You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eβδομάδα αθλητισμού...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εγω με την κοπελια μου θα βρεθω την δευτερα παλι....
Και πολύ καλά θα κάνεις όπως κάνουν και πολλοί σαν εσένα..
Έτσι οι κοπέλες βγαίνουν με τις "φίλες" τους ή έτσι λένε στα boyfriends!
Άσε με βλέπω να "δουλεύω" υπερωρίες
Άσε με βλέπω να "δουλεύω" υπερωρίες
Κι εγώ επίσης... αγαπητέ Συνάδελφε
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εχουμε και μελε λοιπονενε...
*σημερα εχουμε μπαρτσα-τσελσυ
*αυριο τεταρτη μαντσεστερ-αρσεναλ και 2ο τελικο της σειρας των τελικων βολλευ ανδρων
*πεμπτη εχουμε ημιτελικους ουεφα
*παρασκευη το μεγαλο γεγονος που μας καυλωνει ολους
*σαββατο ρεαλ-μπαρτσα και τελικος κυπελλου ολυμπιακος-ΑΕΚ
*κυριακη τελικος φαιναλ φορ
*τριτη ρεβανς αρσεναλ-μαντσεστερ
*τεταρτη ρεβανς τσελσυ-μπαρτσα
και βλεπωμε...
*σημερα εχουμε μπαρτσα-τσελσυ
*αυριο τεταρτη μαντσεστερ-αρσεναλ και 2ο τελικο της σειρας των τελικων βολλευ ανδρων
*πεμπτη εχουμε ημιτελικους ουεφα
*παρασκευη το μεγαλο γεγονος που μας καυλωνει ολους
*σαββατο ρεαλ-μπαρτσα και τελικος κυπελλου ολυμπιακος-ΑΕΚ
*κυριακη τελικος φαιναλ φορ
*τριτη ρεβανς αρσεναλ-μαντσεστερ
*τεταρτη ρεβανς τσελσυ-μπαρτσα
και βλεπωμε...
εχεις και κοπελια;εισαι σιγουρος;Τριτη Champions league
τεταρτη Champions league
πεμπτη UEFA Cup
παρασκευη Final four
σαββατο Κυπελλο
κυριακη Final four
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τριτη Champions league
τεταρτη Champions league
πεμπτη UEFA Cup
παρασκευη Final four
σαββατο Κυπελλο
κυριακη Final four
Έτσι όπως το πας, θα βρείς και κόσμο μαζί της
Τριτη Champions league
τεταρτη Champions league
πεμπτη UEFA Cup
παρασκευη Final four
σαββατο Κυπελλο
κυριακη Final four
Kανεις ενα βασικο λαθος.
Αυτο δεν ειναι βδομαδα αθλητισμου αλλα βδομαδα ποδοσφαιρομπασκετ (Αθλια και τα δυο ).
Δεν υπαρχουν αλλα αθληματα δηλαδη?
Μονο αυτα τα δυο υπαρχουν?
Kανεις ενα βασικο λαθος.
Αυτο δεν ειναι βδομαδα αθλητισμου αλλα βδομαδα ποδοσφαιρομπασκετ (Αθλια και τα δυο ).
Δεν υπαρχουν αλλα αθληματα δηλαδη?
Μονο αυτα τα δυο υπαρχουν?
Μονο αυτα τα δυο καθηλωνουνε κοσμο σπιτακι τους ...κ πες οτι θες τωρα
Έτσι όπως το πας, θα βρείς και κόσμο μαζί της
οπως τα λες ειναι μεγαλε... οπως τα λες
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
βεβαιως!! το βολλευ δωματιου...Δεν υπαρχουν αλλα αθληματα δηλαδη?
[size=20pt]Μονο αυτα τα δυο υπαρχουν? [/size]
εσυ μου την "σηκωνεις", εγω σου την "καρφωνω"
Μονο αυτα τα δυο καθηλωνουνε κοσμο σπιτακι τους ...κ πες οτι θες τωρα
Σας λυπαμαι τοτε!
βεβαιως!! το βολλευ δωματιου...
εσυ μου την "σηκωνεις", εγω σου την "καρφωνω"
Βασικα θα φας ταπα στην δυεισδηση!
Δεν σε παιρνει λοιπον!
Σας λυπαμαι τοτε!
Καλά ρε SPEED, πλάκα μας κάνεις?
Απ' ότι κατάλαβα εσένα σου αρέσει μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αλλά για ποιό λόγο να κάνεις τέτοια σχόλια στο συγκεκριμένο thread? Η Ελλάδα είναι άλλη μία χώρα που το ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει ενώ το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ μιας και μόνο σ' αυτό είμαστε καλοί. Αν αυτά τα 2 δεν καθηλώσουν όλο το αθλητικό κοινό αυτή την εβδομάδα, τότε ποιό άλλο σπορ θα το καταφέρει?
Μήπως πιστεύεις ότι όλοι βλέπουν F1, WRC, MotoGP κλπ.? Καλά, ωραία & εντυπωσιακά όλα αυτά, αλλά ποτέ δε θα είναι αθλήματα πρώτης διαλογής. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχουν μπει στο αίμα των περισσότερων από μικρή ηλικία. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροί μας έχουμε κλωτσήσει για πλάκα ένα μικροαντικείμενο στο δρόμο, έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε λίγο με μια μπάλα ποδοσφαίρου και ας μην είμαστε στο κατάλληλο χώρο, έχουμε πετάξει σκουπιδάκια σε καλάθι απορριμάτων από απόσταση για να δούμε αν θα το βάλουμε κλπ. Γίνονται τέτοιοι συνειρμοί με άλλα αθλήματα εκτός από αυτά τα 2?
Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Ελλάδα πάντα. Προσωπικά, όταν γνωρίσω έναν άντρα που να μην ασχολείται έστω και λίγο με ποδόσφαιρο, μου κάνει μεγάλη εντύπωση (αυτοί δεν είναι ούτε 10%). Με μπάσκετ ασχολούνται οι μισοί (και λίγο λιγότερο) αλλά μετά το χάος. Άνοιξε καμια αθλητική εφημερίδα να δεις τι απήχηση έχει το κάθε σπορ γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα ή απλά κάνεις πλάκα.
Σας λυπαμαι τοτε!
αμοιβαία τα αισθήματα που λέει και ο γονίδης
Σας λυπαμαι τοτε!
Καλά ρε SPEED, πλάκα μας κάνεις?
Απ' ότι κατάλαβα εσένα σου αρέσει μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αλλά για ποιό λόγο να κάνεις τέτοια σχόλια στο συγκεκριμένο thread? Η Ελλάδα είναι άλλη μία χώρα που το ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει ενώ το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ μιας και μόνο σ' αυτό είμαστε καλοί. Αν αυτά τα 2 δεν καθηλώσουν όλο το αθλητικό κοινό αυτή την εβδομάδα, τότε ποιό άλλο σπορ θα το καταφέρει?
Μήπως πιστεύεις ότι όλοι βλέπουν F1, WRC, MotoGP κλπ.? Καλά, ωραία & εντυπωσιακά όλα αυτά, αλλά ποτέ δε θα είναι αθλήματα πρώτης διαλογής. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχουν μπει στο αίμα των περισσότερων από μικρή ηλικία. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροί μας έχουμε κλωτσήσει για πλάκα ένα μικροαντικείμενο στο δρόμο, έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε λίγο με μια μπάλα ποδοσφαίρου και ας μην είμαστε στο κατάλληλο χώρο, έχουμε πετάξει σκουπιδάκια σε καλάθι απορριμάτων από απόσταση για να δούμε αν θα το βάλουμε κλπ. Γίνονται τέτοιοι συνειρμοί με άλλα αθλήματα εκτός από αυτά τα 2?
Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Ελλάδα πάντα. Προσωπικά, όταν γνωρίσω έναν άντρα που να μην ασχολείται έστω και λίγο με ποδόσφαιρο, μου κάνει μεγάλη εντύπωση (αυτοί δεν είναι ούτε 10%). Με μπάσκετ ασχολούνται οι μισοί (και λίγο λιγότερο) αλλά μετά το χάος. Άνοιξε καμια αθλητική εφημερίδα να δεις τι απήχηση έχει το κάθε σπορ γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα ή απλά κάνεις πλάκα.
