giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
έβαλον..
έβαλον..
έβαλον..
γιου αρ ε κλεβερ μποι παπατζωρτζμονο ο τομαχοκ το πιασε..
σας βαζει να ψηφισετε και έμμεσα να απορέει απο τη συζητηση οτι υπαρχουν και εξυπνες.
αυτο το χαρισμα το εχουν οι αμερικανοι και οι γυναικες, φερνουν προς συζητηση το αυτονόητο..
γουότ ιζ κλέβερ ;γιου αρ ε κλεβερ μποι παπατζωρτζ
Την καλησπερα μου στην 'ηρεμη' δυναμη του σαιτ
Ελα μου ντε...τι ειδους ερωτημα ειναι αυτο?Λες και τους ανθρωπους γενικα(οχι τις γυναικες αποκλειστικα)τους βαζουμε σε 2 κατηγοριες:'εξυπνος','χαζος' 'ομορφος' 'ασχημος' 'καλος' 'κακος' και δε συμμαζευεται...
Εκτος ομως αυτου τα παντα ειναι σχετικα...διοτι αν εισαι βλακας κι εσυ τοτε ο αλλος που ειναι εξισου η και πιο λιγοτερο βλακας θα σου φαινεται εξυπνος...αν ειναι πολυ πιο εξυπνος δε,θα σου φαινεται παλι βλακας αφου την ευθυνη για την αδυναμια σου να τον κατανοησεις θα την ριχνεις φυσικα πανω του...
ελα ρε δολοφονε πως πανε οι λευκες? καλα τα λες αλλα φαινεται η λατρεια μου ψαρευει θυματα...Την καλησπερα μου στην 'ηρεμη' δυναμη του σαιτ
Ελα μου ντε...τι ειδους ερωτημα ειναι αυτο?Λες και τους ανθρωπους γενικα(οχι τις γυναικες αποκλειστικα)τους βαζουμε σε 2 κατηγοριες:'εξυπνος','χαζος' 'ομορφος' 'ασχημος' 'καλος' 'κακος' και δε συμμαζευεται...
Εκτος ομως αυτου τα παντα ειναι σχετικα...διοτι αν εισαι βλακας κι εσυ τοτε ο αλλος που ειναι εξισου η και λιγοτερο βλακας θα σου φαινεται εξυπνος...αν ειναι πολυ πιο εξυπνος δε,θα σου φαινεται παλι βλακας αφου την ευθυνη για την αδυναμια σου να τον κατανοησεις θα την ριχνεις φυσικα πανω του...
Ολη η παλιοπαρεα μαζεμενη εδω βλεπω... ;)
Εριναλουμπι, τυμπανακο, μου λειψατε :-*
Καλα ρε Ντραμερ εσυ?ελα ρε δολοφονε πως πανε οι λευκες? καλα τα λες αλλα φαινεται η λατρεια μου ψαρευει θυματα...
λατρεια τι προσπαθεις να αποδειξεις?οτι υπαρχουν βλαμμενοι αντρες?σαφως.γυναικες ?το ιδιο.πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν έξυπνες γυναίκες και να παρόλα αυτά να πιάνονται κορόιδα τόσοι άντρες απο ηλίθιες γυναίκες;
ειναι καλη η λατρεια αλλα θα την παρασυρει κανεις και φοβαμαι...εγω αγαπητε ερωτευτηκαΚαλα ρε Ντραμερ εσυ?
Βγηκε δηλ ο χαρος παγανια ε?
φωνη απ τα παλια,καλα εισαι?Ολη η παλιοπαρεα μαζεμενη εδω βλεπω... ;)
Εριναλουμπι, τυμπανακο, μου λειψατε :-*
Περαστικα σουειναι καλη η λατρεια αλλα θα την παρασυρει κανεις και φοβαμαι...εγω αγαπητε ερωτευτηκα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* τζουυυυλς!
λατρεια τι προσπαθεις να αποδειξεις?οτι υπαρχουν βλαμμενοι αντρες?σαφως.γυναικες ?το ιδιο.
πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν έξυπνες γυναίκες και να παρόλα αυτά να πιάνονται κορόιδα τόσοι άντρες απο ηλίθιες γυναίκες;