Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Μηνύματα
4.632
Like
4
Πόντοι
16
Μπαούλο σε βλέπω.......



εγινα
200px-A_Young_Hare,_Albrect_Durer.jpg


φχαριστο
 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.818
Like
322
Πόντοι
36
Καταλαβαίνετε πιστευω όλοι ότι η συζήτηση είναι για το θεαθήναι.....2 μέλη με ελάχιστα μηνύματα αποφάσισαν να αναγορευθούν σε γνώστες του είδους,να αρχίσουν να διηγούνται φανταστικές ιστορίες και να αλληλοκατηγορούνται.....Εχοντας λοιπόν πλήρη γνώση και του μαγαζιού και των "εσωτερικών" του,θα σας πώ ότι πρώτον το μαγαζί είναι της Κατερίνας....δεύτερον,είναι πολύ καλό μαγαζί και σε χώρους και σε υπηρεσίες.Τρίτον,το αν κάποιος θα περάσει μέτρια,καλά,η πολύ καλά,εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο τον ίδιο και απο την κοπέλλα που θα διαλέξει...Εδω υπεισέρχονται προσωπικοί παράγοντες,εμφάνισης,συμπεριφοράς,"χημείας",κλπ.
Αυτά τα ολίγα....οι καυγάδες περιττεύουν......
 

saloom

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
1) H συζητηση δεν ειναι για κανενα θεαθηναι. Δεν αναγορευτηκα σε γνωστης και δεν διηγηθηκα φανταστικη ιστορια. Οι εμπειριες μου ειναι εμπειριες μου και με βαση αυτες κρινω. Ποτε δεν ειπα πως τα ξερω ολα γιαυτο και προσπαθησα να δωσω ακριβης αναπαρασταση αυτου που εζησα για να μπορεσει και ο αλλος να κρινει. Ο καθενας θα κρινει οπως θελει. Δικαιωμα σου να το πιστευεις και να το λες αλλα και εγω πρεπει να βγω και να υπερασπιστω την δικη μου πραγματικοτητα. Το οτι εχω λιγα μηνυματα δεν μου λεει τιποτα. Δεν ηξερα πως για να εχει αξια το post μου πρεπει να εχω ξεπερασει καποιο συγκεκριμενο αριθμο μηνυματων.

2) Το μαγαζι δεν πιστευω πως ειναι της Κατερινας. Οποιος και να βγει και να το πει και οσο καλα και αν την ξερει. Εγω παρεθεσα πριν την ελληνικη πραγματικοτητα κατα το πως την ξερω  και δικαιολογησα την θεση μου. Το οτι ο αγοραιος ερωτας ειναι κλειστο επαγγελμα δεν θελει 30 χρονια εμπειριας για να το ανακαλυψεις. Τωρα αν καποιος πιστευει πως ειναι της Κατερινας, δεν εχω κανενα προβλημα. Σκληρο καρυδι και δεν της φαινεται  :2funny:

3) Εχεις δικιο για το τριτον που λες και μου εχει συμβει αρκετες φορες να μην περασω καλα για διαφορους λογους. Αλλα αυτο που εγινε προχθες δεν ειχε να κανει με την αλληλεπιδραση εμου και της κοπελας. Το κοριτσι εκανε προγραμμα μπουρδελου-studio. Αυτο επρεπε να το γνωριζει η διευθηνση.  Εμενα τουλαχιστον δεν μου εχει ξανατυχει (με την "μικρη" εμπειρια που εχω). Δηλαδη τι επρεπε να κανω?? Να μη βγω να πω την εμπειρια μου και να κανω την κριτικη μου?? Επειδη εχω λιγα post?? 
 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.818
Like
322
Πόντοι
36
Να μην την πάμε μακριά την συζήτηση,δεν έχει κανένα νόημα....το μαγαζί το ξέρω πριν καν το αγοράσει η Κατερίνα και αν είχες πάει πριν λίγες μέρες θα είχες διαπιστώσει ότι αλλη ηταν η δομη του μαγαζιου και λειτουργούσε με διαφορετικό τρόπο....ασε να ξερω λίγα περισσότερα...
Εν πάσει περιπτώσει,το οτι σου συμπεριφέρθηκαν σαν σε μπουρδέλλο είναι κατακριτέο,εχει συμβεί σε όλους και θα ξανασυμβεί....απλά ο τρόπος που το περιέγραψες ήταν λίγο κουραστικός και το ότι ζήτησες απο την κοπέλλα να γδυθεί αμέσως ήταν,όπως καταλαβαίνεις,αστοχη κίνηση....σε κάθε περίπτωση,εσυ ξέρεις καλύτερα τι σου αρέσει και τι οχι....τα λίγα ποστς δεν έχουν σημασία,απλά το ανέφερα για να δείξω την απειρία σου,απειρία που φάνηκε εξ' αλλου απο τον τρόπο που χειρίστηκες το όλο θέμα.....εν πάσει περιπτώσει,καλή καρδιά και πάμε παρακάτω.....
 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Μηνύματα
278
Like
0
Πόντοι
1
"Κιτσου ιεχς ξυφιγ τιλιως?" συγνώμη saloom ήθελα να πω. Χιούμορ ?
Είμαι ένας από αυτούς που έχω πάρει την Αννούλα δύο φορές τον τελευταίο μήνα νομίζω. Λόγω του ότι είναι το μαγαζί κοντά στη δουλειά μου με βολεύει να πετάγομαι. Παλαιότερα πήγαινα στο Φερρών όπου γνώρισα και την Κατερίνα. Σήμερα κατά τις 12.30 ξαναπήγα και πήρα την Αννούλα. Για να πάω και σήμερα καταλαβαίνεις ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Και όπως έχω γράψει αρκετές φορές δεν κάνω μασάζ αλλά λίγο αισθησιακό και μετά πρόγραμμα.
Τώρα αν σου πω ότι με την κοπέλα δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα θα με πιστέψεις ή θα με πεις και μένα κατευθυνόμενο όπως χαρακτήρισες σε κάποια παράγραφο από την saloomνειάδα που έγραψες, όλους που έχουν γράψει κριτική καλή για την εν λόγω κορασίδα. Δεν θυμάμαι και ποιός είπε τη φράση "όλοι τους τρελλοί εκτός από μένα"
Γυρίζουμε στα μασαζ χρόνια και χρόνια (από τότε που πιάναμε μόνο βυζί) καιξέρουμε να κρίνουμε.
Αν διαβάσεις το φόρουμ σχολαστικά θα δεις πάρα πολλές φορές κάποιοι συναγωνιστές να διαφωνούν με κάποιες κριτικές και να λένε "ίσως δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία". Εσύ κάνεις σαν να ανακάλυψες την πυρίτιδα.
Όπως δεν ξέρεις, στα μπουρδέλα (γιατί μίλησες για υπηρεσίες μπουρδέλου) οι κοπέλες γδύνονται καλά καλά πριν μπουν στο δωμάτιο. Επίσης ερώτηση κρίσεως. Γιατί η κοπέλα σήμερα γδύθηκε γρήγορα και δεν με ρώτησε τίποτα για το ποιός είμαι. Για σκέψου.
Τράτζικ
 
 

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Μηνύματα
41
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοι κυριοι καλησπερα σε ολους και απο μενα πιστευω και εγω οτι  πρεπει να σταματηση το θεμα  εδω .
δεν αξιζει να ασχολουμεθα  αλλο με το τι γνωμη εχει ο κυριος σαλουμ για το μαγαζι της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ και στο φιναλε τι τον νοιαζει σε ποιον ανηκει το μαγαζι οσοι εχουμε παει περασαμε και περναμε καλα και δεν αρμοζει ο χαρακτηρισμος μπουρ.... .
τα κοριτσια ειναι ολα θαυμασια και η κατερινα αψογη.την καλησπερα μου και παλι σε ολους.
τα λιγα μυνηματα  η τα πολλα μυνηματα δεν σημαινουν τιποτα για με να το θεμα ειναι τι γραφουμε.
 

ΧΧΧ-Man

Μέγας
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.238
Κριτικές
46
Like
3.745
Πόντοι
4.365
Nταξει... μαγκες χαλαρωστε...
Δεν γινεται στους 100 πελατες να ειναι ευχαριστιμενοι και οι 100...!
Απλα πραγματα!
Οι 10 μπορει να  εχουν παραπονα..  οκ κατανοητο!

Αμα το μαγαζι εχει γενικα μια σωστη 'γραμμη'... με ωραιες κοπελες..που δεν βιαζοντε... θα παει καλα!
Τωρα απο εκει κ περα πεζει μεγαλο ρολο  κ η χημεια...

Εγω παντως ειμαι ευχαριστιμενος απο το συγκεκριμενο μαγαζι... ;)
 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
350
Like
0
Πόντοι
1
saloom saloom κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι πήγες σε λάθος μαγαζί. Μου είπε ότι έχεις αδυναμία σε μεταμίλφ πενηντάρες οπότε τι την ήθελες την εικοσιπεντάρα ?
Και μην με ρωτήσεις από που είναι το πουλάκι γιατί μπορεί και να το πω.
 

saloom

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=olym]
Για να πάω και σήμερα καταλαβαίνεις ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
[/quote]

Φιλε μου μπραβο και να ξαναπας. Και να γραψεις και καλη κριτικη αμα σου αρεσει τοσο. Εμενα δεν μου αρεσε, εγραψα αυτα που εγραψα με τον τροπο που θα τα ελεγα στον κολλητο μου στην καφετερια. Αν δεν αρεσει σε καποιους ο τροπος μου, δεν πειραζει. Δεν σας ζητησα να γινουμε κολλητοι. Χαλαρωστε λιγο. Αν ειχα γραψει κατεβατο αλλα με καλα λογια θα ειχα γινει ηρωας τωρα. Καποιοι πανε μαζι της και μπορει να τους αρεσει και το δεχομαι. Αλλα εγω πηρα την αισθηση πως το κοριτσι ειναι το καλυτερο χαρτι του μαγαζιου. Και ναι η αποψη μου ειναι πως οι περισσοτερες κριτικες περι Αννουλας ειναι φτιαχτες και κανουν και μπαμ κιολας. Δεν ξερω αν ειναι του χ η του ψ και δεν με νοιαζει. Καποιοι νομισανε πως και εγω ειμαι βαλτος και ηθελα να κανω ντορο και δυσφημιση. Ο καθενας εχει την αποψη του και δεν εχω καταλαβει το κολλημα πολλων με τον "τροπο" που εκανα την ασχημη κριτικη.

[quote author=olym]
Όπως δεν ξέρεις, στα μπουρδέλα (γιατί μίλησες για υπηρεσίες μπουρδέλου) οι κοπέλες γδύνονται καλά καλά πριν μπουν στο δωμάτιο.
[/quote]

Αυτο τωρα ηταν εξυπναδα?? Αν πας παραπανω θα μπορεσεις να διαβασεις τι ακριβως εννοω με το "συμπεριφορα μπουρδελου".

[quote author=olym]
Επίσης ερώτηση κρίσεως. Γιατί η κοπέλα σήμερα γδύθηκε γρήγορα και δεν με ρώτησε τίποτα για το ποιός είμαι. Για σκέψου.
[/quote]

Εεεεμ....επειδη εχεις παει αλλες 2 φορες μαζι της?? Επειδη απο χτες εχει γινει χαμος εδω μεσα με το θεμα??? Λιγο και απο τα 2????

Αλλα για να τελειωσω και με αυτο, να πω και εγω πως σε μασατζιδικα πηγαινω τα τεσσερα τελευταια  χρονια και σε διαφορες χωρες και με περιοδους σε συχνοτητες 3-4 φορες την εβδομαδα. Προφανως δεν εχω την εμπειρια καποιου που πηγαινει 15 χρονια αλλα εχω να πω πως παντα ζηταω απο την κοπελα να γδυθει απο την αρχη και παντα το κανει. Αυτη ηταν η πρωτη φορα που εγινε οτι εγινε. Ισως αν πηγαινα για πρωτη φορα στο μαγαζι να καταλαβω ενα μικρο αγχος. Στο μαγαζι πηγαινα για δευτερη φορα, η Κατερινα με θυμοταν, η Λιζα με θυμοταν και η κοπελες πληρωνονται για να κανουν sex. Το οτι δεν γδυθηκε οταν της το ζητησα ειναι αδικαιολογητο.

[quote author=olym]
Τράτζικ
[/quote]

Ινντίντ

[quote author=spark56]
δεν αξιζει να ασχολουμεθα  αλλο με το τι γνωμη εχει ο κυριος σαλουμ για το μαγαζι της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ και στο φιναλε τι τον νοιαζει σε ποιον ανηκει το μαγαζι
[/quote]

Κυριε Spark δεν σας ζητησε κανενας να ασχοληθειτε. Μονος σας πεταχτηκατε και ξεκινησατε το κραξιμο. Το post γραφτηκε για να διαβαστει απο οποιον ενδιαφερθει. Οι υπολοιποι να το προσπερασουν. Εγω δεν καθησα να γραψω κατω απο οποιο post νομιζω πως ειναι ψευτικο τα εξ'αμαξης. Εβγαλα τα συμπερασματα μου και συνεχισα. Εγω εκανα κριτικη στο μαγαζι και καποιοι σε μενα. Αντε βγαλε ακρη. Επισης δεν με απασχολει καθολου σε ποιον ανηκει το μαγαζι. Απλα δεν πιστευω πως μια αλλοδαπη θα μαζεψει αλλες 5 και θα κανουν κατι τοσο παρανομο και προστατευμενο στο κεντρο της Αθηνας και με τετοια δημοσιοτητα. Θελει πλατες. Οι πλατες πληρωνονται, τα κοριτσια πληρωνονται και ολοι το κανουν για τα λεφτα. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα.  Αυτο ειπα, κανενας δεν εχει commentαρει πανω σε αυτο παρα μονο στην φιλια τους με την Κατερινα. Και το παραξενο ειναι πως μονο οι φιλοι της Κατερινας κραξανε.

[quote author=marios kalos]
Και μην με ρωτήσεις από που είναι το πουλάκι γιατί μπορεί και να το πω.
[/quote]

Μαλακιες σου ειπανε Μαριε. Και απο που ειναι το πουλακι να πεις, παλι μαλακιες σου ειπε. Να πας να του πεις πως εχει λαθος πληροφορηση!!

Εγω λοιπον σταματαω εδω γιατι δεν θα καταληξει πουθενα. οσοι πειραχτηκανε ας περιμενουν 2-3 μερες, θα ποσταρει ο κοσμος θα γεμισουν 2-3 σελιδες ακομα, θα χαθω και θα ξεχαστει. Γεια χαρα!
 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
350
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ saloom δεν σου κρίβω ότι η Κατερίνα είναι φίλη μου (επαγγελματικά). Όταν πηγαίνω συζητάμε και διάφορα και τη συμβουλεύομαι για τις κοπέλες και εκτός από μια φορά που δεν υπήρξε χημεία δεν έχω παράπονο. Μην ξεχνάς ότι αν παρακολουθείς, έχουν περάσει και άλλες κοπέλες που έφυγαν ή τις έδιωξαν.
Εγώ την ξέρω, αυτή με ξέρει, αλλά δεν ξέρει ότι είμαι ο marios kalos, για να έχω αυτονομία κριτικής. Όπως καταλαβαίνεις έχεις να μάθεις πολλά ακόμη.
 

saloom

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Ναι σε αυτο εχεις δικιο..εκανα μαλακια...το σκεφτηκα πριν την κανω και κατεληξα πως δεν ειχα σκοπο να ξαναπαω στο μαγαζι και δεν με πειραζε. Χωρις ομως να λαβω υπ'οψιν οτι μπορει μετα να ειναι καπου αλλου η να συναντησω καποια απο τις κοπελες που δουλευουν εκει καπου αλλου. Τελος παντων, τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε..
 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Μηνύματα
497
Like
14
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΖΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΕΛΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ
 

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.194
Κριτικές
6
Like
2.643
Πόντοι
456
Εγω παντως ειμαι ευχαριστιμενος απο το συγκεκριμενο μαγαζι...

και εγω το ιδιο,αλλα την επομενη φορα θα παρω και το destinator μαζι
 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Μηνύματα
17.450
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΖΑ ΑΝΝΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΕΛΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ
Πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

Σημερα ειναι απεργια, εσεις Δεν απεργειτε !!!  :2funny:

 

EASTmasage

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Μηνύματα
14
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΛΟΥΜ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.

Μπράβο Κατερίνα. Έχο δίκιο εγώ που σας πτοτιμό. Και στο δομάτιο προσπαθής ο πελάτης να περάση καλά με τα λίγα λεφτά που του μένουν τόρα πια.
 

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
1.024
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
το μαγαζι με αρκετη προωθηση απεκτησε πολυ πελατεια κ αρχισε να χαλαει
εκει που με 80 ειχες δυο εκτονωσεις κ με παραπανω χρονο απο τα 45 λεπτα..
αρχισαν να λενε οτι στα 60 αντιστοιχουν 35 λεπτα
πηγαινει για μαυρο κ αυτο..

 

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Μηνύματα
41
Like
0
Πόντοι
0
προσφατη  επισκεψη στο  μαγαζι της κατερινας.Η υποδοχη απο την κατερινα οπως παντα υπεροχη παντα με το υπεροχο χαμογελο.
χαλαρη κουβεντουλα μαζι της περι ανεμων και υδατων για λιγα λεπτα, μετα εισοδο στο δωματιο που παντα προτιμω (το δωματιο μου οπως μου ειπε χαμογελοντας η κατερινα μιας και ειμαι μονιμος πελατης τακτικοτατος)
ζητησα ενα διπλο μασαζ (λατρης του διπλου παντα) για πληρη χαλαρωση με ΑΝΝΑ (τωρα πλεον μαζι μου εχει γινει εξπερ) και ΛΙΖΑ για ποιο σεξυ κατασταση .ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΟ .ΧΑΛΑΡΩΣΑ 100 % .κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
 

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
808
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
3.015
το μαγαζι με αρκετη προωθηση απεκτησε πολυ πελατεια κ αρχισε να χαλαει
εκει που με 80 ειχες δυο εκτονωσεις κ με παραπανω χρονο απο τα 45 λεπτα..
αρχισαν να λενε οτι στα 60 αντιστοιχουν 35 λεπτα
πηγαινει για μαυρο κ αυτο..



 Αααα δεν πάμε καλά. Εδώ έγινε ολόκληρος καυγάς με την Δανάη , έτσι ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο σε ελευθερία ΧΡΟΝΟΥ και παροχή υπηρεσιών.
Βλέπε
Η φασαρία έγινε ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Τα κορίτσια και κυρίως τα δύο που προτιμώ εγώ (Μάγια & Κατερίνα) δεν βιάστηκαν ποτέ μαζί μου στο δωμάτιο. Και πάντα ο χρόνος δεν ήταν ποτέ κάτω από 45 λεπτά.

Δεν έγινε όλος αυτός ο καυγάς με την Δανάη για να την θίξω ή να 'της την πώ' με οιονδήποτε τρόπο. Αλλά για να μην πέσουν τα στάνταρ αυτά. Γιαυτόν τον λόγο και πάντοτε έγραφα τα εύσημα για το εν λόγω λαδάδικο. Αυτά στα καλά χρόνια που υπήρχε και το χρήμα. Και τώρα που είναι περισσότερο από όλα σημαντικό οι κοπέλες αυτού του λαδάδικου πράττουν τα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έπρεπε ????
 Απαράδεκτο.  Εδώ έλεγα τα καλύτερα λόγια ώς όφειλα και δεχόμουν τις κατηγορίες του προμότορα, ενώ στην πραγματικότητα αναδείκνυα την ποιότητα που απολάμβανα στο συγκεκριμμένο λαδάδικο. Αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο σεβαστός συναγωνιστής (και δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβιτήσω) τότε να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε και τα καλά λόγια που μεταφέρουμε για το εν λόγω. Επιβάλλεται άμεση επίσκεψη και προσωπικά και εαν δεν συνεχιστούν οι ίδιες υπηρεσίες και παροχές έτσι όπως τις απολάμβανα μέχρι τώρα, τότε συμφωνώ και εγώ μαύρο που λέει και ο   ntinos69.

Για να δούμε τι συμβαίνει εκεί, αν και προσωπικά θα πέσω από τα σύνεφα αν είναι αυτά αλήθεια για την Μάγια και το Κατερινάκι. Μακαρι να είναι σύμπτωση, και να 'μην εκαβαλήθει το καλάμι εκ των ομοχωρίων'.



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom