Νέα

Έβαλα υγραέριο κι από τις μαύρες της Σωκράτους επιτέλους πάω σε στούντιο !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Αθηνα-Θεσσαλονικη μεσος ορος ταχυτητας 130Km/h...33€...!! καταναλωση 5,1 lt/100km  :rockon: :rockon: :rockon:

Diesel.!! :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Nα σου δανεισω το X5 να γουσταρεις???

Αντε ρε αδερφε να χαρεις , θα στο χρωσταω
αντε μπας και ριξομεν και μεις οι φτωχοι κανα πηδημα της προκοπης  :knockinb:

πως μωρέ να πάμε για καφέ?
να πάω εγώ θησείο κι εσύ στην καμάρα???

Δικαιολογιες  :idiot:
το κορσακι ειναι οικονομικο και γρηφορα , ερχομαι σε 5 ωρες εκει ειμαι

Αθηνα-Θεσσαλονικη μεσος ορος ταχυτητας 130Km/h...33€...!! καταναλωση 5,1 lt/100km  :rockon: :rockon: :rockon:

Diesel.!! :rockon: :rockon: :rockon:

εσυ εκτος απο ντιζελοκινητο αμαξι πευτεις και σε ντιζελοκινητες πουτανες τελευταια  :2funny:

αντε καραμαν , ποτε θα με πας να πιω καφε με την πουτανιτσα φιλεναδα μου την Αντιγονη ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Αντε ρε αδερφε να χαρεις , θα στο χρωσταω
αντε μπας και ριξομεν και μεις οι φτωχοι κανα πηδημα της προκοπης  :knockinb:

Δικαιολογιες  :idiot:
το κορσακι ειναι οικονομικο και γρηφορα , ερχομαι σε 5 ωρες εκει ειμαι

εσυ εκτος απο ντιζελοκινητο αμαξι πευτεις και σε ντιζελοκινητες πουτανες τελευταια  :2funny:

αντε καραμαν , ποτε θα με πας να πιω καφε με την πουτανιτσα φιλεναδα μου την Αντιγονη ?

Ειμαι μο(υ)νοφαγας δεν γινετε.!!  :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ έτσι όπως πάει η χώρα σκέφτομαι να αγοράσω σκλάβους και κάρο.

68217011.jpg

65076796.jpg

73340037.jpg

18074671.jpg

14328773.jpg

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
σε λίγο θα ανεβάσουν όμως και την τιμή του υγραερίου και θα σου έρχεται μία ή άλλη. Και μη μου πεις οτι και καλά θα διατηρηθεί η διαφορά στην τιμή που έχει το υγραέριο από τη βενζίνη γιατι με αυτό το κράτος δεν πιστεύω τίποτα.έτσι έλεγαν κ με το φυσικό αεριο οτι θα είναι φτηνότερο απο το πετρέλαιο και θα έχεις μια σταθερή διαφορά απο το ρεύμα της δεη και σιγά σιγα την καταργουν

εγω που έχω μερσεντές αυτόματη, έχω περισσότερες πιθανότητες να παω για καφε? :P

μέχρι το 2018 είναι θεσμοθετημένο από την ευρωπαική ένωση να διατηρείται πάντα 50% φθηνότερο από τη βενζίνη. όσο ακριβαίνει η βενζίνη τόσο θα ακριβαίνει και το υγραέριο αλλά πάντα θα ναι τα μισά. το ίδιο γινόταν και με το φυσικό αέριο μέχρι που έληξε η 10ετία χάριτος που επίσης ήταν θεσμοθετημένο, γιαυτό τώρα χάλασε η ισορροπία με το πετρέλαιο. σ' αυτό και να θέλει το κράτος να βάλει χέρι δε μπορεί γιατί από πίσω είναι η ευρωπαική ένωση. άσε που αν έβαζε χέρι θα κανε μια τρύπα στο νερό γιατί τα υγραεριοκίνητα δεν είναι εκατομμύρια οπότε θα εισέπραττε αρχίδια...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
αμα βαλουμε φωτο-βολταικο τι πουτανα γαμαμε ?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:2funny:
κλασικη Ελληνιδα πουτανα ( αδηλωτη ) :s&m_3:

100 φορες την παρακαλεσα να παμε για καφε και με γραφει
επιδι εχω κορσακι 1200 , μονδελο 2000  :uglystupid:
ναι γιατι ο αλλος εχει διλιτρο και σκεφτεται τα 200 που γλυτωνει το μηνα απο τις βενζινες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Σκεφθήκατε φίλοι μου όμως τή έπίπτωση θά έχει τό μοτέρ τού αύτοκινήτου σας
όταν δέν είναι προγραμμματισμένο άπο τήν μαμά έταιρεία νά κάνη καύση ύγραερίου ???

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
όταν δέν είναι προγραμμματισμένο άπο τήν μαμά έταιρεία νά κάνη καύση ύγραερίου ???

ποιος γαμαει το μοτερ ?
το θεμα ειναι η αναβαθμιση στην πουτανο-κλιμακα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
eχω να ανεβω κατι χρονια
παντως στο μαλιακο εβλεπα συνεχεια λαμψεις :grin:
κληση δεν εχει ερθει παντως :grin:

..και δεν ζητάς το ποδήλατο απο την βελβούλα ....όταν θα.... φτάσεις  θα είσαι και <παιδαράς > ?...έ :2funny:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

εδώ και 30 χρόνια που κυκλοφορεί σε όλες τις άλλες χώρες αν ήταν βλαβερό θα σταμάταγε
η κυκλοφορία τους και δε θα γινόταν της τρελής. στην τελική αφού και οι ίδιες οι εταιρείες
τώρα βγάζουν υγραεριοκίνητα τι ζημιά να προκαλέσει? αλλά και να προκαλέσει εγώ έχω εγγύηση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
εδώ και 30 χρόνια που κυκλοφορεί σε όλες τις άλλες χώρες αν ήταν βλαβερό θα σταμάταγε
η κυκλοφορία τους και δε θα γινόταν της τρελής. στην τελική αφού και οι ίδιες οι εταιρείες
τώρα βγάζουν υγραεριοκίνητα τι ζημιά να προκαλέσει? αλλά και να προκαλέσει εγώ έχω εγγύηση.

o/k άγαπητέ μου φίλε ......

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Δεν εχω ακουσει να προκαλει κατι φιλαρακι σε ζημια αλλα να ξερεις οτι αν απο την στιγμη που εβαλες χερι στον κινητηρα και εβαλες υγραεριο η εγγυηση της αντιπροσωπιας πηγε περιπατο.

Και κατι για τους φιλους παραπανω που λεγανε για φωτο στην εθνικη για θεσσαλονικη λογω ταχυτητας.Εγω ανεβοκατεβαινα συχνα λογω δουλειας και επειδη πληρωνε η εταιρια δεν με ενοιαζε ποσο θα καψω οποτε και το πατουσα και το ειχα σκεφτει για τις κλησεις,γνωρισα λοιπον ενα παλικαρι μπατσο απο Θεσσαλονικη και το συζηταγαμε.
Δυο πληροφοριες,η μια ειναι οτι οσα φλας και να βλεπεται κατα 90% φωτο δεν βγαινει γιατι αυτες εχουν μεσα καποιο ειδικο φιλμ η κατι τετοιο τελος παντων και το κρατος δεν τα αλλαζει αυτα οποτε ουσιαστικα ειναι εκτος λειτουργιας και ενα δευτερο,οταν και αν σας σταματησουν ποτε λογω ταχυτητας με το πιστολι που σε σημαδευουν απο μακρια για να σε μετρησουν να εχετε το νου σας αν στα τελευταια 3 χιλιομετρα πριν το μπλοκο υπηρχε πινακιδα που
να λεει οτι η ταχυτητα ελεγχεται με ρανταρ,αν δεν υπηρχε δεν πληρωνεται την κληση πατε δικαστηριο λετε οτι δεν υπηρχε προειδοποιητικη πινακιδα για το ρανταρ και την κανετε ελευθεροι,Ελλας και οι νομοι της ολε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom