Αααα δεν πάμε καλά. Εδώ έγινε ολόκληρος καυγάς με την Δανάη , έτσι ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο σε ελευθερία ΧΡΟΝΟΥ και παροχή υπηρεσιών.
Βλέπε
Η φασαρία έγινε ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Τα κορίτσια και κυρίως τα δύο που προτιμώ εγώ (Μάγια & Κατερίνα) δεν βιάστηκαν ποτέ μαζί μου στο δωμάτιο. Και πάντα ο χρόνος δεν ήταν
ποτέ κάτω από 45 λεπτά.
Δεν έγινε όλος αυτός ο καυγάς με την Δανάη για να την θίξω ή να 'της την πώ' με οιονδήποτε τρόπο. Αλλά για να μην πέσουν τα στάνταρ αυτά. Γιαυτόν τον λόγο και πάντοτε έγραφα τα εύσημα για το εν λόγω λαδάδικο. Αυτά στα καλά χρόνια που υπήρχε και το χρήμα. Και τώρα που είναι περισσότερο από όλα σημαντικό οι κοπέλες αυτού του λαδάδικου πράττουν τα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έπρεπε ????
Απαράδεκτο. Εδώ έλεγα τα καλύτερα λόγια ώς όφειλα και δεχόμουν τις κατηγορίες του προμότορα, ενώ στην πραγματικότητα αναδείκνυα την ποιότητα που απολάμβανα στο συγκεκριμμένο λαδάδικο. Αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο σεβαστός συναγωνιστής (και δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβιτήσω) τότε να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε και τα καλά λόγια που μεταφέρουμε για το εν λόγω. Επιβάλλεται άμεση επίσκεψη και προσωπικά και εαν δεν συνεχιστούν οι ίδιες υπηρεσίες και παροχές έτσι όπως τις απολάμβανα μέχρι τώρα, τότε συμφωνώ και εγώ μαύρο που λέει και ο ntinos69.
Για να δούμε τι συμβαίνει εκεί, αν και προσωπικά θα πέσω από τα σύνεφα αν είναι αυτά αλήθεια για την Μάγια και το Κατερινάκι. Μακαρι να είναι σύμπτωση, και να 'μην εκαβαλήθει το καλάμι εκ των ομοχωρίων'.