Επισκέπτης
Αν ο κοσμος απο την Ελλαδα και το Ισραηλ ψηφισαν αυτό το τσιρκο εγω είμαι αρχιμανδρίτης.
Αν ο κοσμος απο την Ελλαδα και το Ισραηλ ψηφισαν αυτό το τσιρκο εγω είμαι αρχιμανδρίτης.
τυπε. θα πεσει πολυ πιρφορισμα με τις πολωνεζες το επομενο διαστημα :Sπου το καταλαβες...
οι νινητριες της καρδιας μας...
τυπε. θα πεσει πολυ πιρφορισμα με τις πολωνεζες το επομενο διαστημα :S
εγωποιος κερδισε ρε παιδια????
μπραβο ρε τυπε να χαρουμε και εμεις λιγο σαν ελληνες με αυτα που γινονται στην πατριδα τελευταια
απ ολο το Ισραιλ μονο αυτή όμωςη πουσταρα η ισραηλιτισα η ντανα ινερνασιοναλ σιγουρα ψηφισε
εεετσι!!!!!!μπραβο ρε τυπε να χαρουμε και εμεις λιγο σαν ελληνες με αυτα που γινονται στην πατριδα τελευταια
ειμαστε δεν εχουμε κανενα παραπονο...αλλα και η πρωτια στην εβροβιζιον αλλη χλιδηεεετσι!!!!!!
βεβαια βρισκομαστε και σε τροχια αναπτυξης, οποτε κι αυτο να μην γινοταν παλι χαρουμενοι θα πρεπει να μαστε!!!
πανω απ ολα ο πολιτισμος τυπε!!!! ειναι σπουδαια οργανωση....καποτε ειχε κατεβασει και κοσμο στην ομονοια!!!αλλα και η πρωτια στην εβροβιζιον αλλη χλιδη
σε εμενα τα λες???μην κοιτας τωρα που κατι κακομοιρηδες δεν εχουν να φανε και αδιαφορουν για τον διαγωνισμο!!!!πανω απ ολα ο πολιτισμος τυπε!!!! ειναι σπουδαια οργανωση....καποτε ειχε κατεβασει και κοσμο στην ομονοια!!!
χοντροσε εμενα τα λες???μην κοιτας τωρα που κατι κακομοιρηδες δεν εχουν να φανε και αδιαφορουν για τον διαγωνισμο!!!!
στην Ρωμη ειχαν δουλους και δινανε αρενες,τωρα εχουμε σκλαβους και δινουμε 12 ποντουςχοντρο
η ιστορια επαναλαμβανεται μαν...στην Ρωμη ειχαν δουλους και δινανε αρενες,τωρα εχουμε σκλαβους και δινουμε 12 ποντους