Νέα

Εξαρθρώνεται ο Επαναστατικός Αγώνας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε τους μαλάκες  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπατσικες μαλακιες θα ελεγα...Γραμμη απο ΓΑΔΑ πηραν τα γιδια του ΜΕGA.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.

Θυμάμαι ότι όταν έψαχναν τον Κουφοντίνα είχαν πάει τα κανάλια και στηθεί έξω από μία πολυκατοικία κάπου στον Πειραιά (Ταμπούρια αν θυμάμαι καλά) και είχε βγει ένας μπάρμπας έντρομος γιατί είχαν στρέψει τις κάμερες στο διαμέρισμα του.

Την ίδια στιγμή ο Κουφοντίνας έκανε τα μπάνια του στο Αγκίστρι.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.

Θυμάμαι ότι όταν έψαχναν τον Κουφοντίνα είχαν πάει τα κανάλια και στηθεί έξω από μία πολυκατοικία κάπου στον Πειραιά (Ταμπούρια αν θυμάμαι καλά) και είχε βγει ένας μπάρμπας έντρομος γιατί είχαν στρέψει τις κάμερες στο διαμέρισμα του.

Την ίδια στιγμή ο Κουφοντίνας έκανε τα μπάνια του στο Αγκίστρι.
Γιατη το αλλο? Χαχα επερνε ψωμι απο εναν φουρνο στον οποιο ειχε παει αστυνομια και ειχε δηξει φωτο αν τον ξερουν  :jerking: :jerking: :jerking:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....το   βραδυ  στον  ΑΛΦΑ  εχει  τον  αριστερο   της   συμφορας  με  τις   2  βιλες  στις  Κυκλαδες.....περιμενουμε   την   αδελφουλα  τον  Λακη   να  βγει  να   υπερασπιστει   τον Μαζιωτη , τον  Φουντα  και  τους  υπολοιπους κοινωνικους  επαναστατες  και  απο  κατω  τα  ζωα  να  χειροκροτανε  :headbang: :jerking:

Επισκέπτης
Τελικα ο διαλογος των βομβιστων των Πατησιων,που εγινε και πρωτοσελιδο στην"Απογευματινη"(οποια εκπληξις!),ηταν ολιγον μουφα...
"Από πληροφορίες της zougla.gr, όμως, που προέρχονται από τη σχηματισθείσα δικογραφία και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, η συγκεκριμένη συνομιλία δεν υπάρχει!
Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει μια κλήση, την οποία πραγματοποιεί άγνωστος άνδρας προς το κινητό τηλέφωνο του Μαζιώτη, στις δύο παρά τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, σχεδόν τρεις ώρες μετά τη φονική έκρηξη των Πατησίων. Η κλήση έχει διάρκεια τριών λεπτών και ο διάλογος έχει ως εξής:
Μαζιώτης: Ναι
- Δεν σε ξύπνησα
Μαζιώτης: Όχι, είχα πέσει, δεν τρέχει τίποτα
- Βλέπατε ε;
Μαζιώτης: Ναι, έχουμε δει
- Γάμησέ τα
Μαζιώτης: Έχεις κανά νεότερο;
- Πού έχεις μείνει, ξέρω εγώ;
Μαζιώτης: Δεν έχουν ταυτότητά του, ξέρω εγώ. Το παιδί πέθανε
- Το παιδί της αυτηνής, οικογένεια ήταν, μαζέψανε από κάδο ή πεζοδρόμιο
Μαζιώτης: Τι ρε φίλε, σοβαρά;
- Γάμησέ τα φίλε, αν είναι αυτό που λένε
Μαζιώτης: Και το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο
- Το παιδί που πέθανε είναι γιος αυτηνής και το κοριτσάκι είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Τη βρήκε το κοριτσάκι και την έδωσε στον αδερφό της
Μαζιώτης: Τώρα, τι να σου πω, θα τα πούμε από κοντά"

Δηλαδη ο Μαζιωτης και ο συνομιλητης του εμφανιζονται οχι μονο να μην συνομιλουν την ωρα της εκρηξης αλλα να μην γνωριζουν περισσοτερα για το σκηνικο απο οσα γνωριζαν οι θαμωνες του μπουτιβι εκεινο το βραδυ...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
....το   βραδυ  στον  ΑΛΦΑ  εχει  τον  αριστερο   της   συμφορας  με  τις   2  βιλες  στις  Κυκλαδες.....περιμενουμε   την   αδελφουλα  τον  Λακη   να  βγει  να   υπερασπιστει   τον Μαζιωτη , τον  Φουντα  και  τους  υπολοιπους κοινωνικους  επαναστατες  και  απο  κατω  τα  ζωα  να  χειροκροτανε  :headbang: :jerking:
Ε μα! Τα λεφτα αυτα κανουν!

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τελικα ο διαλογος των βομβιστων των Πατησιων,που εγινε και πρωτοσελιδο στην"Απογευματινη"(οποια εκπληξις!),ηταν ολιγον μουφα...
"Από πληροφορίες της zougla.gr, όμως, που προέρχονται από τη σχηματισθείσα δικογραφία και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, η συγκεκριμένη συνομιλία δεν υπάρχει!
Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει μια κλήση, την οποία πραγματοποιεί άγνωστος άνδρας προς το κινητό τηλέφωνο του Μαζιώτη, στις δύο παρά τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, σχεδόν τρεις ώρες μετά τη φονική έκρηξη των Πατησίων. Η κλήση έχει διάρκεια τριών λεπτών και ο διάλογος έχει ως εξής:
- Δεν σε ξύπνησα
- Βλέπατε ε;
- Γάμησέ τα
- Το παιδί που πέθανε είναι γιος αυτηνής και το κοριτσάκι είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Τη βρήκε το κοριτσάκι και την έδωσε στον αδερφό της

Δηλαδη ο Μαζιωτης και ο συνομιλητης τους εμφανιζονται οχι μονο να μην συνομιλους την ωρα της εκρηξης αλλα να μην γνωριζουν περισσοτερα για το σκηνικο απο οσα γνωριζαν οι θαμωνες του μπουτιβι εκεινο το βραδυ...
Πες μου κατι εδω λενε οτι ειταν εκει καπου κοντα και τους ειδαν να ψαχνουν την τσαντα! Δεν πανε καλα τα καναλια  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
O τρόπος πού τοποθετείσαι απέναντι στά συγκεκριμένα γεγονότα είναι ΙΔΙΟΣ με τών καναλιών.
Δηλαδή απολιτικός και κουτσομπολίστικος.Ο βαθμός ενοχής και οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες είναι δικαστικό ζήτημα.
Απολιτικ δεν ημουνα καθολου...αλλα κουτσομπολης?Δεν καταλαβα?...να μου υποδειξεις ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ τοποθετηθηκα κουτσομπολιστικα...
Συντάσσεσαι με τήν ένοπλη βία ναί ή όχι;Aν ναί γιατί φοβάσαι νά υπερασπισθείς τίς απόψεις σου;
Το αιμα νερο δεν γινεται τελικα.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
- Δεν σε ξύπνησα
- Βλέπατε ε;
- Γάμησέ τα

Δηλαδη ο Μαζιωτης και ο συνομιλητης τους εμφανιζονται οχι μονο να μην συνομιλους την ωρα της εκρηξης αλλα να μην γνωριζουν περισσοτερα για το σκηνικο απο οσα γνωριζαν οι θαμωνες του μπουτιβι εκεινο το βραδυ...
τελικα να τους αφησουμε ελευθερους; ολα ειναι πλεκτανη τα παιδια-επαναστατες δεν καναν τιποτα

Επισκέπτης
Πες μου κατι εδω λενε οτι ειταν εκει καπου κοντα και τους ειδαν να ψαχνουν την τσαντα! Δεν πανε καλα τα καναλια  :jerking: :jerking: :jerking:
"Από πληροφορίες της zougla.gr, όμως, που προέρχονται από τη σχηματισθείσα δικογραφία και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση,η συγκεκριμένη συνομιλία δεν υπάρχει!"

Επισκέπτης
Απολιτικ δεν ημουνα καθολου...αλλα κουτσομπολης?Δεν καταλαβα?...να μου υποδειξεις ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ τοποθετηθηκα κουτσομπολιστικα...Το αιμα νερο δεν γινεται τελικα.

Oλα όσα γράφεις είναι απολίτικα.Εκτελείς χρέη δικαστή καί δημοσιογράφου.Ξαναδιάβασε τά κείμενά σου.Από λάδι μπόλικο και τηγανίτα τίποτα.

Επισκέπτης
Kαλά η τάχα μου συνομιλία είναι όσκαρ μπατσικής μαλακίας!!! :jerking:

Δεν περιμέναμε τον Μάκη!!! :P

Επισκέπτης
Oλα όσα γράφεις είναι απολίτικα.Εκτελείς χρέη δικαστή καί δημοσιογράφου.Ξαναδιάβασε τά κείμενά σου.Από λάδι μπόλικο και τηγανίτα τίποτα.
Μιλα συγκεκριμενα ρε...σε ποιο σημειο ημουν ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ?

Αλλιως ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ.

Επισκέπτης
Μιλα συγκεκριμενα ρε...σε ποιο σημειο ημουν ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ?

Αλλιως ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ.

Εχασες τήν ψυχραιμία σου και δέν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Να στό απλοποιήσω.Κάποιοι έχουν συλληφθεί καί κατηγορούνται.Την ενοχή ή τήν αθωότητά τους τήν κρίνουν τά δικαστήρια.ΟΛΑ τά υπόλοιπα (συνομιλίες κλπ.) είναι κουτσομπολιό.
Τό πολιτικό ζήτημα είναι άν κάποιος υπερασπίζεται ή όχι αυτή τήν μορφή δράσης.
Εχεις πέσει στό χοντρό λούκι άν ο Μαζιώτης καί οι υπόλοιποι είναι αθώοι.

Α και κάτι τελευταίο.....σάν μπάτσος εκφράζεσαι!Δέν είσαι ή μήπως είσαι;

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom