δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όπως έχω γράψει δεν μου είπανε να το αγοράσουν τώρα. 'Ήθελαν να το αγοράσουν πριν το πάρω αλλά το πήρα εγώ. Τους πρόλαβα δηλαδή.
Έχω μια ερώτηση που έχει να κάνει με ευαίσθητα δεδομένα και δεν την απάντησε ο n.smirni76. Που ήξεραν λεπτομέρειες για κάποιους πελάτες και τα προγράμματα που πέρνουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Καταλαβαίνεται γιατί νομίζω.
Κατερίνα έχεις ήδη παραδεχθεί ότι ο ένας ήθελε να αγοράσει. Το διευκρινίζω γιατί θίγεις εξίσου και τον άλλον. Τις λεπτομέρειες με τους πελάτες δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις ξέρουν. Αν είσαι τρία χρόνια μέλος σε ένα σάιτ μπορεί να κάνεις παρέα με άλλα μέλη και να ξέρεις πού συχνάζουν, με ποιά κοπέλα πάνε και το πρόγραμμα που παίρνουν ακριβώς. Αν υπονοείς ότι αυτά τα σφυρίζει άλλη κοπέλα, λύστε τα μεταξύ σας.
Μπροστά στη συζήτηση δεν ήμουν, κινούμαι διαισθητικά και πιστεύω τον n.smyrni λόγω και της ουσιαστικής παρέμβασης -σχεδόν πατρικής θα έλεγα- του Ζέρο.
Αν ισχύει αυτό που γράφει ο marios kalos, ας τα λύσουν τα κορίτσια μεταξύ τους και ας μιλούν εντελώς ανοιχτά χωρίς υπονοούμενα.
Ως προς τους λοιπούς συναγωνιστές: Ας έχουμε λίγη υπομονή πριν προβούμε σε ετυμηγορίες και χαρακτηρισμούς. Φαίνεται άσχημα να φτύνουμε αυτά που φιλάγαμε. Οποιαδήποτε ένσταση, δεκτότατη