Επισκέπτης
Μπάτσος εγώ είμαι,σεβασμός στον νόμο( )!!!
ετσι ακριβως...Εχασες τήν ψυχραιμία σου και δέν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Να στό απλοποιήσω.Κάποιοι έχουν συλληφθεί καί κατηγορούνται.Την ενοχή ή τήν αθωότητά τους τήν κρίνουν τά δικαστήρια.ΟΛΑ τά υπόλοιπα (συνομιλίες κλπ.) είναι κουτσομπολιό.
Τό πολιτικό ζήτημα είναι άν κάποιος υπερασπίζεται ή όχι αυτή τήν μορφή δράσης.
Εχεις πέσει στό χοντρό λούκι άν ο Μαζιώτης καί οι υπόλοιποι είναι αθώοι.
Μπάτσος εγώ είμαι,σεβασμός στον νόμο( )!!!
Μπροστά σε εσένα ναι το αναγνωρίζω!!!Eσύ λεβέντη εξαιρείσαι.Εσύ όπως ξέρεις....IQ ραδικιού.
Κατ' αρχην ΔΕΝ εχασα την ψυχραιμια μου οπως νομιζεις...Κατα δευτερον τα στοιχεια της Δικογραφιας δεν ειναι κουτσομπολιο...Κατα τριτον το ζητημα ειναι πολιτικο αλλα δεν ειναι πολιτικο με τον τροπο που φαντασιωνεσαι...Κατα τεταρτον δεν κανω συζητησεις για το ενοπλο...οχι εδω,οχι τωρα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι με σενα.Εχασες τήν ψυχραιμία σου και δέν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Να στό απλοποιήσω.Κάποιοι έχουν συλληφθεί καί κατηγορούνται.Την ενοχή ή τήν αθωότητά τους τήν κρίνουν τά δικαστήρια.ΟΛΑ τά υπόλοιπα (συνομιλίες κλπ.) είναι κουτσομπολιό.
Τό πολιτικό ζήτημα είναι άν κάποιος υπερασπίζεται ή όχι αυτή τήν μορφή δράσης.
Εχεις πέσει στό χοντρό λούκι άν ο Μαζιώτης καί οι υπόλοιποι είναι αθώοι.
Α και κάτι τελευταίο.....σάν μπάτσος εκφράζεσαι!Δέν είσαι ή μήπως είσαι;
Αβαβα βλεπω να την κανουν οι φημοσιοκαφροι συν ορισμενοι αλλοι...
ετσι ακριβως...
υ.γ.κανεις δεν ασχολειται πως στο διαολο γινεται καθε φορα στοιχεια δικογραφιας να γινονται κουρελοχαρτα στα παραθυρα..
ολοι το'χουν πλεον αποδεχτει,σαν κατι απολυτα φυσιολογικο..
υ.γ.2.δεν με αφορουν εμενα και τον καθε πολιτη αυτες οι συνομιλιες.
περαν της ικανοποιησης της περιεργειας μου,δεν προσφερουν τιποτα ουτε σε εμενα ουτε στη διελευκανση της υποθεσης.
Να προσέχαν λίγο τις βόμβες τους μόνο!!!τερμα πια στις αυταπάτες είναι αγωνιστές δεν είναι τρομοκράτες
Κατ' αρχην ΔΕΝ εχασα την ψυχραιμια μου οπως νομιζεις...Κατα δευτερον τα στοιχεια της Δικογραφιας δεν ειναι κουτσομπολιο...Κατα τριτον το ζητημα ειναι πολιτικο αλλα δεν ειναι πολιτικο με τον τροπο που φαντασιωνεσαι...Κατα τεταρτον δεν κανω συζητησεις για το ενοπλο...οχι εδω,οχι τωρα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι με σενα.
Και κατα πεμπτον και τελευταιο ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.Αβαβα βλεπω να την κανουν οι φημοσιοκαφροι συν ορισμενοι αλλοι...
Η πολιτική αντιβία λύνει προβλήματα και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε αντίθεση με τη κρατική βία - αυθαιρεσία - καταστολή - βαρβαρότητα που εντείνει το μίσος και την έχθρα για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας...
φιλε μου εδεσες το μυαλο ναυτικο κόμπο..Η πολιτική αντιβία λύνει προβλήματα και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε αντίθεση με τη κρατική βία - αυθαιρεσία - καταστολή - βαρβαρότητα που εντείνει το μίσος και την έχθρα για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας...
φιλε μου εδεσες το μυαλο ναυτικο κόμπο..
μου το λυνεις σε παρακαλαω ???????????????
φιλε μου εδεσες το μυαλο ναυτικο κόμπο..
μου το λυνεις σε παρακαλαω ???????????????
Ναι διαβάζει το Κοράνι για αυτό και η αντιπαράθεση με το Χριστιανικό ΦονταμενταλισμόΑυτός ο "κόμπος" είναι αδικαιολόγητος.Μήπως διαβάζει από κάπου αυτά πού γράφει; ;)
Ο ηγούμενος ή ο προ-ηγούμενος σου θα λύσει το ναυτικό σου κόμπο , εκεί να απευθυνθείς οχι σε μένα papagiorgo
καλα, καλα..Είναι απλά ρε παπαγιώργη! Ο τύπος λέει ότι τα πρόσετς της ιντελιγκέτσιας οδηγουν το λούμπεν προλεταριάτο σε στουκουραλιστικά αδιέξοδα! Τί άλλο να κάνει; Να το ζωγραφίσει μήπως για να το καταλάβεις;