alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Πλακα κάνεις. Δεν εμφανιστηκε ακομη??ο παπαψωλ που εινα ρε μουνι
Πλακα κάνεις. Δεν εμφανιστηκε ακομη??ο παπαψωλ που εινα ρε μουνι
γαμημενοι πουστηδες τυπε :- ποσο μπροστα ηταν ο νωντας οταν τα ελεγε αυτα.... :-στο διαολο με το αδερφατο των πουσταριων
το δωσαμε στον ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑπου το δωσαμε?
τι πλακα κανω? ή τον εφαγε η χοντρη ή εκτσε πνω του και τον ελιωσε ρχεις ευθυνες!!!Πλακα κάνεις. Δεν εμφανιστηκε ακομη??
Αφησα μηνυμα στο σκαιπ αλλά δεν απαντα. Τον εφαγα τον ανθρωπο.τι πλακα κανω? ή τον εφαγε η χοντρη ή εκτσε πνω του και τον ελιωσε ρχεις ευθυνες!!!
γιατι δεν πηγες εσυ λοιπονεπρεπε και μεις να στειλουμε εναν.....τοσους εχουμε
επρεπε και μεις να στειλουμε εναν.....τοσους εχουμε
μουσατους ή πουστηδες? :Sεπρεπε και μεις να στειλουμε εναν.....τοσους εχουμε
επρεπε και μεις να στειλουμε εναν.....τοσους εχουμεστον πουστη.
αν ημουν εγω αρχηγος αποστολης θα εβαζα φλωρινιωτη με μπαλετο απο τεσσερις βυζαρουδες με στολες απο εποχες abba σε νεο-διαστημικο design να τραγουδα το πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα πειραζει σε ρεμιξ,στα decks τους playmen και σε δευτερα φωνητικα νικο γκανο....στο τραμπολινο θα εβαζα δε σε γκεστ εμφανιση τον ιωαννη μελισσανιδη να εκτελει τουμπες και τον λιλα να πηδα απο υψος και να προσγειωνεται με ακριβεια σε εναν κωνο......γιατι δεν πηγες εσυ λοιπον
σιγουρη νικηαν ημουν εγω αρχηγος αποστολης θα εβαζα φλωρινιωτη με μπαλετο απο τεσσερις βυζαρουδες με στολες απο εποχες abba σε νεο-διαστημικο design να τραγουδα το πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα πειραζει σε ρεμιξ,στα decks τους playmen και σε δευτερα φωνητικα νικο γκανο....στο τραμπολινο θα εβαζα δε σε γκεστ εμφανιση τον ιωαννη μελισσανιδη να εκτελει τουμπες και τον λιλα να πηδα απο υψος και να προσγειωνεται με ακριβεια σε εναν κωνο......
μουσατους ή πουστηδες? :S
τετοια αηδια σαν την μουσατη δεν εχω ξαναδει!
σορυ δεν θα το αντεξω......θα γινω ρατσιστης δηλαδη!
οτι μαλακια του κατέβει του καθενος πρέπει να την τρωμε στην μάπα και
να ειμαστε οκ με αυτο?
ε οχι ρε φιλε ειμαι ρατσιστης! αει ξυρισου μαλακο!