Νέα

Εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/1332/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

καιρος ηταν να κανει κατι ουσιαστικο η ξευτιλισμενη και αχρηστη Ελληνικη αστυνομια εκτος απο το να βαραει σε διαδηλωσεις.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ποιους έπιασαν πάλι ρε παιδιά?τίποτα ματζίρηδες με 1-2 γυναίκες...και τα ακούνε οι αδαείς στις ειδήσεις και λένε μπράβο η αστυνομία...ΌΛΑ τα γραφεία ανοιχτά είναι,πάλι τίποτα φουκαράδες πιάσανε...εδώ στα Ζωνιανά βγήκε ότι κάνανε μαιμού συλλήψεις εδώ και χρόνια για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους οι μπάτσοι....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μαλακιες πιασανε παλι...

κανεναν φουκαριαρη που μαλλον πηγε να κουνιθει στους αλλους θα πιασανε...

Χανει ο ελληνας μαμιση ρε???

δεν νομιζω???

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε παλιοτερο μου μηνυμα ειχα ψιλοανεφερει για τα ατομα και εφαγα ενα ψιλο ban κατι ψιλοπαρατηρησεις του στυλ "προσεχε ρε φιλαρακι τι λες"!
Θυμαστε???
Κεφαλληνιας,Αχαρνων 106,Συγγρου και ολα τα αλλα "μαγαζακια" απο την παρασκευη ειναι πλεον κλειστα αφου οι αυτοαποκαλουμενοι "μοντερνοι νταβατζηδες" και πολυ γαμαω τυποι
...και οι "εμενα δεν με πιανει κανεις γιατι εχω τα φραγγα και τα σκαω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΩ και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ...."
....Επιτελους πιαστηκαν!
Ηταν πραγματικα κριμα να διαβαζει κανεις κριτικη για τα κοριτσια που δουλευαν στα μαγαζια τους οτι ηταν μπαζα και "ξυλα", οταν κανεις (οπως και εγω-για αρκετους μηνες)γνωριζει καλυτερα το τι τραβουσαν ολες για να ξεκαβλωσουν ολους αυτους τους πελατες
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Θα μπορουσε να ηταν η μικρη σας αδελφη το παιδι σας...ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ???
Οταν αρχισα να μιλαω δεχτηκα pm ψιλοαπειλητικα και διαφορα υπονοουμενα του στυλ οτι καποιοι εδω μεσα ειναι νταβαδες και μανατζαρουν γκομενες σκιαγραφοντας δικα μου ποστ....(ενω τα νταβαρα του κωλου γνωριζουν ποιος ειμαι-τι ειμαι)
Οι νταβαδες(τα τσιρακια τους βασικα-το εχω αναφερει και αυτο σε παλιοτερο post μου-) ομως οι οποιοι καθημερινα σερφαραν εδω μεσα να κοψουν κινηση και να αφησουν τις καλυτερες κριτικες για τα κοριτσια (τους) και διαφορα μαλακισμενα τις διαβαζαν και συμφωνουσαν κιολας μαζι τους το καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν αν μη τι αλλο να σβησουν τα profile τους....
Για κοιταξτε κριτικες απο τα παραπανω μαγαζια και μετα σκεφτειτε οτι ολα τα κοριτσια που δουλευαν εκει μεσα ηταν υπο καθεστος ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ συμπατριοτων μας που τις ειχαν στην πεινα ενω εκεινοι εμεναν σε βιλες στα ΒΠ αλλα και καποια αλλα πιονια προς ΠΕΡΑΜΑ μερια!
ΝΤΡΟΠΗ
Απο την παρασκευη θελω να δειτε οι φανατικοι του site ποια nick names δεν θα ξαναδειτε για πολλα χρονια ξανα να κανουν κριτικη και να καταλαβετε το ποσο σας εχει φαει η μαλακια
Λυπαμαι που μιλαω ετσι αλλα χαιρομαι που τα μουνοπανα ειναι (σχεδον) ολα μεσα την στιγμη αυτη που γραφετε το post ayto!!!
Καινουργια ιδεα για βιβλιο....Η ιστορια αυτη ειναι μονη της ενα βιβλιο...η τελευταιες τρεις μερες ειναι πραγματικα οτι πιο ενδιαφερον εχω ζησει τα τελευταια χρονια στα ντελα.
Παιδες επετε πολυ μεγαλη συνεχεια στο σηριαλ....
(απλα σαν ενημερωνο οτι το σκηνικο πριν λιγα χρονια με Βαγια Ζηση(δολοφονηθηκε) και Μπουγα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην νεα περιπετεια των "μοντερνων νταβαδων"
Θα πεις τωρα
-Αφου ρε μαγκα ηξερες...γιατι δεν μιλαγες εκει που επρεπε νωριτερα....
και θα σου απαντησω.....ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ
Ο καθενας χαραζει την πορεια του....(και κανεις την πορεια καποιου αλλου....
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ(πολυ παρανομο και τα ξερατε κυριοι ΑΧ-Κ-Γ,Κ-Γ κλπ....
(Βανεσα εσυ κοριτσι μου κοιτα να χαρεις οσο μπορεις ακομη γιατι πλησιαζει και η ωρα σου-μην σου πω τα λεπτα σου-που θα χαιρεσαι τα LUIS VUITON σου και τα miles and more tης LUFTHANSA!!!!
TSOYS poy lene kai oi "germanoi"

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ποιους έπιασαν πάλι ρε παιδιά?τίποτα ματζίρηδες με 1-2 γυναίκες...και τα ακούνε οι αδαείς στις ειδήσεις και λένε μπράβο η αστυνομία...ΌΛΑ τα γραφεία ανοιχτά είναι,πάλι τίποτα φουκαράδες πιάσανε...εδώ στα Ζωνιανά βγήκε ότι κάνανε μαιμού συλλήψεις εδώ και χρόνια για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους οι μπάτσοι....

κοιτα  to ποστ μου φιλαρακι ξερολα!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σε παλιοτερο μου μηνυμα ειχα ψιλοανεφερει για τα ατομα και εφαγα ενα ψιλο ban κατι ψιλοπαρατηρησεις του στυλ "προσεχε ρε φιλαρακι τι λες"!
Θυμαστε???
Κεφαλληνιας,Αχαρνων 106,Συγγρου και ολα τα αλλα "μαγαζακια" απο την παρασκευη ειναι πλεον κλειστα αφου οι αυτοαποκαλουμενοι "μοντερνοι νταβατζηδες" και πολυ γαμαω τυποι
...και οι "εμενα δεν με πιανει κανεις γιατι εχω τα φραγγα και τα σκαω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΩ και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ...."
....Επιτελους πιαστηκαν!
Ηταν πραγματικα κριμα να διαβαζει κανεις κριτικη για τα κοριτσια που δουλευαν στα μαγαζια τους οτι ηταν μπαζα και "ξυλα", οταν κανεις (οπως και εγω-για αρκετους μηνες)γνωριζει καλυτερα το τι τραβουσαν ολες για να ξεκαβλωσουν ολους αυτους τους πελατες
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Θα μπορουσε να ηταν η μικρη σας αδελφη το παιδι σας...ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ???
Οταν αρχισα να μιλαω δεχτηκα pm ψιλοαπειλητικα και διαφορα υπονοουμενα του στυλ οτι καποιοι εδω μεσα ειναι νταβαδες και μανατζαρουν γκομενες σκιαγραφοντας δικα μου ποστ....(ενω τα νταβαρα του κωλου γνωριζουν ποιος ειμαι-τι ειμαι)
Οι νταβαδες(τα τσιρακια τους βασικα-το εχω αναφερει και αυτο σε παλιοτερο post μου-) ομως οι οποιοι καθημερινα σερφαραν εδω μεσα να κοψουν κινηση και να αφησουν τις καλυτερες κριτικες για τα κοριτσια (τους) και διαφορα μαλακισμενα τις διαβαζαν και συμφωνουσαν κιολας μαζι τους το καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν αν μη τι αλλο να σβησουν τα profile τους....
Για κοιταξτε κριτικες απο τα παραπανω μαγαζια και μετα σκεφτειτε οτι ολα τα κοριτσια που δουλευαν εκει μεσα ηταν υπο καθεστος ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ συμπατριοτων μας που τις ειχαν στην πεινα ενω εκεινοι εμεναν σε βιλες στα ΒΠ αλλα και καποια αλλα πιονια προς ΠΕΡΑΜΑ μερια!
ΝΤΡΟΠΗ
Απο την παρασκευη θελω να δειτε οι φανατικοι του site ποια nick names δεν θα ξαναδειτε για πολλα χρονια ξανα να κανουν κριτικη και να καταλαβετε το ποσο σας εχει φαει η μαλακια
Λυπαμαι που μιλαω ετσι αλλα χαιρομαι που τα μουνοπανα ειναι (σχεδον) ολα μεσα την στιγμη αυτη που γραφετε το post ayto!!!
Καινουργια ιδεα για βιβλιο....Η ιστορια αυτη ειναι μονη της ενα βιβλιο...η τελευταιες τρεις μερες ειναι πραγματικα οτι πιο ενδιαφερον εχω ζησει τα τελευταια χρονια στα ντελα.
Παιδες επετε πολυ μεγαλη συνεχεια στο σηριαλ....
(απλα σαν ενημερωνο οτι το σκηνικο πριν λιγα χρονια με Βαγια Ζηση(δολοφονηθηκε) και Μπουγα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην νεα περιπετεια των "μοντερνων νταβαδων"
Θα πεις τωρα
-Αφου ρε μαγκα ηξερες...γιατι δεν μιλαγες εκει που επρεπε νωριτερα....
και θα σου απαντησω.....ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ
Ο καθενας χαραζει την πορεια του....(και κανεις την πορεια καποιου αλλου....
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ(πολυ παρανομο και τα ξερατε κυριοι ΑΧ-Κ-Γ,Κ-Γ κλπ....
(Βανεσα εσυ κοριτσι μου κοιτα να χαρεις οσο μπορεις ακομη γιατι πλησιαζει και η ωρα σου-μην σου πω τα λεπτα σου-που θα χαιρεσαι τα LUIS VUITON σου και τα miles and more tης LUFTHANSA!!!!
TSOYS poy lene kai oi "germanoi"

ενα ποστ γεματο υπαινιγμους

αλλα απο ουσια τιποτα φιλε μου

ή πες οτι ξερεις ολοκληρο ή μην το λες καθολου γιατι γινεσαι και γραφικος

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στην εξάρθρωση του κυκλώματος που δημοσιεύσαμε ως είδηση στο site. Το thread συγχωνεύτηκε...

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενα ποστ γεματο υπαινιγμους

αλλα απο ουσια τιποτα φιλε μου

ή πες οτι ξερεις ολοκληρο ή μην το λες καθολου γιατι γινεσαι και γραφικος
Τι αλλο θα ηθελες να ακουσεις?
ποιος ο λογος που γινομαι γραφικος? Εαν και θα προτιμουσα την προσωπικη σου γνωμη για εμενα να μου την αναφερεις σε pm οχι στο post
Θα αλλξει κατι να σου αναφερω καποια απο τα nick τους?
Αλλαζαν συχνα για λογους κριτικης των κοριτσιων
Δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτη
Σου ανεφερα οτι δεν ειμαι ρουφιανος
Ενας ΝΕΟΣ ειμαι απλα στο site αυτο εσυ σαν τιμημενος και μη γραφικος φανταζομαι θα μπορεσεις να καταλαβεις τι-ποτε ποιος
Ας γινω γραφικος αφου χαιρομαι που επιβεβαιωθηκα σε κατι που καποτε ειχα αμφισβητηθει εδω μεσα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τι αλλο θα ηθελες να ακουσεις?
ποιος ο λογος που γινομαι γραφικος?
Θα αλλξει κατι να σου αναφερω καποια απο τα nick τους?
Αλλαζαν συχνα για λογους κριτικης των κοριτσιων
Δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτη
Σου ανεφερα οτι δεν ειμαι ρουφιανος
Ενας ΝΕΟΣ ειμαι απλα στο site αυτο εσυ σαν τιμημενος και μη γραφικος φανταζομαι θα μπορεσεις να καταλαβεις τι-ποτε ποιος
Ας γινω γραφικος αφου χαιρομαι που επιβεβαιωθηκα σε κατι που καποτε ειχα αμφισβητηθει εδω μεσα

φιλε μου εγω ειμαι της αποψης οτι οταν ξερεις κατι,βγαινεις και το ανακοινωνεις με λεπτομερειες,το υπογραφεις και το υποστηριζεις.
Αλλιως απλα κουτσομπολευεις,το παιζεις οτι ξερεις αλλα δεν λες και το μονο που καταφερνεις ειναι να δημιουργεις εντυπωσεις,συνηθως εσφαλμενες.
Αυτη την συμπεριφορα εγω πλεον την θεωρω γραφικη.

αν ξερεις και nicks πες τα και υποστηριξε την γνωμη σου
Οχι αλλες αερολογιες...ολοι μπορουμε να τις πουμε...εχουν ειπωθει πολλες φορες και στο παρελθον και δεν προσφερουν τπτ.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Συμφωνώ και εγώ με kokolongos οι ιστοριες για "τα σκοτεινά κεντρα εξουσίας" τους "μεγάλους" τους άλλους κλπ. μόνο για εντυπωσιασμό και αποπροσανατολισμό λεγονται. Εαν εχεις στοιχεια - που αφορουν το site - τα εκθετεις.
Αυτά που λες για cgBoy για τα usernames που εξαφανιζονται τα παρατηρεί όποιος τρεχει στο site και ειδικα κριτικες συχνα.
Φυσικά παίζεται προωθηση μεσω κριτικής των κοριτσιων ή σπιτιων και 'γω θα'τοκανα αν ημουν νταβας αλλα γενικά και αοριστα δεν μπορω να postaρω κειμενα.

