο και ξηγημενο. Ξερω επισης οτι ,οτι κανει το κανει επειδη γουσταρει και της αρεσουν οι περιπετειες. Ξερω απο πολυ δικους μου ανθρωπους οτι στο κρεββατι κανει μιλιαφιορι και δενεται πολυ καλα με τον καθε εναν απο σας. Ξερω επισης οτι εχει πολυ καλο σωμα μιας και εχουμε παιξει τηλεφωνικος και βαιμπερατα...Ειναι αξιολογο και γαμευσιμο και το καλο ειναι οτι παντα θα μαθεις κατι που δεν ξερεις. Και παντα θα φυγεις με μια πολυ καλη αναμνηση. Πιστευω οτι σιγουρα ειναι VFM μιας και το σερβις ειναι απο τα πολυ καλα. Εγω λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να μαζεψω το καταλληλο ποσο συναλλαγματος, δυστυχως. Οταν πρωτα ο Μεγαλοδυναμος μαζευτει το ποσο τοτε θα δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις. Μεχρι τοτε δεν μπορω να γραψω κατι.
ΥΓ οποιος μπορει και θελει να μαζευτει το ποσο αυτο ωστε να τη δω, τοτε αν εχει PAYPAL μπορουμε να συνεργαστουμε...Λεπτομερειες σε ΠΜ!