Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Σωστά. Εδώ λένε το εξής: Μέσα στην πολλή την αύρα μας πετάχτηκε μια σαύρα.Εδω είναι αλλο χωριο..
Σωστά. Εδώ λένε το εξής: Μέσα στην πολλή την αύρα μας πετάχτηκε μια σαύρα.Εδω είναι αλλο χωριο..
Σωστά. Εδώ λένε το εξής: Μέσα στην πολλή την αύρα μας πετάχτηκε μια σαύρα.
καλημερα!λογο περιοδου :'( :< θα κανω αναγκαστικο ρεπο αγαπες μου!απο βδομαδα τα λεμε πλεον!! :-* :-*
κριτικη δεν βλεπω ;):o :o
Πρόλαβα!!! Τυχερός είμαι!!
Πάω για Λοτο!
Δεν μπαίνω στην θάλασσα, έχω περάσει μαγουλάδες μικρός. Άσε που φοβάμαι και τα μεγαλόσωμα ψάρια...Μπλε σε βλεπωμαναρι μου,δε ριχνεις κ μια βουτια στη θάλασσα;ζεστη κανει..εκει εχει τσουχτρες..Χαχαχαχαχα
Δεν μπαίνω στην θάλασσα, έχω περάσει μαγουλάδες μικρός. Άσε που φοβάμαι και τα μεγαλόσωμα ψάρια...
Τα βαθιά νερά είναι για τολμηρούς. :S Εκεί έχει φάλαινες. Στις μαριδούλες κι έξω απο το νερό είναι καλύτερα.στα μεγαλα ψαρια φαινεται ο καλος ψαρας,στα πατοψαρα ειναι ολοι καλοι.. αντε στις μαριδουλες λοιπον!
Τα βαθιά νερά είναι για τολμηρούς. :S Εκεί έχει φάλαινες. Στις μαριδούλες κι έξω απο το νερό είναι καλύτερα.
Τα βαθιά νερά είναι για τολμηρούς. :S Εκεί έχει φάλαινες. Στις μαριδούλες κι έξω απο το νερό είναι καλύτερα.
για δες την ευαρα ζωγραφίζει παλι σήμερα ετσιστα μεγαλα ψαρια φαινεται ο καλος ψαρας,στα πατοψαρα ειναι ολοι καλοι.. αντε στις μαριδουλες λοιπον!
No comments. Είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το πιάσεις... ;)και σου ξαναλεω εφοσον δε με εχεις δει ΠΟΤΕ απο κοντα ασε τα υπονοουμενα περι φαλαινας κτλ..
Ναι. Αλλά προσέχω που το βάζω. ;)zebu? εχεις και αυτο που αρχιζει απο ψ τελειωνει σε λη ειναι μακρυ μπαινει στεγνο και βγαινει βρεγμενο?
No comments. Είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το πιάσεις... ;)
Ναι. Αλλά προσέχω που το βάζω. ;)
Καλή συνέχεια.
No comments. Είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το πιάσεις... ;)
Ναι. Αλλά προσέχω που το βάζω. ;)
Καλή συνέχεια.
εγώ νόμιζα ψαροντουφεκο κοντά έπεσα χε χεΨαροντουφεκοστολη ενοουσα,ουτε εσυ τα πιανεις,στο καλο... ;)
Ρε κορίτσι, το like γιατί μου το πατάς; Αφού δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω. :S