βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
οταν ειμουν 16 ηθελα απλα ενα κοριτσι..και βρηκα ενα
αλλα οταν εγινα 19 και μεγαλωσα καταλαβα οτι δεν περναω καλα με την πρωτη που βρηκα...
και χωρισα
μετα ηθελα ενα κοριτσι να περναω καλα... και βρηκα ενα..αλλα οταν εφτασα 25 καταλαβα οτι δεν αντεχω αλλο μαζι της..αυτη ηταν παρτυ freak και ολο εξω ηταν τα βραδυα...
Μετα ηθελα ενα κοριτσι σοβαρο ...και βρηκα μια...και την παντρευτηκα...και καναμε και 2 παιδακια...αλλα μετα απο χρονια αυτη ηταν καριεριστρια και δεν την καλυπτα πια ...και με χωρησε μου πειρε τα παιδια και ολα μου τα λεφτα..
Τωρα που ειμαι 45 και οριμος με εμπειρια και σοφια ξερω τι θελω...
Ενα κοριτσι με μεγαλα βυζια
Ωραίος ο παίχτης.
Δώσε βάση και στο ηθικό δίδαγμα τώρα:
Ένας τύπος κληρονομεί μια τεράστια περιουσία με την προϋπόθεση να παντρευτεί άμεσα.
Καλεί τις 3 τελευταίες πρώην του και τους εξηγεί:
«Σας εμπιστεύομαι και θέλω να διαλέξω μία από τις 3 σας. Θα δώσω στην κάθε μία σας 2000 €, θα σας αφήσω να τα διαχειριστείτε όπως θέλετε για μια βδομάδα και αναλόγως τι θα έχετε καταφέρει στο τέλος της βδομάδας, θα αποφασίσω ποια θα παντρευτώ».
Τους τα δίνει, περνάει η βδομάδα, ξαναβρίσκονται και ρωτάει την πρώτη:
- Τι κατάφερες με τα λεφτά?
Αυτή του λέει:
- Πήγα κομμωτήριο, έκανα μανικιούρ και έγινα όμορφη για τον άντρα μου...
Η δεύτερη του λέει:
- Σου κανόνισα μια κούρα σε ένα υπέροχο σπα, για να γυρίσεις χαλαρωμένος και να είναι ωραίος ο σύζυγος μου, δίπλα μου...
Η τρίτη του απαντάει:
- Είχα μια πληροφορία, έπαιξα στο χρηματιστήριο, τα 2000€ τα έκανα 5000 και πάρε τα για να έχουμε ένα κομπόδεμα στην αρχή του γάμου μας...
Ποιά από τις 3 διάλεξε τελικά???
ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΖΙΑ