Πω-πω εξελίξεις!!!!
Ο φίλτατος n.smirni76 θέλει να γίνει επιχειρηματίας στον χώρο του μασσάζ????
Δεν νομίζω βρε Κατερίνα!!! Πιστεύω πως παρεξήγησες!!!
Αλλωστε απο ότι γνωρίζουμε όλοι, ανέκαθεν ήταν πιο επικερδής ο χώρος της εστίασης και της τροφοδοσίας, και μετά ερχόταν ο χώρος του αγοραίου έρωτος.
Πέρα από την πλάκα τώρα.
Τον ΦΙΛΟ n.smirni76 τον γνωρίζουμε όλοι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ εδώ μέσα.
Εχει γυρίσει όλα τα μαγαζιά και έχει ενημερώσει όλους μας κατά καιρούς, με "ανατριχιαστικές", μερικές φορές, λεπτομέρειες για το καλό όλων μας.Επαναλαμβάνω: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
Λες εσύ τώρα οτι λυμπίστηκε το δικό σου το μαγαζί και ήθελε να το αγοράσει για λογαριασμό του ή για λογαριασμό κάποιας???
Ξέρεις κάτι? Δεν ανακάλυψες ξαφνικά εσύ την πυρίτιδα.Υπάρχουν άλλα μαγαζιά πολύ καλύτερα από το δικό σου.Γιατί ντε και καλά να κολήσει στο δικό σου???
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο, και προφανώς δεν πρόκειται να τον γνωρίσω ποτέ.
Είναι όμως τουλάχιστον μαλακία, όπως λέμε εμείς εδώ στν Ελλάδα, να κατηγορείς έναν άνθρωπο επειδή κάτι σου στράβωσε μαζί του, έτσι εύκολα και δημόσια, και είναι επίσης τουλάχιστον έλειψη από μέρους σου φιλότιμου, μπέσας και σεβασμού (λέξεις που όπως ξέρεις δεν μεταφράζονται στην Αλβανική).
Παράκληση: Αν θές να μου απαντήσεις κάντο μόνη σου.ΔΕΝ μου πονάνε τα μάτια εμένα.Αν βάλεις τον άντρα σου, τουλάχιστον υπαγόρευε του εσύ.
CUPTOVES???