orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.709
- Πόντοι
- 216
Ωραιο αφηγημα για υπερασπιστικη γραμμη του κατηγορουμενου απο δικηγορο
Αδερφέ δεν νομίζω ότι περιμένει ο οποιοσδήποτε δικηγόρος τις μαλακίες που λέμε μεταξύ μας για να πάρει θέση.
Απλά θα πει:δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει αλλα το εγραψαν πολλα σαιτ. Θα μπορουσε να ειναι και υποδειξη απο δικηγορο αλλα δεν εχει σημασια.
Αν δεν εκαναν σεξ, τοτε πως θα δικαιολογησει το dna του στα νυχια της; Αρα, αποδεικνυεις ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ οτι λεει ψεματα σε τουλαχιστον ενα σημειο, αρα ειναι αναξιοπιστη η καταθεση του. Απο κει και περα ακολουθουν οι αναλογες επιπτωσεις και ενεργειες για να παρεις και αλλα στοιχεια που θα δεσουν την υποθεση. Ειναι ομως ενα σημαντικο κομματι της.
Αφου δεν εκαναν σεξ, τοτε παλεψαν. Και οι 2 εκδοχες, καινε τον κατηγορουμενο. Σε αυτες τις υποθεσεις οι λεπτομεριες ειναι ζωτικης σημασιας
" Εγώ σας είπα εξ αρχής την αλήθεια αλλά αφού μίλησα με το δικηγόρο μου έπειτα από υπόδειξη του επέλεξα να τροποποιήσω την αρχική μου κατάθεση.
Ναι κάναμε σεξ και μάλιστα κοντά στο χωράφι που την βρήκαν νεκρή, εγώ την άφησα στον γκόμενο της και για αυτό και ενεργοποιήθηκε η κεραία του κινητού από τον αριθμό μου ή ο πραγματικός ένοχος έκλεψε το κινητό μου για να με ενοχοποιήσει:
Κως: Το στοιχείο που «καίει» τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της Αναστάζια "
Φιλε τα παντα κρινονται contextual.
Αν πας να το πεις αυτο σε δικαστη θα σε βαλει πιο βαθια στο μπουντρουμι.
Με αυτη τη λογικη και το να τη βαλει σε ενα τσουβαλι ηταν roleplay και δε μπορεις να εισαι σιγουρος.
Μπορει να πει οτι κατεβηκε ο εωσφορος και αυτος τα εκανε ολα και ηλεγχε το σωμα του. Οτι θες μπορεις να πεις.
Λέω απλά ότι ή τον βάζουμε μέσα ή όχι.
Τώρα πάντα κάποιος θα βρίσκει να πει κάτι και πάντα ένας δικηγόρος θα σκαρφίζεται ένα παραμύθι για να του μειώσει την ποινή, σημασία έχει αν θα μπει μέσα και πόσο θα κάτσει.