Νέα

Έβαλα υγραέριο κι από τις μαύρες της Σωκράτους επιτέλους πάω σε στούντιο !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Δεν εχω ακουσει να προκαλει κατι φιλαρακι σε ζημια αλλα να ξερεις οτι αν απο την στιγμη που εβαλες χερι στον κινητηρα και εβαλες υγραεριο η εγγυηση της αντιπροσωπιας πηγε περιπατο.

τα καλά συστήματα υγραερίου έχουν εγγύηση κινητήρα που σε καλύπτει ακόμα κι αν το αυτοκίνητο έχει βγει από την εργοστασιακή εγγύηση για οτιδήποτε προκύψει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Το θεμα ειναι κατα ποσο ξεπερασες το οριο, πχ, αν το οριο ειναι 120 και εσυ πηγαινες με 160 το πολυ πολυ ο μπατσος (αν κλαφτεις λιγακι  :2funny:) θα σε γραψει για 140 και θα σου κωψει κληση για 110€, 55€ πληρωτεα σε 10 μερες, αν ομως το οροιο ειναι 120 και πας με 180-200, αν ο μπατσος θελει, τοτε σου ξηλωνει πινακιδες, αδεια και πας αυτοφορο.
Απο την αλλη αν ερθει φωτο συνηθως ερχετε με προστιμο, το 2006 φωτογραρφικο ρανταρ εξω απο την κατερινη με 190km φωτογραφια απο πισω, ηρθε σε γνωστο μου 750€ κληση, αλλα δεν την πληρωσε ο δικηγορος του του ειπε να παει στο δηκαστηριο, δεν ξερω τι εγινε εκει. τοτε μπορει να κανεις αυτο που λες, αλλα ρισκαρεις να πας στο δηκαστηριο με μια κληση που αν χασεις το προστιμο θα διαπλασιαστει.??? ή θα αυξηθει και αλλο...???

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι κατα ποσο ξεπερασες το οριο, πχ, αν το οριο ειναι 120 και εσυ πηγαινες με 160 το πολυ πολυ ο μπατσος (αν κλαφτεις λιγακι  :2funny:) θα σε γραψει για 140 και θα σου κωψει κληση για 110€, 55€ πληρωτεα σε 10 μερες, αν ομως το οροιο ειναι 120 και πας με 180-200, αν ο μπατσος θελει, τοτε σου ξηλωνει πινακιδες, αδεια και πας αυτοφορο.
Απο την αλλη αν ερθει φωτο συνηθως ερχετε με προστιμο, το 2006 φωτογραρφικο ρανταρ εξω απο την κατερινη με 190km φωτογραφια απο πισω, ηρθε σε γνωστο μου 750€ κληση, αλλα δεν την πληρωσε ο δικηγορος του του ειπε να παει στο δηκαστηριο, δεν ξερω τι εγινε εκει. τοτε μπορει να κανεις αυτο που λες, αλλα ρισκαρεις να πας στο δηκαστηριο με μια κληση που αν χασεις το προστιμο θα διαπλασιαστει.??? ή θα αυξηθει και αλλο...???

Να αυξηθει το προστιμο δεν παιζει σε δικαστηριο,στην χειροτερη θα μεινει το ιδιο,αν και συνηθως οποιος μπει στον κοπο να παει σε δικαστηριο την γλιτωνει γιατι συνηθως οι δικηγοροι πανε με την υπερασπιση του "δεν ειμουν εγω στο αυτοκινητο" το εχω ακουσει πολλες φορες.

Τωρα αν σε σταματησουν με το πιστολι και σου κοψουν κληση,οσο και να ειναι η κληση,με αυτο τον τροπο που ειπα παραπανω στο δικαστηριο την γλιτωνεις,αν εχει πινακιδα και εσυ πας με 200 και σε σταματησουν ε σε τρωει ο κωλος σου να την φας

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Και εγω καιω πολυ λιγα λιτρα βενζινης....αν δεν το τουρμπιζω το 1ο "καλο" μου αμαξι... :2funny: :2funny:
Ευτυχως εχω και ενα 2ο Fiataki Seicento που μου κανει ολες τις αγγαροδουλειες...και δεν καιει τιποτα το ατοιμο...στην κυριολεξια δεν καιει τιποτα...
Και το "πεταω" οπου θελω, δεν με νοιαζει καν αν μου το γρατζουνησουνε ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
με εχει πιασει ρανταρ στην εθνικη εξω απο το βολο
ο μπατσος μου ελεγε αφαιρεση διπλωματος,αδειας πινακηδων αλλα λογω χριστουγεννων και καλα ηταν σε 20 μερες μοιυ εκοψε ενα απλο προστιμο.
απλα πραγματα βαριουντε και αυτοι να σε πανε αυτοφορο ασε που θα χασουν και τους αλλους πελατες :grin:
σημειωτεον με επιασε με τα διπλα χιλιομετρα με επαγγελματικο αυτοκινητο 165χλμ εγραφε το ρανταροπιστολο :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
μέχρι το 2018 είναι θεσμοθετημένο από την ευρωπαική ένωση να διατηρείται πάντα 50% φθηνότερο από τη βενζίνη. όσο ακριβαίνει η βενζίνη τόσο θα ακριβαίνει και το υγραέριο αλλά πάντα θα ναι τα μισά. το ίδιο γινόταν και με το φυσικό αέριο μέχρι που έληξε η 10ετία χάριτος που επίσης ήταν θεσμοθετημένο, γιαυτό τώρα χάλασε η ισορροπία με το πετρέλαιο. σ' αυτό και να θέλει το κράτος να βάλει χέρι δε μπορεί γιατί από πίσω είναι η ευρωπαική ένωση. άσε που αν έβαζε χέρι θα κανε μια τρύπα στο νερό γιατί τα υγραεριοκίνητα δεν είναι εκατομμύρια οπότε θα εισέπραττε αρχίδια...
+1

Νομίζω μέχρι το 2019 - υπάρχει σχετική νομοθεσία. Όντως δεν είμαστε και πολλοί - 82 λεπτάκια βάζω και δουλεύει ρολόι. :boobies: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom