εχεις τιποτα να κρυψεις Παπαζολη?Πάντως να ξέρεις ότι ακόμα και οι IP είναι προσωπικά δεδομένα τα οποία αν σκαλίζεις χωρίς άδεια παρανομείς,φιλικά στο λέω!!! ;)
μπας και σε "φιλοξενει" το ΠαΠακι και μπαινεις απο το σπιτι του?
εχεις τιποτα να κρυψεις Παπαζολη?Πάντως να ξέρεις ότι ακόμα και οι IP είναι προσωπικά δεδομένα τα οποία αν σκαλίζεις χωρίς άδεια παρανομείς,φιλικά στο λέω!!! ;)
Επειδή ξέρω τι είναι οι Ιp και πως λειτουργούν περίπου,όχι!!!Με φοβάσαι
και συ προσεχε οταν πας στη τουαλετα μηπως βγει κανας χρυσαυγιτης απο τη λεκανη...Επειδή ξέρω τι είναι οι Ιp και πως λειτουργούν περίπου όχι!!!
Το μόνο που μπορείς να κάνεις στην καλύτερη,είναι να φτάσεις την οικοδομή μου και να χτυπάς κουδούνια ψάχνοντας τον παπαζόλ από το bou.tv!!!
Εεε όχι και από την λέκανη ο ραφ,από τον ουρανό θα κατέβει σαν τον Ρουβά!!!και συ προσεχε οταν πας στη τουαλετα μηπως βγει κανας χρυσαυγιτης απο τη λεκανη...
αχαχαχαχα
Επειδή ξέρω τι είναι οι Ιp και πως λειτουργούν περίπου όχι!!!
Το μόνο που μπορείς να κάνεις στην καλύτερη,είναι να φτάσεις την οικοδομή μου και να χτυπάς κουδούνια ψάχνοντας τον παπαζόλ από το bou.tv!!!
Κοίτα τόσο καιρό θα είχες ψάξει πολλούς άλλους!!!(μάθε πρώτα να το γράφεις βέβαια... το Hacker)
Παπαζόλη εσύ το λες αυτό... εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο
Άλλα μην με προκαλείς πολύ όμως....
γιατί θα σε ψάξω...
[flash=400,350]]
Κοίτα τόσο καιρό θα είχες ψάξει πολλούς άλλους!!!
Αν το έχεις σκοπό πες το μου πάντως να έχω καθαρίσει κ τακτοποιήσει πρώτα,μην σε υποδεκτώ σε ακατάστατο σπίτι!!!
Υ.Γ.Τί ποτό πίνεις;!
Eίσαι και εξοτικός,έχεις χαλάσει από την Ταυλάνδη εσύ!!!Γενικά πάντως δεν ψάχνω.... Αλλά αν σε συναντήσω..
Πινω Mai Tai
Eίσαι και εξοτικός,έχεις χαλάσει από την Ταυλάνδη εσύ!!!
Πόσο έχει αυτό ανά μπουκάλι,σουπερ μάρκετ υπάρχει;!
Υ.Γ.Αντέ αύριο πρωί πάω να αγοράσω!!!
Ρε συ θα πρέπει να το φτιάξεις σκυφτός
Μόνο στον καθηγητή σου θα σκύβεις
Απλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς!!!Πλάκα κάνω (καλό παιδί είσαι)
Απλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς!!!
Καλά εννοείται ότι είμαι καλό παιδί( 0) εκτός αν έτσι θέλω να δηλώνω και εγώ βγω άλλος από αυτός που δηλώνω!!!
πρώτη φορά σε ενοχλεί το αλλά οκ,φτάνουν τα date για σήμερα!!!ΟΚ... μην το γαμήσουμε
πρώτη φορά σε ενοχλεί το αλλά οκ φτάνουν τα date για σήμερα!!!
Ααα είσαι έτοιμος να αρχίσεις τις φωτογραφίκες προβολές και σε εμένα,τώρα κατάλαβα!!!Παπαζόλη είπαμε έχεις ασυλία....
Μην με εκμεταλλεύεσαι
Σώπα ρε οι πρώτοι εμείς είμαστε;! :oΟχι οτι θα αφηνατε θρεντ χωρης σπαμ και οφ τοπικ
Να σας σταν οι πρωτοι καλα θα ταν εδω σε ολα τα θρεντ τετοιου ειδους λαμβανουν μερος τα κοματοσκυλα και τα κανουν πουταναΣώπα ρε οι πρώτοι εμείς είμαστε;! :o
Να σας σταν οι πρωτοι καλα θα ταν εδω σε ολα τα θρεντ τετοιου ειδους λαμβανουν μερος τα κοματοσκυλα και τα κανουν πουτανα