sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
πεζή ρόλο στην κούραση Σ αν είναι μ η οι ΕΙ έχει διαφορά στην απόδοση μωρό για να ξέρω καλέ εεμια ειμαι καλε! κουρασμενη!!
πεζή ρόλο στην κούραση Σ αν είναι μ η οι ΕΙ έχει διαφορά στην απόδοση μωρό για να ξέρω καλέ εεμια ειμαι καλε! κουρασμενη!!
ότι εισαι τραβελοκυνηγοςγια πες τι συμπέρασμα έβγαλες εεε
ότι εισαι τραβελοκυνηγος
αχ τώρα σου βγήκε η κούραση εσένα ..αντέχεις βλέπω 4Χ4 είσαι ...
καλά στο είπα χθες είσαι πολύ έξυπνη και πολύ μεγάλη καρδιά γιαυτό και τρως πόλεμο άλλη κοπέλα δεν θα έβγαινε να μιλήσει έτσι ..Μπράβο σου βρε κοπελιά ...χίλια μπράβο αποδείξες ότι έχεις πιο πολλά αρχίδια από όλους μας εδώ μέσα αν και δεν στα έδωσε ο θεός :-* :-* :-* ..
από την 1 φόρα που τα είπαμε με κέρδισες με τον τρόπο που μιλάς κ φέρεσαι στον άλλο είσαι άνθρωπος απίστευτος για μένα είσαι ΦΊΛΗ ΜΟΥ πλέον κ I LOVE YOU ΚΆΡΓΑ μωρή αρρώστια λέμε.μαγκια του!!γαμει και γουσταρει ρε μωρο μ.. εμπειριες ειναι ολα!μονο με εμας τα κοριτσια θα ερχετε??εγω ρατσιστρια δεν ειμαι,γιατι και αυτο μια μορφη ρατσισμου ειναι ξερεις!οπως και με τους χοντρους τους αλλοδαπους κτλ κτλ,ο ρατσισμος δεν ειναι μονο στην εθνικοτητα ειναι γενικα πιστευω!αν καποιος δε με ενοχλει ας κανει οτι θελει!
Ευα θελω να ξερεις ότι αυτό σε τιμα και είναι στα [ + ] σουμαγκια του!!γαμει και γουσταρει ρε μωρο μ.. εμπειριες ειναι ολα!μονο με εμας τα κοριτσια θα ερχετε??εγω ρατσιστρια δεν ειμαι,γιατι και αυτο μια μορφη ρατσισμου ειναι ξερεις!οπως και με τους χοντρους τους αλλοδαπους κτλ κτλ,ο ρατσισμος δεν ειναι μονο στην εθνικοτητα ειναι γενικα πιστευω!αν καποιος δε με ενοχλει ας κανει οτι θελει!
από την 1 φόρα που τα είπαμε με κέρδισες με τον τρόπο που μιλάς κ φέρεσαι στον άλλο είσαι άνθρωπος απίστευτος για μένα είσαι ΦΊΛΗ ΜΟΥ πλέον κ I LOVE YOU ΚΆΡΓΑ μωρή αρρώστια λέμε.
έχεις δίκιο μαν θα το φτιάξω αλλά δεν το μπορώ αυτό μόλις είπα κάτι για κάποια σαν σχόλιο Σ κριτική φίλου πέσαν να με φάνε κ τα πήρα λίγο κρανίο αυτό είναι όλοεσύ ξεφεύγεις λίγο , μπορεί να θαυμάζεις μια κοπέλα το καταλαβαίνω άλλα μάλλον έχεις φύγει αρκετά από αυτό κοίταξε το λίγο γιατί νομίζω ότι χαλάει το κλίμα. Προσωπική άποψη πάντως αυτή που ξέρει πιο καλά είναι η κοπέλα ... και το είπα σαν παρατήρηση ότι έγραψα ..να είσαι καλά .
ρε μαν πες μ κάτι πως τα κατάφερες είσαι κομάντο εε το είδα.καλησπέρα σήμερα ανέβασα κάποια κριτική για κάποια κοπέλα εδώ μέσα που την είχα συναντήσει πιο παλιά ,,ενώ δημοσιεύτηκε μάλλον έγινε αναφορά ..άρα κορίτσια όπως αφαίρεσαν της κοπελούδας να απαιτήσετε να γίνει το ίδιο και στις δίκες σας κριτικές που δεν σας αρέσουν γιατί έτσι είναι το σωστό ...ενημερώνω για αρχή μόνο όσες έχω μιλήσει εδώ μέσα ... η ανεξαρτησία μας έφαγε ....
ξέρεις πως το λέω δεν σε ξέρω κ χρόνια ρε παιδί αλλά σε εκτιμώ αυτό είπα κατάλαβες.φιλια δεν υπαρχει!!δε θα υπαρξει!εκτιμηση σεβασμος καβλα!αυτα!
ξέρεις πως το λέω δεν σε ξέρω κ χρόνια ρε παιδί αλλά σε εκτιμώ αυτό είπα κατάλαβες.
πεζή ρόλο στην κούραση Σ αν είναι μ η οι ΕΙ έχει διαφορά στην απόδοση μωρό για να ξέρω καλέ εε
Καλημέρα μωρό!