ινε τεχνιτι ,σα τι τεχνικι βροχισ που χρισιμοπιο στο ποτισμα τισ καλιφονεζασκριση σου λεει μετα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έξυπνες γυναίκες vs χαζές γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 329
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εχω χασει επεισοδια ,τι ειναι η καλιφορνεζαινε τεχνιτι ,σα τι τεχνικι βροχισ που χρισιμοπιο στο ποτισμα τισ καλιφονεζασ
η σεκογια μονο εκι φοτρονι,και καποτε στι λεσβο αλα αποπετροθικεεχω χασει επεισοδια ,τι ειναι η καλιφορνεζα
Επισκέπτης
αντε καληνυχτα...καλη αποφραξη!
Ποιες προτιμάτε να γαμάτε;
Τις ΠΟΛΥ όμορφες (κ αν είναι δυνατόν, ΑΜΙΛΗΤΕΣ + ΥΠΑΚΟΥΕΣ)... στ' αρχίδια μου τι μυαλό κουβαλάνε... για την "χρήση" + τον χρόνο που τις θέλω κοντά μου... ΔΕΝ μ΄ ενδιαφέρει τίποτα άλλο απ' το να κάνουν ΚΑΛΟ ΣΕΞ ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Κάθε μια έχει και την΄χάρη της...
Με την προυπόθεση οτι και οι δύο δεν έχουν αναστολές και κάνουν πολύ καλό σεξ, τότε η ηλίθια κάποια στιγμή θα σε ξενερώσει εγκεφαλικά,θα βαρεθώ,..Συνήθως με τέτοιες γυναίκες μετά το σέξ θέλεις να εξεφανιστεί αυτή ή εσύ απο δίπλα της...
Αλλίως είναι όμως να μπορείς και να γαμάς το μυαλό μιάς έξυπνης γυνάικας... ;) δεν συγκρίνεται...
και να επαναλάβω οτι όπως για κάθετι , έτσι και εδώ δεν υπάρχει άσπρο και μάυρο....
Με την προυπόθεση οτι και οι δύο δεν έχουν αναστολές και κάνουν πολύ καλό σεξ, τότε η ηλίθια κάποια στιγμή θα σε ξενερώσει εγκεφαλικά,θα βαρεθώ,..Συνήθως με τέτοιες γυναίκες μετά το σέξ θέλεις να εξεφανιστεί αυτή ή εσύ απο δίπλα της...
Αλλίως είναι όμως να μπορείς και να γαμάς το μυαλό μιάς έξυπνης γυνάικας... ;) δεν συγκρίνεται...
και να επαναλάβω οτι όπως για κάθετι , έτσι και εδώ δεν υπάρχει άσπρο και μάυρο....
GiveItToMe
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είστε μαζόχες τελικά.
Σιγά μην αναλύσετε και τη θεωρία των κβάντων στο κρεββάτι μωρέ. Για πήδημα μιλάμε. Τι σχέση έχει η εξυπνάδα;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εξυπνες γυναίκες? τι είναι τούτο πάλι? σε ποιό μουσείο φυσικής ιστορίας εκτίθενται?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στο πηδημα θα αναφερη καποια μαλακια και εκει σε ξενερωνη η εξυπναδα της,τις τα ριχνης μετα στα μουτρα και στα μαλια η δεν τα ριχνηςΕίστε μαζόχες τελικά.
Σιγά μην αναλύσετε και τη θεωρία των κβάντων στο κρεββάτι μωρέ. Για πήδημα μιλάμε. Τι σχέση έχει η εξυπνάδα;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
υπάρχει και η σασούλα ...ξεχνιέσαι και ανησυχώ ;)Δεν υπάρχουν χαζές και έξυπνες
Υπάχουν πρόστυχες κομμώτριες και οι άλλες.
Ζήτω οι πρόστυχες κομμώτριες λοιπον
υπάρχει και η σασούλα ...ξεχνιέσαι και ανησυχώ ;)
Χωρισα με τη Σασα. Παραήταν έξυπνη για μενανε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μου τη δινεις ????Χωρισα με τη Σασα. Παραήταν έξυπνη για μενανε
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
την είδα να κλαίει χθες και έπρεπε να το καταλάβω..Χωρισα με τη Σασα. Παραήταν έξυπνη για μενανε
μου τη δινεις ????
Πατερ θα σου κοστίσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις