Νέα

Εξαρθρώνεται ο Επαναστατικός Αγώνας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπάτσος εγώ είμαι,σεβασμός στον νόμο( :police:)!!! :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχασες τήν ψυχραιμία σου και δέν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Να στό απλοποιήσω.Κάποιοι έχουν συλληφθεί καί κατηγορούνται.Την ενοχή ή τήν αθωότητά τους τήν κρίνουν τά δικαστήρια.ΟΛΑ τά υπόλοιπα (συνομιλίες κλπ.) είναι κουτσομπολιό.
Τό πολιτικό ζήτημα είναι άν κάποιος υπερασπίζεται ή όχι αυτή τήν μορφή δράσης.
Εχεις πέσει στό χοντρό λούκι άν ο Μαζιώτης καί οι υπόλοιποι είναι αθώοι.
ετσι ακριβως...
υ.γ.κανεις δεν ασχολειται πως στο διαολο γινεται καθε φορα στοιχεια δικογραφιας να γινονται κουρελοχαρτα στα παραθυρα..
ολοι το'χουν πλεον αποδεχτει,σαν κατι απολυτα φυσιολογικο..
υ.γ.2.δεν με αφορουν εμενα και τον καθε πολιτη αυτες οι συνομιλιες.
περαν της ικανοποιησης της περιεργειας μου,η γνωστοποιηση τους σε εμενα δεν προσφερει τιποτα ουτε σε εμενα ουτε στη διελευκανση της υποθεσης.

Επισκέπτης
Αμφιβάλλω για τη δημοκρατικότητα των θεσμών..Ο εξευτελισμός ανθρωπινων προσωπικοτητων ,  η προαποφασισμενη καταδικη των πολιτικων κρατουμενων του κρατους , τα πογκρομ και οι διωγμοι εδραιωνουν το κλιμα αστυνομοκρατιας , αυταρχισμου και μηδενικης ανοχης στη διαφορετική ιδεολογία και στον αντίθετο τρόπο σκέψης

Επισκέπτης
Εχασες τήν ψυχραιμία σου και δέν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.
Να στό απλοποιήσω.Κάποιοι έχουν συλληφθεί καί κατηγορούνται.Την ενοχή ή τήν αθωότητά τους τήν κρίνουν τά δικαστήρια.ΟΛΑ τά υπόλοιπα (συνομιλίες κλπ.) είναι κουτσομπολιό.
Τό πολιτικό ζήτημα είναι άν κάποιος υπερασπίζεται ή όχι αυτή τήν μορφή δράσης.
Εχεις πέσει στό χοντρό λούκι άν ο Μαζιώτης καί οι υπόλοιποι είναι αθώοι.

Α και κάτι τελευταίο.....σάν μπάτσος εκφράζεσαι!Δέν είσαι ή μήπως είσαι;

:2funny:
Κατ' αρχην ΔΕΝ εχασα την ψυχραιμια μου οπως νομιζεις...Κατα δευτερον τα στοιχεια της Δικογραφιας δεν ειναι κουτσομπολιο...Κατα τριτον το ζητημα ειναι πολιτικο αλλα δεν ειναι πολιτικο με τον τροπο που φαντασιωνεσαι...Κατα τεταρτον δεν κανω συζητησεις για το ενοπλο...οχι εδω,οχι τωρα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι με σενα.

Και κατα πεμπτον και τελευταιο ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Αβαβα βλεπω να την κανουν οι φημοσιοκαφροι συν ορισμενοι αλλοι...

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τερμα πια στις αυταπάτες είναι αγωνιστές δεν είναι τρομοκράτες  :)

Επισκέπτης
ετσι ακριβως...
υ.γ.κανεις δεν ασχολειται πως στο διαολο γινεται καθε φορα στοιχεια δικογραφιας να γινονται κουρελοχαρτα στα παραθυρα..
ολοι το'χουν πλεον αποδεχτει,σαν κατι απολυτα φυσιολογικο..
υ.γ.2.δεν με αφορουν εμενα και τον καθε πολιτη αυτες οι συνομιλιες.
περαν της ικανοποιησης της περιεργειας μου,δεν προσφερουν τιποτα ουτε σε εμενα ουτε στη διελευκανση της υποθεσης.

Μα η μεγαλύτερη απάτη (από όποια πλευρά καί νά τοποθετηθεί κάποιος) είναι οι ατέλειωτες ανούσιες συζητήσεις τύπου "ήταν τελικά κλεμμένο τό αυτοκίνητο ή τόκλεψε η γκόμενα από τόν μπαμπά της;".
H μοναδική ουσία γιά όλους εμάς πού είμαστε έξω από τό γεγονός είναι η ανταλλαγή απόψεων γιά τό άν καί κατά πόσο η ένοπλη βία λύνει προβλήματα.ΑΥΤΟ δηλαδή πού ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος.

Επισκέπτης
Κατ' αρχην ΔΕΝ εχασα την ψυχραιμια μου οπως νομιζεις...Κατα δευτερον τα στοιχεια της Δικογραφιας δεν ειναι κουτσομπολιο...Κατα τριτον το ζητημα ειναι πολιτικο αλλα δεν ειναι πολιτικο με τον τροπο που φαντασιωνεσαι...Κατα τεταρτον δεν κανω συζητησεις για το ενοπλο...οχι εδω,οχι τωρα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι με σενα.

Και κατα πεμπτον και τελευταιο ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.Αβαβα βλεπω να την κανουν οι φημοσιοκαφροι συν ορισμενοι αλλοι...

Σε ενημερώνω ότι σέ κανένα δίκαιο ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ οι ιδέες.
Αν όντως δεν κάνεις συζήτηση γιά τό ένοπλο αντάρτικο πόλεων τότε τί κάνεις εδώ;Συλλογή υπογραφών γιά τήν απελευθέρωση τών τάδε;
Aντε και απελευθερώθηκαν.Νίκησε ο Λαός και η Επανάσταση;
Σκέφτηκες ποτέ ότι τό Κεφάλαιο όχι απλώς χρησιμοποιεί τίς ένοπλες ομάδες αλλά καρπώνεται καί πολιτική υπεραξία από τήν δράση τους;

Επισκέπτης
Η πολιτική αντιβία λύνει προβλήματα και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε αντίθεση με τη κρατική βία - αυθαιρεσία - καταστολή - βαρβαρότητα που εντείνει το μίσος και την έχθρα για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας...

Επισκέπτης
Η πολιτική αντιβία λύνει προβλήματα και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε αντίθεση με τη κρατική βία - αυθαιρεσία - καταστολή - βαρβαρότητα που εντείνει το μίσος και την έχθρα για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας...

Ξαναδιάβασε τί έγραψες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε μου εδεσες το μυαλο ναυτικο κόμπο..

μου το λυνεις σε παρακαλαω ???????????????

Επισκέπτης
Ο ηγούμενος ή ο προ-ηγούμενος  σου θα λύσει το ναυτικό σου κόμπο , εκεί να απευθυνθείς οχι σε μένα papagiorgo

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλε μου εδεσες το μυαλο ναυτικο κόμπο..

μου το λυνεις σε παρακαλαω ???????????????

Είναι απλά ρε παπαγιώργη! Ο τύπος λέει ότι τα πρόσετς της ιντελιγκέτσιας οδηγουν το λούμπεν προλεταριάτο σε στουκουραλιστικά αδιέξοδα! Τί άλλο να κάνει; Να το ζωγραφίσει μήπως για να το καταλάβεις;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Είναι απλά ρε παπαγιώργη! Ο τύπος λέει ότι τα πρόσετς της ιντελιγκέτσιας οδηγουν το λούμπεν προλεταριάτο σε στουκουραλιστικά αδιέξοδα! Τί άλλο να κάνει; Να το ζωγραφίσει μήπως για να το καταλάβεις;
καλα, καλα..

μηπως φιλε σε παρακαλω μπορεις να μου λυσεις εσυ τον κομπο, γιατι ο αλλος γραφει και μετα μπορει να παει για κατουρημα και να με ξεχασει ετσι ????

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
βρωμαει παρα πολυ αυτη η υποθεση...

Stories