Συμφωνώ και εγώ με kokolongos οι ιστοριες για "τα σκοτεινά κεντρα εξουσίας" τους "μεγάλους" τους άλλους κλπ. μόνο για εντυπωσιασμό και αποπροσανατολισμό λεγονται. Εαν εχεις στοιχεια - που αφορουν το site - τα εκθετεις.
Αυτά που λες για cgBoy για τα usernames που εξαφανιζονται τα παρατηρεί όποιος τρεχει στο site και ειδικα κριτικες συχνα.
Φυσικά παίζεται προωθηση μεσω κριτικής των κοριτσιων ή σπιτιων και 'γω θα'τοκανα αν ημουν νταβας αλλα γενικά και αοριστα δεν μπορω να postaρω κειμενα.
Δεν ειμαι εδω ουτε για εντυπωσεις ουτε για να δεχτω κριτικη αλλα οταν ακολουθεις ενα FORUM εχεις καθε δικαιωμα να διατυπωσεις την γνωμη σου.
Με ενοχλει πολυ να βλεπω "παιδακια" που τρεχουν στα μπουρδελα και εχουν την "αθωα" γνωμη τους να κριτηκαρονται απο νταβαδες (ΑΡΧΗ-νταβαδες)και να επικροτουνται απο καποιους αλλους πιο παιδακια.
Ενα θα σε ρωτησω...Εαν εσυ που θεωρεις οτι θελω εντυπωσεις εδω,εβλεπες οτι ησουν μαρτυρας κακοποιησης κοριτσιων και φανταζομαι οτι σιγουρα θα ησουν αντιθετος με αυτο(θελω να πιστευω τουλαχιστον)πως θα αντιδρουσες βλεποντας posts απο τους νταβαδες να προοθουν τα αβουλα αυτα πλασματα....????(να σου επισημανω οτι την στιγμη που το post αυτο γραφετε 50 εισαγωγες στην Μιχαηλ Βοδα εχουν γινει και 5 κοριτσια κατω των 17 ηταν στην δουλεια αυτη κατω απο την πιεση τους)
Υπαρχουν φιλε μου γυναικες στην δουλεια αυτη που εχουν πληρωσει με την ζωη τους ολη για να εχουν μαγαζια νομιμα και παλευουν εστω και με μπαζα γκομενες να κρατουν μπουρδελα ανοιχτα.
Πιστεψε με δεν εχω κρατησει στην μνημη μου κανενα nick απο την παρεα αυτη.Δεν τα θυμαμαι πραγματικα και ουτε εχω την διαθεση να κατσω να τα ψαξω ξανα.Εαν ανατρεξεις σε κριτικες κοριτσιων που δουλευαν στα μαγαζια τους θα καταλαβεις ποιοι ηταν.(αχαρνων 106 κεφφαληνιας 75 συγγρου (δεν ξερω το νουμερο)Βρηλισου Ρεμουνδου στο πανω δεξια(παλι δεν θυμαμαι το νουμερο)
ΟΧΙ φιλε μου δεν ειναι ωραιο να εμεταλευεσε κανεναν.Δεν ειναι σωστο να εισαι νταβατζης με το ζορι σε μια κοπελιτσα.Αναφερις πως εαν ησουν νταβας θα το εκανες και εσυ αυτο.Λυπαμαι να διαβαζω τετοιες αποψεις!Με εξοργιζουν....
Πως σου φαινεται οτι καθε μαυρο αμοιρο κοριτσακι που δουλευει στα μπουρδελα και στις πιατσες οτι πρεπει να δωσει 40000-60000 ευρω σε εναν νταβα...?
Πως θα βγουν ολα αυτα τα λεφτα?Αναρωτηθηκες?Δεν ειναι κριμα?
Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στο να εισια χαζο-πουτανα και να ακουμπας ενα "χαρτζιλικακι" στον γκομενο σου απο το να εισαι με το ζορι νταβας σε ενα κοριτσακι που οι δικοι της περιμενουν χρηματα απο αυτην για να επιζησουν στην χωρα τους και ενα ΑΡΧΙΔΙ το μονο που κοιταει ειναι να την στελνει να γαμηθει ολημερις και να της αφησει χρηματα για τα τσιγαρα της και ενα πιατο φαγητο.
Τα εχεις ζησει ποτε αυτα απο κοντα?Τα εχεις δει εσυ με τα ματια σου τετοια σκηνικα σαν ΑΝΩΤΕΡΟΣ που εισαι εδω μεσα???
Ειναι πολυ ενοχλητικο...πιστεψε με.Και ομως δεν βρεθηκε κανεις να κανει κατι για αυτο.Δεν ειναι κριμα?και αδικο φυσικα!
Μεσα στα 273 μηνυματα που εχεις στειλει εσυ στο φορουμ δεν πηρες πρεφα οτι παιζει νταβατζιλικι???
Σε ενοχλησε η αποψη μου για το θεμα?Εχω να κερδισω κατι?
ΟΧΙ απλα νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρχει σεβασμος στις κοπελες αυτες και να μην επικροτουμε νταβαδες.
Οταν διαβασουμε κατι σε ενα τοσο ελευθερο φορουμ θα πρεπει να αναρωτηθεις μηπως πισω απο αυτο το ποστ καποιος υποφερει και στον πονο του πανω καποιος αλλος βγαζει ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Ειμαι απλα ΝΕΟΣ εδω και δεν εχω καμμια σχεση με κανενα απο τους admin
Αλλα εαν ειχα η εαν ημουν πιστεψε με θα ηταν πολλα τα ατομα που θα παρατηρουσα για να βρω τι κρυβεται πισω απο το ποστ τους.Καποια πραγματα δεν ειναι αναγκη να εισαι μεσα στα πραγματα για να τα καταλαβεις.Απλα πρεπει να δουλεψει για λιγο και το πανω κεφαλακι σου.Να σου επισημανω οτι το site αυτο το εμαθα απο εναν απο τους τυπους που εχουν συληφθει.Δεν γνωριζω τιποτα παραπανω για να αναφερω.Εαν θυμωμουν nick names θα τα εγραφα και στο λεω σε οτι εχω πιο ιερο.Αλλα βαριεμαι να ψαξω.Εαν γραφω κατι το γραφω επειδη γουσταρω να το γραψω και το νιωθω δεν εχω αναγκη να κερδισω εντυπωσεις.Θα σε βοηθουσε σε κατι να ξερεις οτι ο ταδε ειναι νταβας η τσιρακι νταβα?
Και αντε και στο λεω...Μπορω να στο αποδειξω καπως η να σε παρω απο το χερακι να στον δειξω?και τι θα κερδισω
Παλι θα αφησω την εντυπωση οτι αερολογω.Και εχω μαθει να μην εκθετω γενικοτερα αφου καποιος δεν ενοχλει εμενα.
Εαν ενοχλησει εμενα η την οικογενεια μου τοτε εκει μπορω να το χειριστω το θεμα και μονος μου και σιγουρα οχι μεσα σε ενα site.Εξ'αλλου υπαρχει και νομος αλλα και κρατος
Μεγαλωσα στα μπουρδελα και ζω απο αυτα κατα καποιον τροπο.
Τιμω τα παντελονια μου χωρις να ξεφτυλιζω κανεναν συνανθρωπο μου.
ΥΓ:δεν εχω κανει καμμια κριτικη ποτε σε μαγαζια που αφορουν τον κυκλο μου ωστοσο και εαν εχω κανει για 2-3 κριτικη την εκανα σε call girls που εχω παρει κατα διαστηματα και ολες δουλευουν αυτονομα (μαρινα-χουλια-ζελμα)
ΥΓ2:To site παντως σιγουρα δεν το παρακολουθουν μονο καυλωμενοι για μπουρδελα μπαινουν και κοπελες που δουλευουν,μπαινουν και τσατσοι και πατρωνες.Καθημερινα απο το σωματειο καποιος ριχνει μια ματια για το τι παιζει εδω σεμνα ταπεινα και αθορυβα.
ΥΓ:To post μου δεν ηταν για να κρινω κανεναν και αν μη τι αλλο την δουλεια της αστυνομιας οπως καποιοι αλλοι εκαναν πριν το δικο μου.Ηταν απλα ενα post ανακουφησης και σε καμμια περιπτωση για "εντυπωσιασμο και αποπροσανατολισμο"
Ναι στο γαμησι ναι στις πουτανες αλλα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στην εκμεταλευση αλλα και στα ατομα που ασχολουνται με το "επαγγελμα" αυτο.