sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
λοιπον τα ιατρικα μας τα ειπες οκ για της ανεξαρτητες και αυτα μας τα ειπες δεν μας ειπες ομως οι γραγειατες που πας ειναι ενταξει ιατρικως? της εχεις εξεταση ο ιδιοςευα καλησπερα, θα την κανω εδω την ερωτηση γιατι απο τις απαντησεις σου μαλλον εισαι η ποιο καταληλη για αυτην την αποψη.
εχει γεμισει η αθηνα και η θεσσαλονικη εννιοτε ανεξαρτητες κοπελες με τιμες πλεον ιδιες με την νομιμα εκδιδομενες στα στουντιο...
η δε ανεξαρτητες κανουν και ποιο πολλες υπηρεσιες η οποιος βεβαια απο αποψη επικινδυνοτητας ειναι σαβος μεγαλυτερες.
και η ερωτηση ειναι η εξης, σας ενδιαφερει προφανως η υγεια σας γιατι δουλευεται για να καποιο σκοπο και οχι για να παθετε κατι...γιατι ομως 9-10 δεν εχουν ποτε εξετασεις μαζι τους οχι οτι αυτο θα διασφαλησει κατι αμεσα αλλα θα διξει στον πελατη οτι ειναι τελικα επαγκελματιας ασχετος αν δεν σε χαρακτηριζει ενα χ βιβλιαριο υγειας κτλ....
και ναι κατ εμε οι ανεξαρτητες και δε αυτες που τα κανουν ολα για 50-70 ευρω ειναι η ποιο επικυνδινη επιλογη.
ευα καλησπερα, θα την κανω εδω την ερωτηση γιατι απο τις απαντησεις σου μαλλον εισαι η ποιο καταληλη για αυτην την αποψη.
εχει γεμισει η αθηνα και η θεσσαλονικη εννιοτε ανεξαρτητες κοπελες με τιμες πλεον ιδιες με την νομιμα εκδιδομενες στα στουντιο...
η δε ανεξαρτητες κανουν και ποιο πολλες υπηρεσιες η οποιος βεβαια απο αποψη επικινδυνοτητας ειναι σαβος μεγαλυτερες.
και η ερωτηση ειναι η εξης, σας ενδιαφερει προφανως η υγεια σας γιατι δουλευεται για να καποιο σκοπο και οχι για να παθετε κατι...γιατι ομως 9-10 δεν εχουν ποτε εξετασεις μαζι τους οχι οτι αυτο θα διασφαλησει κατι αμεσα αλλα θα διξει στον πελατη οτι ειναι τελικα επαγκελματιας ασχετος αν δεν σε χαρακτηριζει ενα χ βιβλιαριο υγειας κτλ....
και ναι κατ εμε οι ανεξαρτητες και δε αυτες που τα κανουν ολα για 50-70 ευρω ειναι η ποιο επικυνδινη επιλογη.
λοιπον τα ιατρικα μας τα ειπες οκ για της ανεξαρτητες και αυτα μας τα ειπες δεν μας ειπες ομως οι γραγειατες που πας ειναι ενταξει ιατρικως? της εχεις εξεταση ο ιδιος
πολυ σωστη ερωτηση!!!Εγω θα του έθετα αλλο ερωτημα αλλα δεν ειναι σωστο να απαντω με ερώτησή..αν με γνωριζε στο φβ η στο μπαρ και πηγαιναμε για σεξ δε θα φοβοτανε;η ταμπελα του κολ γκερ τ ανεξαρτητου τον φοβίζει; προφυλακτικό παντα κ δε φοβασαι τπτ!!
πέστα ρε μωρό πάντα προφυλακτικό κ είσαι οκ αν κ την τελευταία φορά που σε είδα μου είπες ότι έχεις ανεβάσει εδώ μέσα αποτελέσματα κ ότι κάνεις πολύ συχνά εξετάσεις αν θυμάμαι καλά κάθε 2 μήνες..Εγω θα του έθετα αλλο ερωτημα αλλα δεν ειναι σωστο να απαντω με ερώτησή..αν με γνωριζε στο φβ η στο μπαρ και πηγαιναμε για σεξ δε θα φοβοτανε;η ταμπελα του κολ γκερ τ ανεξαρτητου τον φοβίζει; προφυλακτικό παντα κ δε φοβασαι τπτ!!
πέστα ρε μωρό πάντα προφυλακτικό κ είσαι οκ αν κ την τελευταία φορά που σε είδα μου είπες ότι έχεις ανεβάσει εδώ μέσα αποτελέσματα κ ότι κάνεις πολύ συχνά εξετάσεις αν θυμάμαι καλά κάθε 2 μήνες..
ασε να λενε κοριτσαρα..ξεκουρασου τωρα για να σε κουρασουμε με την επιστροφη σου..
ασε καλητερα να μας απαντησει ο ιδιος γιατι αν απαντησω εγω για αυτον θα τον στολισω σαν χριστουγενιατικο δεντρο μεσα στο καλοκαιριΕγω θα του έθετα αλλο ερωτημα αλλα δεν ειναι σωστο να απαντω με ερώτησή..αν με γνωριζε στο φβ η στο μπαρ και πηγαιναμε για σεξ δε θα φοβοτανε;η ταμπελα του κολ γκερ τ ανεξαρτητου τον φοβίζει; προφυλακτικό παντα κ δε φοβασαι τπτ!!
ασε καλητερα να μας απαντησει ο ιδιος γιατι αν απαντησω εγω για αυτον θα τον στολισω σαν χριστουγενιατικο δεντρο μεσα στο καλοκαιρι
ασε καλητερα να μας απαντησει ο ιδιος γιατι αν απαντησω εγω για αυτον θα τον στολισω σαν χριστουγενιατικο δεντρο μεσα στο καλοκαιρι
Σωστός ο ΤΑSSOS !!!ασε καλητερα να μας απαντησει ο ιδιος γιατι αν απαντησω εγω για αυτον θα τον στολισω σαν χριστουγενιατικο δεντρο μεσα στο καλοκαιρι