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ και εγώ με kokolongos οι ιστοριες για "τα σκοτεινά κεντρα εξουσίας" τους "μεγάλους" τους άλλους κλπ. μόνο για εντυπωσιασμό και αποπροσανατολισμό λεγονται. Εαν εχεις στοιχεια - που αφορουν το site - τα εκθετεις.
Αυτά που λες για cgBoy για τα usernames που εξαφανιζονται τα παρατηρεί όποιος τρεχει στο site και ειδικα κριτικες συχνα.
Φυσικά παίζεται προωθηση μεσω κριτικής των κοριτσιων ή σπιτιων και 'γω θα'τοκανα αν ημουν νταβας αλλα γενικά και αοριστα δεν μπορω να postaρω κειμενα.

Δεν ειμαι εδω ουτε για εντυπωσεις ουτε για να δεχτω κριτικη αλλα οταν ακολουθεις ενα FORUM εχεις καθε δικαιωμα να διατυπωσεις την γνωμη σου.
Με ενοχλει πολυ να βλεπω "παιδακια" που τρεχουν στα μπουρδελα και εχουν την "αθωα" γνωμη τους να κριτηκαρονται απο νταβαδες (ΑΡΧΗ-νταβαδες)και να επικροτουνται απο καποιους αλλους πιο παιδακια.
Ενα θα σε ρωτησω...Εαν εσυ που θεωρεις οτι θελω εντυπωσεις εδω,εβλεπες οτι ησουν μαρτυρας κακοποιησης κοριτσιων και φανταζομαι οτι σιγουρα θα ησουν αντιθετος με αυτο(θελω να πιστευω τουλαχιστον)πως θα αντιδρουσες βλεποντας posts απο τους νταβαδες να προοθουν τα αβουλα αυτα πλασματα....????(να σου επισημανω οτι την στιγμη που το post αυτο γραφετε 50 εισαγωγες στην Μιχαηλ Βοδα εχουν γινει και 5 κοριτσια κατω των 17 ηταν στην δουλεια αυτη κατω απο την πιεση τους)
Υπαρχουν φιλε μου γυναικες στην δουλεια αυτη που εχουν πληρωσει με την ζωη τους ολη για να εχουν μαγαζια νομιμα και παλευουν εστω και με μπαζα γκομενες να κρατουν μπουρδελα ανοιχτα.
Πιστεψε με δεν εχω κρατησει στην μνημη μου κανενα nick απο την παρεα αυτη.Δεν τα θυμαμαι πραγματικα και ουτε εχω την διαθεση να κατσω να τα ψαξω ξανα.Εαν ανατρεξεις σε κριτικες κοριτσιων που δουλευαν στα μαγαζια τους θα καταλαβεις ποιοι ηταν.(αχαρνων 106 κεφφαληνιας 75 συγγρου (δεν ξερω το νουμερο)Βρηλισου Ρεμουνδου στο πανω δεξια(παλι δεν θυμαμαι το νουμερο)
ΟΧΙ φιλε μου δεν ειναι ωραιο να εμεταλευεσε κανεναν.Δεν ειναι σωστο να εισαι νταβατζης με το ζορι σε μια κοπελιτσα.Αναφερις πως εαν ησουν νταβας θα το εκανες και εσυ αυτο.Λυπαμαι να διαβαζω τετοιες αποψεις!Με εξοργιζουν....
Πως σου φαινεται οτι καθε μαυρο αμοιρο κοριτσακι που δουλευει στα μπουρδελα και στις πιατσες οτι πρεπει να δωσει 40000-60000 ευρω σε εναν νταβα...?
Πως θα βγουν ολα αυτα τα λεφτα?Αναρωτηθηκες?Δεν ειναι κριμα?
Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στο να εισια χαζο-πουτανα και να ακουμπας ενα "χαρτζιλικακι" στον γκομενο σου απο το να εισαι με το ζορι νταβας σε ενα κοριτσακι που οι δικοι της περιμενουν χρηματα απο αυτην για να επιζησουν στην χωρα τους και ενα ΑΡΧΙΔΙ το μονο που κοιταει ειναι να την στελνει να γαμηθει ολημερις και να της αφησει χρηματα για τα τσιγαρα της και ενα πιατο φαγητο.
Τα εχεις ζησει ποτε αυτα απο κοντα?Τα εχεις δει εσυ με τα ματια σου τετοια σκηνικα σαν ΑΝΩΤΕΡΟΣ που εισαι εδω μεσα???
Ειναι πολυ ενοχλητικο...πιστεψε με.Και ομως δεν βρεθηκε κανεις να κανει κατι για αυτο.Δεν ειναι κριμα?και αδικο φυσικα!
Μεσα στα 273 μηνυματα που εχεις στειλει εσυ στο φορουμ δεν πηρες πρεφα οτι παιζει νταβατζιλικι???
Σε ενοχλησε η αποψη μου για το θεμα?Εχω να κερδισω κατι?
ΟΧΙ απλα νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρχει σεβασμος στις κοπελες αυτες και να μην επικροτουμε νταβαδες.