Οχι συνφορουμητη μου! Δεν κανω πλακα.
Ποτε μου δεν ασχοληθικα φανατικα με αυτα τα δυο αθληματα της μαζας!
Ναι εχεις απολυτο δικιο για την Ελλαδα διοτι εδω μονο παρακολουθουνται υποσκελιζοντας ολα τα αλλα αθληματα.
Εξ αλλου το να παρακολουθει καποιος φανατικα ποδοσφαιρο ή μπασκετ διχνει τον τροπο σκεψης του,
ο οποιος ειναι επιηκως αισχρος.
Οχι επειδη παρακολουθει αυτα τα δυο αθληματα καθεαυτου,
αλλα επειδη δινει σημασια σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι θα επρεπε σε κατι που στην τελικη δεν του προσφερει σχεδον τιποτα. ;) Μονο απολαυση και ικανοποιηση του οφθαλμου. ;)
Τωρα ας κατσει ο καθε ενας και ας αναλογιστει τι ακριβως του προσφερει το ποδοσφαιρο, το μπασκετ το WRC, η Formula1,
αν δεν ασχολειται και επαγγελματικα με το παρεμφερες αντικιμενο του εκαστοτε σπορ.
Εγω ειμαι πχ μηχανικος.
Και εχω απο κοντα τις Εξεληξεις στα Motorsports (κοινως ειμαι φανατισμενος),
διοτι θελω να ενημερωνομαι απο τεχνολογικης αποψεως, ισως να ασχολουμαι και με αγωνες.
Εσυ πχ εισαι περιπτερας και ασχολεισαι (ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) με το ποδοσφαιρο για ποιον ακριβως λογο?
Για να περναει η ωρα σου?
Απλα ακολουθεις μια αποψη (εισαι κολλημενος με την μπαλα) γιατι ετσι προσταζει το συνολο. ;)
Ειναι (αν το θες και αλλιως) ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ στις παρεες.
Ξαναλεω το ποδοσφαιρο και το μπασκετ εχουν σιγουρα την μεγαλυτερη εππιροη σε ολο τον κοσμο και φανατιζουν τοσο πολυ το κοινο που στην τελικη χανεται το νοημα του ιδιου του σπορ.
Και οταν μαλιστα υποσκελιζεις αλλες πιο δημιουργικες δραστιριοτητες για να δεις τον Ronaldo και τον Beckam να κανουν (θεαματικικες σιγουρα) τριπλες και σεντρες ε τοτε αυτο κατανταει γελοιο.
Κι εγω βλεπω Champions League & Mundial αλλα δεν το κανω και θεμα για συζητηση!
Τωρα ειμαι σιγουρος πως αν μαθεις τι αθληματα μου αρεσει να βλεπω σιγουρα θα γελας μεχρι να κλαψεις! ;)
Γι αυτο λοιπον δεν εχει νοημα!
Φιλικα!
Δεν κάνω παράθεση σε όλο το post σου γιατί είναι μεγάλο.
Για τα άλλα που λες:
Κάθε χώρα έχει τα σπορ της. Στην Αγγλία υπάρχει το ποδόσφαιρο, στον Καναδά το χόκεϊ, στις ΗΠΑ το football και πάει λέγοντας. Όλα έχουν τεράστιο κοινό, το μόνο που αλλάζει είναι το αντικείμενο. Τα υπόλοιπα αθλήματα είναι για το φανατικό κοινό και για να γεμίζουν οι σελίδες των εφημερίδων.
Το να παρακολουθείς αθλητικά είναι χόμπυ. Άλλοι έχουν τη μουσική, άλλοι την οδήγηση, άλλοι το cinema και άλλοι τα αθλητικά. Το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα χόμπυ είναι η ευχαρίστηση και η ψυχαγωγία που σου προσφέρει αφού αυτός είναι και ο ορισμός του. Τα παραπάνω είναι υποκειμενικά για τον καθένα οπότε δε μπορεί να γίνει περαιτέρω κουβέντα γι' αυτά.
Στο υπόλοιπο post σου, πας αλλού την κουβέντα.
Προφανώς δεν κατάλαβες ότι το thread έγινε για να ακουστούν σχόλια για τους αγώνες, αστείες ιστορίες από περιπτώσεις που κάποιος έβαλε έναν αγώνα πάνω από δουλειά/γκόμενα, πιθανώς κάνα στοιχηματικό προγνωστικό κλπ. Εσύ από πού και ως πού συμπέρανες ότι οι περισσότεροι στο thread μπορεί να είναι "περιπτεράδες που κάνουν ότι προστάζει το σύνολο και υποσκελίζουν άλλες πιο δημιουργικές δραστηριότητες για να δουν το Beckham και το Ronaldo?". Μου φαίνεται ότι έχεις αρκετά λανθασμένη είκονα για το Μ.Ο. των ποδοσφαιρο-μπασκετόφιλων.
Σκέψου το και αλλιώς:
Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κάποια χόμπυ/δραστηριότητες που είναι αρκετά δημοφιλή αλλά εσένα δεν σου αρέσουν. Εμένα για παράδειγμα δε μου αρέσουν τα χαρτιά. Όταν πλησιάζει η Πρωτοχρονιά που είναι η στάνταρ περίοδος με τα μεγάλα & συχνά τραπέζια, δε λυπάμαι όσους παίζουν. Απλά δε μου αρέσει και θα προτιμούσα οι γνωστοί μου να έκαναν κάτι άλλο. Γιατί να κάτσω να κατακρίνω τη συνήθειά τους επειδή δεν αρέσει σε 'μένα, που αν γίνεται με μέτρο δεν έχει κάτι το κακό?
Ειλικρινά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αρχική τοποθέτησή σου και το πόσο αρπάχτηκες μετά.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, το thread ήταν του στυλ:
Τίτλος: "Αυτή τη εβδομάδα θα έχει καλό καιρό"
Λοιπά Σχόλια: "Κάθε μέρα θα πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα", "Θα πάω για καφέ στην παραλία", "Θα αφήσω τη γκόμενα για να κάνω καμιά καλοκαιρινή βόλτα" κλπ
Σχόλιο SPEED: "Αυτή δεν είναι εβδομάδα καλού καιρού, αλλά εβδομάδα θάλασσας/παραλίας. Αν θέλετε θάλασσα/παραλία, τότε σας λυπάμαι".
Καταλαβαίνεις τώρα πόσο άκυρος ήσουν?
Πώς αλλιώς θα ήταν εβδομάδα αθλητισμού αν δεν είχε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο?
Με τι άλλο να ασχοληθούμε περισσότερο αφού αυτά είναι τα σημαντικά στο περιβάλλον μας και μας αρέσουν (προφανώς)?
Και το καλύτερο απ' όλα είναι το ότι λυπάσαι, λες και είμαστε πρεζάκια ή δε ξέρω και 'γω τι.
Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να βλέπεις ότι σπορ θες και όσο φανατικά θες, αλλά από πού και ώς πού κράζεις την πλειοψηφία?
(γι' αυτό και είπα ότι νόμιζα πως έκανες πλάκα)
Το καλύτερο άθλημα και σε αυτό που προτιμάω να σπαταλάω τον ελεύθερο χρόνο μου είναι το ΣΕΞ!!!!!!!!
Πρώτα αυτό έρχεται και μετά όλα τα άλλα...Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και οτιδήποτε άλλο άθλημα μπορείς να δεις όποτε θέλεις, εκτός και αν είσαι κολλημένος με καμιά ομάδα. Εγώ είμαι κολλημένος με το νιμου, πειράζει???
Πρώτα αυτό έρχεται και μετά όλα τα άλλα...Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και οτιδήποτε άλλο άθλημα μπορείς να δεις όποτε θέλεις, εκτός και αν είσαι κολλημένος με καμιά ομάδα. Εγώ είμαι κολλημένος με το νιμου, πειράζει???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις