baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
κοκακια η εκλερακια?Οκ τύπε
κοκακια η εκλερακια?Οκ τύπε
ενταξει ...Οκ τύπε
ρωξακι η τουλουμπα?Ας τον..απο χωριο ειναι..χαμπαρι δεν εχει..
νεγρακι η μπαμπας?ενταξει ...
ρε παπαρα σε εβαλε στο βρακι το χριστινακι.....πηγαινε μια τσαρκα τρουμπα να δεις τι παιζει....τοσα ντραγκς οπλα και σωματεμπορια δεν υπηρχε ουτε απο την εποχη των κοκκινων φαναριων με την καρεζη.....και δν μιλαω για τα κωλομπαρα....αυτα ειναι ποιο σειφ απο εκκλησιανεγρακι η μπαμπας?
αστο,μιλαμε εχω να δω τοσο ναρκωτικο να κυκλοφορει απο τοτε που ειδα τον σημαδεμενο πρωτη φορα....της πουτανας κανονικα....ρε παπαρα σε εβαλε στο βρακι το χριστινακι.....πηγαινε μια τσαρκα τρουμπα να δεις τι παιζει....τοσα ντραγκς οπλα και σωματεμπορια δεν υπηρχε ουτε απο την εποχη των κοκκινων φαναριων με την καρεζη.....και δν μιλαω για τα κωλομπαρα....αυτα ειναι ποιο σειφ απο εκκλησια
καλα εχουμε διαβασει και χειροτερα ....μπλεκει κοριτσι με σνιφες και νυχτα και οταν δεν γουσταρει λεει συγγνωμη και παει σπιτι της λεει ο πυτζαμακιας....
δεν ξερουμε λεπτομεριες.Εύκολα, δυσκολα, φεύγεις.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?
Σου ζηταει βοηθεια ο ανθρωπος σου.
ΦΕΥΓΕΙΣ. Γιατι τον δικαιολογεις?
Αν εσενα σου ελεγε το παιδι σου θελω βοηθεια μπαμπα, ελα να με παρεις, δεν νιωθω καλα, θα του απαντουσες φωναξε την αστυνομια γιατι εγω δουλευω?
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Σκεφτεστε πριν γραψετε αυτες τις μαλακιες?
ε....και εσυ το απλοποιησες πριν....δεν παιζει θανατος για ενα μαυρακι.....μαλλον πιθανοτητα 2%αστο,μιλαμε εχω να δω τοσο ναρκωτικο να κυκλοφορει απο τοτε που ειδα τον σημαδεμενο πρωτη φορα....της πουτανας κανονικα....
Δε θα προκοψει παντως αν δεν κολλησει σε κανα κόμμα.μάζεψες τίποτα ? καμιά οικονομία έκανες ?
Το παιιντι ειναι υπερηφανο.. Αν ομως το εκαναν στη θυγατερα του, αυτο που εκαναν στην Πολωνεζα να δουμε τοτε τι θα ελεγε..Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας μια χαρά είναι μακάρι να τον είχαμε εμείς εδώ Ελλάδα που έχουμε τον σαπιο το Κούλη.Στη Πολωνία δε επιτρέπει ο Πολωνός να πατάνε μετανάστες Πακιστανοί και Αφρικανοί και εμείς εδώ τους έχουμε όλους ουστ.
...το νιωθω αβολα ,ειναι ξεκαθαρο πως ο κεφαλας σλαβος ηξερε που βρισκοταν και μαλλον και το γιατι.....ισως δεν πηγε αμεσως για πολλους λογους,γιατι ισως η μικρη ειχε παει αλλες δεκα φορες ,ισως γιατι τους χρωσταγε τιποτα γκαφρα απο βερεσεδια,πολλα μπορει....παντως φυσιολογικο που δεν πηγε καρφι -δεν ειναι...δεν ξερουμε λεπτομεριες.
Αν εχεις μια μπεκροκανατα γκομενα που συχνα πυκνα "δεν ειναι καλα" επειδη πινει, μπορει ανθρωπινα καποια στιγμη να θεωρησεις οτι δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο.
Εκ του αποτελεσματος ειναι ευκολο να λεμε οτι αδιαφορησε και αν ηταν εκει θα την εσωζε, αλλα με τα "αν" δεν βγαζουμε ακρη. Στην τελικη και "αν δεν επινε, θα ειχε ελεγχο του εαυτου της, θα καλουσε ταξι, θα πηγαινε σπιτι σωα". Δεν μιλαμε για παιδακι αλλα για ενηλικη κοπελα, ας μην την πληρωσει εξ ολοκληρου ο γκομενος που δεν πηγε τρεχοντας.
Επισης, απο την σκοπια του πολωνου, λαμβανει μηνυμα "νιωθω αβολα, ελα να με παρεις" και μετα απο λιγο "ειμαι καλα θα ερθω μονη"... Μονο αν το "ειμαι καλα θα ερθω μονη" σταλθηκε σε πακιστανικη γλωσσα, θα δεχτω το μεριδιο ευθυνης του
Θα παμε αυριο συνταγμα;Πώς χαρακτηριζεις τους ανθρωπους που πετανε μια συντομογραφια ή μια μαλακια τετοιου τύπου για να κανουν εντυπωση? Προσωπικα μού προξενούν εμετό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εγραψα αυτο.....αλλο τελειως εγραψα...για ξαναδιαβασεε....και εσυ το απλοποιησες πριν....δεν παιζει θανατος για ενα μαυρακι.....μαλλον πιθανοτητα 2%
μη γραφεις σαχλαμαρες τυπε....τι θα παει αν το εκαναν στη θυγατερα του...προχτες ο 80χρονος ντουφεκισε πατερα 4 παιδιων εν ψυχρω χωρις αιτια...τι θα γραψεις,αν το εκανε στον γιο του?.....δυστυχως αυτα συμβαινουν ,το θεμα ειναι οι ενοχοι να γνωριζουν πως θα τους γαμηθει οτι εχουν και δεν εχουν μετα,οχι οτι θα πανε εξοχη επτα-οκτω χρονια......Το παιιντι ειναι υπερηφανο.. Αν ομως το εκαναν στη θυγατερα του, αυτο που εκαναν στην Πολωνεζα να δουμε τοτε τι θα ελεγε..
εισαι χαζος ρε αυτο καταλαβες?εγω ειπα μπραβο στο πρωθυπουργο της πολωνιας που δε επιτρεπει αυτα τα καθηκια τους πακιστανους και αφρικανους να εισβαλουν στη χωρα του και εμεις εδω με τους σκατα πρωθυπουργους που εχουμε ειμαστε τιγκα στους πακιστανους και αφρικανους.Εγω ενα μεγαλο μπραβο δινω στον πολωνο πρωθυπουργο.Εννοειται πως στεναχωρεθηκα αυτο που επαθε η πολωνεζα και ευχομαι ο μπαγκλαντεσιανος να ψωφησει στη φυλακη που το εκανε και οχι να μπει 7-10 χρονια και μετα να βγει να μπει ισοβια μεσα.Το παιιντι ειναι υπερηφανο.. Αν ομως το εκαναν στη θυγατερα του, αυτο που εκαναν στην Πολωνεζα να δουμε τοτε τι θα ελεγε..
Δηλαδη δεν μας χρειαζεται η εισαγομενη εγκληματικοτητα, οταν υπαρχει ηδη η εγχωριατι θα παει αν το εκαναν στη θυγατερα του...προχτες ο 80χρονος ντουφεκισε πατερα 4 παιδιων εν ψυχρω
Συμφωνω με αυτο που ποσταρες δεν ειπα το αντιθετο. Το σχολιο ηταν για τον δρακουμελ jrαυτο καταλαβες?