Οταν διαβασουμε κατι σε ενα τοσο ελευθερο φορουμ θα πρεπει να αναρωτηθεις μηπως πισω απο αυτο το ποστ καποιος υποφερει και στον πονο του πανω καποιος αλλος βγαζει ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Ειμαι απλα ΝΕΟΣ εδω και δεν εχω καμμια σχεση με κανενα απο τους admin
Αλλα εαν ειχα η εαν ημουν πιστεψε με θα ηταν πολλα τα ατομα που θα παρατηρουσα για να βρω τι κρυβεται πισω απο το ποστ τους.Καποια πραγματα δεν ειναι αναγκη να εισαι μεσα στα πραγματα για να τα καταλαβεις.Απλα πρεπει να δουλεψει για λιγο και το πανω κεφαλακι σου.Να σου επισημανω οτι το site αυτο το εμαθα απο εναν απο τους τυπους που εχουν συληφθει.Δεν γνωριζω τιποτα παραπανω για να αναφερω.Εαν θυμωμουν nick names θα τα εγραφα και στο λεω σε οτι εχω πιο ιερο.Αλλα βαριεμαι να ψαξω.Εαν γραφω κατι το γραφω επειδη γουσταρω να το γραψω και το νιωθω δεν εχω αναγκη να κερδισω εντυπωσεις.Θα σε βοηθουσε σε κατι να ξερεις οτι ο ταδε ειναι νταβας η τσιρακι νταβα?
Και αντε και στο λεω...Μπορω να στο αποδειξω καπως η να σε παρω απο το χερακι να στον δειξω?και τι θα κερδισω
Παλι θα αφησω την εντυπωση οτι αερολογω.Και εχω μαθει να μην εκθετω γενικοτερα αφου καποιος δεν ενοχλει εμενα.
Εαν ενοχλησει εμενα η την οικογενεια μου τοτε εκει μπορω να το χειριστω το θεμα και μονος μου και σιγουρα οχι μεσα σε ενα site.Εξ'αλλου υπαρχει και νομος αλλα και κρατος
Μεγαλωσα στα μπουρδελα και ζω απο αυτα κατα καποιον τροπο.
Τιμω τα παντελονια μου χωρις να ξεφτυλιζω κανεναν συνανθρωπο μου.
ΥΓ:δεν εχω κανει καμμια κριτικη ποτε σε μαγαζια που αφορουν τον κυκλο μου ωστοσο και εαν εχω κανει για 2-3 κριτικη την εκανα σε call girls που εχω παρει κατα διαστηματα και ολες δουλευουν αυτονομα (μαρινα-χουλια-ζελμα)
ΥΓ2:To site παντως σιγουρα δεν το παρακολουθουν μονο καυλωμενοι για μπουρδελα μπαινουν και κοπελες που δουλευουν,μπαινουν και τσατσοι και πατρωνες.Καθημερινα απο το σωματειο καποιος ριχνει μια ματια για το τι παιζει εδω σεμνα ταπεινα και αθορυβα.
ΥΓ:To post μου δεν ηταν για να κρινω κανεναν και αν μη τι αλλο την δουλεια της αστυνομιας οπως καποιοι αλλοι εκαναν πριν το δικο μου.Ηταν απλα ενα post ανακουφησης και σε καμμια περιπτωση για "εντυπωσιασμο και αποπροσανατολισμο"
Ναι στο γαμησι ναι στις πουτανες αλλα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στην εκμεταλευση αλλα και στα ατομα που ασχολουνται με το "επαγγελμα" αυτο.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
πολυ ενδιαφεροντα και σωστα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης cgBoy.το εχω πει και γω οτι τα κοριτσια και αυτα που φαινονται ως νομιμα στην ουσια κρυβεται ενας νταβας απο πισω τους.μονο cgboy μια παρατηρηση.εμεις ειμαστε οι πελατες που δινουμε τα 20€ευρα στα μπουρδελα, τα 50€ευρα στα στουντιο,τα 80€ευρα στα μασατζιδικα και τα 100€ευρα στα call girl.εγω προσωπικα οταν πληρωσω για σεξ θελω να πηδηξω και οχι να κανω τον αστυνομικο διευθυντη εαν ειναι νομιμη η κοπελα η παρανομη.που ξερω εγω εαν ειναι η δεν ειναι? πελατης ειμαι και πληρωνω για κατι συγκεκριμενο (για σεξ) και μεχρι εκει.δεν εχω καμια αλλη αρμοδιοτητα.αλλα να ξεκαθαρισω κατι. εαν πεσει κατι στην αντιληψη  μου οτι ειναι παρανομο (δηλαδη η κοπελα ειναι χτυπημενη,ειναι ανηλικη η οτιδηποτε τετοιο) ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!!πανω απ'ολα ειμαστε ανθρωποι και δεν το ξεχναμε αυτο.επειδη απο σε ποστ σου ανεφερες οτι εισαι στο χωρο τον μπουρδελων μπορεις να μας πεις εαν θες πως να ξεχωρισουμε μια νομιμη με μια παρανομη? δεν ειναι ολες παρανομες προς θεου.

pavlosathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παντως μαγγες περασα σημερα απο 2 στουντιο και ηταν και τα δυο κλειστα...
Τριγετα και Συγγρου

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ενδιαφεροντα και σωστα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης cgBoy.το εχω πει και γω οτι τα κοριτσια και αυτα που φαινονται ως νομιμα στην ουσια κρυβεται ενας νταβας απο πισω τους.μονο cgboy μια παρατηρηση.εμεις ειμαστε οι πελατες που δινουμε τα 20€ευρα στα μπουρδελα, τα 50€ευρα στα στουντιο,τα 80€ευρα στα μασατζιδικα και τα 100€ευρα στα call girl.εγω προσωπικα οταν πληρωσω για σεξ θελω να πηδηξω και οχι να κανω τον αστυνομικο διευθυντη εαν ειναι νομιμη η κοπελα η παρανομη.που ξερω εγω εαν ειναι η δεν ειναι? πελατης ειμαι και πληρωνω για κατι συγκεκριμενο (για σεξ) και μεχρι εκει.δεν εχω καμια αλλη αρμοδιοτητα.αλλα να ξεκαθαρισω κατι. εαν πεσει κατι στην αντιληψη  μου οτι ειναι παρανομο (δηλαδη η κοπελα ειναι χτυπημενη,ειναι ανηλικη η οτιδηποτε τετοιο) ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!!πανω απ'ολα ειμαστε ανθρωποι και δεν το ξεχναμε αυτο.επειδη απο σε ποστ σου ανεφερες οτι εισαι στο χωρο τον μπουρδελων μπορεις να μας πεις εαν θες πως να ξεχωρισουμε μια νομιμη με μια παρανομη? δεν ειναι ολες παρανομες προς θεου.

Σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεις ρουφιανος αλλα και ουτε παρατηρητης σε ενα εγκλημα(η μαστρωπια ειναι πλεον κακουργημα)
Συμφωνα με την τρεχουσα νομοθεσια ειναι απαραιτητο τα εδιδωμενα ατομα να εχουν χαρακτηρισμο ιεροδουλου(το ιδιο ισχυει και για την τσατσα)
Μια κοπελα ειναι υποχρεωμενη καθε 15 μερες να περναει απο γιατρο στην Ιερα Οδο στο λυσιατρειο(για την τσατσα οι ιδιες εξετασεις ειναι αλλα καθε 3 χρονια).Αφου περασει απο τον τακτικο της-του γιατρο καθε μηνα κανει εξεταση για υπατιτηδα και διαφορες αλλες αιματολογικες σε δημοσιο νοσοκομειο και καθε 3 μηνες εξεταση για AIDS.
Εσυ σαν πελατης εχεις καθε δικαιωμα αλλα και η κοπελα την υποχρεωση να σου δειξει το προσφατα ανανεωμενο βιβλιαριο της/του με ημερομηνια και σφραγιδα γιατρου οχι μεγαλυτερη των 15 ημερων.
Εαν σου αρνηθει μπορεις τοτε να καλεσεις την αστυνομια και να ζητησεις να της γινει ο ελεγχος αυτος.
Συνηθως τα δηλωμενα εκδιδομενα ατομα δεν εχουν κανενα προβλημα να στο δειξουν.
Οταν αρχισουν ομως τα "ποιος εισαι εσυ-αντε απο εδω κλπ..."δεν ειναι δηλωμενη κατι το οποιο ειναι επικινδυνο αφου δεν υπαρχει κανενας ελεγχος.
Ωστοσο μπορεις να καταγγειλεις ανα πασα στιγμη γκομενα-τραβελι η αγορι στην πορνεια που κανει "ελευθερο sex"(including και το τσιμπουκι με αποφαση του νεου γιατρου στο Λυσιατρειο)
Kαι αμεσως ξεκιναει η διδικασια αυτοφωρου.
Ο κινδυνος ειναι πολυ μεγαλος για ελευθερο σεξ με εκδιδομενα ατομα αφου υπαρχουν καποιες/οι που ειναι φορεις ασθενειων(και υπατιτιδας αλλα και HIV)που εγαζοται σε μπουρδελα αλλα και πιατσες.Σκεψου οτι μεχρι και πριν λιγες μερες αφαιρεθηκε η αδεια εργασιας σε 7 κοπελες απο τον γιατρο για HIV.Εχεις την εντυπωση οτι αυτες τωρα καθονται σπιτι και κλαινε την μοιρα τους?Δεν θα ξαναβγουν για δουλεια?Πως θα ζησουν?Αρα η προσοχη πρεπει να ειναι με ευθηνη του πελατη.
Τα περισσοτερα μπουρδελα εκτος απο 5-6 την στιγμη αυτη ειναι παρανομα για αδεια εγκαταστασης.Δεν εχουν αδεια λειτουργειας αφου σχεδον ολα ειναι σε ακτινα γυρω απο τα 200 μετρα απο σχολεια-εκλλησιες-φροντηστηρια δημοσια κτηρια κλπ....
Την Τριτη το μαγαζι της κατερινας στην Ρεμουνδου εκελεισε απο το οικονομικο εγκλημα(νεος μπελας για τα μπουρδελα και νεος πορος εισπραξης προστιμων για το κρατος)αφου τα μπουρδελα απο την στιγμη που το επαγγελμα αυτο μπηκε στο ΙΚΑ ειναι υποχρεωμενα στην εκδοση αποδειξης εισπραξης (ταμιακη μηχανη).
Μπορεις δηλαδη τα ιδια δικαιωματα που εχεις σε ενα club η σε εναν γιατρο ζητωντας του την αδεια εργασιας του να τα διεκδικησεις και απο μια κοπελα-αγορι-τρανς ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα πας σπιτι σου χωρις κανενα "παρασημο"

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μπραβο cgBoy σε τιμανε αυτα που λες... παρολο που τρως ψωμι απο εκει εχεις το θαρρος να βγαινεις να μας ενημερωνεις.επισης παιδια κατακριτεο ειναι καποια μελη του σιτε ενω ξεκινησαν ως πελατες να μας πουλανε ηλεκτρονικο νταβατζιλικι και να μας μιλανε συνεχεια για συγκεκριμενα μαγαζια... δηλαδη νομιζουν οτι εμεις ειμαστε μαλακες? οτι δεν το καταλαβαινουμε οτι μπορει να παιρνουν ποσοστα απο τα συγκεκριμενα καταστηματα? ;)

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντως μαγγες περασα σημερα απο 2 στουντιο και ηταν και τα δυο κλειστα...
Τριγετα και Συγγρου

Αυτες της μερες μεχρι και μετα τις γιορτες προχοχη!!!!
Υπαρχει απαγορευτικο σε ολα τα παρανομα + το οτι πολλα απο αυτα τα μαγαζια ειναι υπο την "αιγιδα" των ατομων που πιαστηκαν και πιανονται ακομη καθημερινα.Το κυκλωμα δεν ηταν πολυ μεγαλο σε συγκριση με αλλα παλιοτερα αλλα ακομη αναζητουν ενοχους αφου οι κοπελες τους τους εδωσαν στεγνα και καλα εκαναν
(Να ενας τροπος να καταλαβεις ποια ειναι νομιμα και ποια οχι)

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη νομιζουν οτι εμεις ειμαστε μαλακες? οτι δεν το καταλαβαινουμε οτι μπορει να παιρνουν ποσοστα απο τα συγκεκριμενα καταστηματα? ;)

ΟΧΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
τις εισπραξεις ολες!!!!!
Γραφουν τα μαγαζια στο ονομα μιας ασχετης κοπελας που την πληρωνουν καθε μηνα για να περναει γιατρους και να το εχει ανοιχτο.
Οι περισσοτερες απο αυτες δεν ειναι καν της δουλειας.Υπαρχουν μαγαζια στα ονοματα των φιλεναδων τους,της καθαριστρια τους κλπ....Οι οποιες πηγαν να βγαλουν κανενα φραγκο αλλα αφου πιαστηκαν τα μαγαζια τους κατω απο αυτες τις συνθηκες αντε τωρα να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
cgBoy ευχαριστω για την απαντηση και εισαι ο πιο κατατοπιστικος εδω μεσα ακομα και απο τις πουτανες που ειναι μελη (που αυτες βασικα προμοταρουν τον εαυτο τους και το μπουρδελο που δουλευουν τιποτα αλλο).αλλα τωρα μεταξυ μας αυτες που περνανε στο λοιμωδων στην ιερα οδο ειναι ελαχιστες!!!οι περισσοτερες ειναι στην ζουλα.περα του οτι κατακρινουμε τον νταβατζη να κατακρινουμε και την ΠΟΥΤΑΝΑ!!! 1) εαν ηθελε μπορουσε να δουλευει σε μια εταρεια σε κανονικη δουλεια και οχι σε μπουρδελα και βιζιτα.απλουστατα το κανουνε για το ευκολο χρημα (ειναι γλυκο το ατιμο) και 2) το ευχαριστιουνται εμπειρικα(να γνωριζουν τοσους αντρες σεξουαλικα).Πριν πεσετε να κατακρινετε τις αποψεις μου διαβαστε ΟΛΟΙ το συνεντευξη με μια ρωσιδα ιεροδουλη που είναι νομιμη με σωστα χαρτια και δουλευει στο μεταξουργιο και λεει οτι ερχεται και σε οργασμο μηχανικα εστω απο πληρωμενο γαμησι και γλυκαθηκε απο το χρημα και μετα θελω να επισημανω και το αλλο που λενε μερικοι καμενοι εδω μεσα οτι 'οι πουτανες ειναι πολυ καλες γυναικες', οι 'πουτανες αγαπανε τον κοσμο και δεν εχουν κακια',οι 'πουτανες ειναι στοργικες γυναικες' και διαφορες αλλες μαλακιες που σε κανουν να απορεις αν αυτα τα ατομα που τα γραφουνε ειναι σωας στα φρενας.ΕΣΥ cgBoy που εισαι απο τον χωρο αυτο εγραψες οτι πουτανες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙς ΤΟΥ AIDS εκδιδονται κανονικοτατα και προσφερουν και υπηρεσιες ακαπωτες.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΨΥΧΕΣ ειναι το ιδιο εγκληματιες και χειροτερες ακομα απο τους νταβατζηδες!!!
εχω γραψει και παλιοτερα οτι η νταβατζια εχει αλλαξει τωρα με την τεχνολογια.και χρησιμοποιουν νεους τροπους.πολυ σωστα γραψατε για τσιρακια νταβατζηδων και πουτανων εδω μεσα.παρατηρηστε και καποιες κριτικες που γινονται με σπιτια και πουτανες και μιλανε οτι ειναι 'κορυφαιες' και 'τετοιο πηδημα δεν εχουν ξανακανει'.εαν γραψει καποιος μια διαφορετικη γνωμη θα πεσουν να τον φανε με ειρωνιες και χλευασμο.

Επισκέπτης
ας διορθωσει καποιος τον τιτλο αφου ειναι εξαρθρωση & οχι εξαρθωρη.. ;)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ΟΧΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
τις εισπραξεις ολες!!!!!
Γραφουν τα μαγαζια στο ονομα μιας ασχετης κοπελας που την πληρωνουν καθε μηνα για να περναει γιατρους και να το εχει ανοιχτο.
Οι περισσοτερες απο αυτες δεν ειναι καν της δουλειας.Υπαρχουν μαγαζια στα ονοματα των φιλεναδων τους,της καθαριστρια τους κλπ....Οι οποιες πηγαν να βγαλουν κανενα φραγκο αλλα αφου πιαστηκαν τα μαγαζια τους κατω απο αυτες τις συνθηκες αντε τωρα να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
δεν αναφερεται για τους πιστολαδες των μπουρδελων αλλα για καποια μελη εδω μεσα που γραφουν μεχρι τωρα για συγκεκριμενα μπουρδελα και υπερασπιζονται συγκεκριμενες πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom