giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
για λεγε..Πατερ θα σου κοστίσει
ελαιολαδο ή αγιοριτικο κράσο ?
για λεγε..Πατερ θα σου κοστίσει
για λεγε..
για λεγε..
οκ !!Αντί για "ή" βάλε "και"
η σωστή γυναίκα είναι αυτή που ΔΕΝ μιλάει.Ποιες προτιμάτε να γαμάτε ; Ποιες ειναι πιο αφροδισιακές;
η σωστή γυναίκα είναι αυτή που ΔΕΝ μιλάει.
ΔΕΝ μου ζαλίζει τα @@.
ΔΕΝ περνάει ατελείωτες ώρες μιλώντας στο κινητό.
και ΔΕΝ ανοιγεί συνέχεια θρεντ
αυτή μανάρι μου μου θυμίζει ενα ωραιότατο κυνηγοσκυλο που είχα κάποτε....
Είστε μαζόχες τελικά.
Σιγά μην αναλύσετε και τη θεωρία των κβάντων στο κρεββάτι μωρέ. Για πήδημα μιλάμε. Τι σχέση έχει η εξυπνάδα;
υποθετω ομως οτι πρεπει να προηγηθει ενα "φλερτ" μια "κουβεντα" πριν το πηδημα ετσι δεν ειναι?
παιζει βεβαια και το οτι εμεις ειμαστε εγκεφαλικοι και σεις καυλεουρες οποτε μπορει να εχεις και δικιο και να το βλεπω εγω αλλιως....
υποθετω ομως οτι πρεπει να προηγηθει ενα "φλερτ" μια "κουβεντα" πριν το πηδημα ετσι δεν ειναι?
παιζει βεβαια και το οτι εμεις ειμαστε εγκεφαλικοι και σεις καυλεουρες οποτε μπορει να εχεις και δικιο και να το βλεπω εγω αλλιως....
μουνίθα μου αν ο αλλος εινα θεος.. τι να την κάνεις την κουβέντα. Αν δεν είναι ε... το ρίχνεις στην συζήτηση..μπας και σου ρθει
μουνίθα μου αν ο αλλος εινα θεος.. τι να την κάνεις την κουβέντα. Αν δεν είναι ε... το ρίχνεις στην συζήτηση..μπας και σου ρθει
νομιζω οτι κανεις πλακα ε?
εμενα αμα δε μου κατσει καλα ο γκομενος μολις ανοιξει το στομα του δεν υπαρχει περιπτωση.....κι ας ειναι ο χαβιε μπαρδεμ (καλα εκει ΙΣΩΣ κανω εξαιρεση....χαχααχαχα)
συμφωνω..αν ο αντρας η η γυναικα που εχεις διπλα σου ειτε σαν ταιρι ειτε σαν φιλο ανοιγει το στομα κ πεταει βατραχια η δε μπορει να κανει ενα εξυπνο αστειο...τι να το κανω;! οσο ωραιος κ αν ειναι ενας αντρας αμα ''δε το χει'' μου ειναι αχρηστος..
Μολιs ανοιξει το στομα του????χμμμ τον κοιταs στα ...δοντια??? αλογο ειναι????
Μαλλον δεν θα τα πλενει με ...Colynos αυτο εννοειs???
Άστα αυτά και πες κανα μπινελίκι να φτιαχτούμε!οπως τα λεει η λουκριτια ειναι
η κολυνος ειναι για αλλες χρησεις
απλα μαλλον υποθετω δεν ισχυει στο ιδιο ποσοστο το αυτο για τους αντρες....
Άστα αυτά και πες κανα μπινελίκι να φτιαχτούμε!
αλλο υποτακτικος κ αλλο στοκος!!!και τα δυο τα σιχαινομαι...!!θελω αυτος που εχω διπλα μου να ξερει να κανει μια κουβεντα γ κατι αλλο εκτος ποδοσφαιρο κ γκομενες... να εχει εξυπνο χιουμορ κ οχι να περιοριζεται σε ανεκδοτα γ ξανθιες... να εχει φαντασια...οχι οταν πεφτουμε σε ρουτινα η μονη ιδεα που θα εχει να ειναι το σεξ!!! θελω αντρα οχι τηλεκατευθυνομενη γλαστρα!!! ευτυχως που σταματησα να ψαχνω... σημ:νομιζω οτι κ οι αντρες αυτο θελουνε απο μια γυναικα...αλλα πρεπει οι αντρες αυτοι να μπορουν να τα βγαλουν περα μαζι της...αλλιως την ονομαζουν ψυχρη/ξενερωτη/δηθεν κ ελλεηνιδα... ;)Εξαρταται πωs τα εννοει κανειs τα "βατραχια"......Αν τα εννοει με τον ορο οτι συνεχωs θα ειναι υποτακτικοs και θα λεει μοναχα αυτα που θελει να ακουσει η γυναικα....ε τοτε ζητω τα βατραχια κουαξ κουαξ.....
σε ποιον? πες μου σε ποιον να αρχισω καντηλια
πες μου πες μου
πετα μου το ωμο κρεας και θα ορμηξω