LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
7 ποντοι δηλαδη. Αισχος.
Για τη βαθμολογία των 5 κριτών:
25 15 23 15 7
Βρες ποιος είναι ο άντρας
7 ποντοι δηλαδη. Αισχος.
κι αν προσεξες ο πρωτος ελληνας κριτης στο Α που ονομαζεται Απεργης, στο ranking τοποθετησε 1η την Αυστρια και τελευταια 25η την Πολωνια. Τον κυριο προφανως τον ενοχλησαν τα βυζια και τα ντεκολτε απο τις πολωνεζες οταν την ιδια στιγμη υπηρχαν τραγουδια που και δεν ακουγονταν αλλα και δεν βλεπονταν παραλληλα γιατι η σκηνικη παρουσια ηταν για τα μπαζα! Ωραια κριτικη επιτροπη! Μονο η Μαιρη Συνατσακη (στο Ε ειναι η θεση της στους ελληνες κριτες) ηταν η πιο νορμαλ απο ολους αλλα κι αυτη δεν πολυξεφυγε απο τον κανονα!!Α μαλακία έγραψα, 5η θέση είναι. Ουφ
Κατσε να δεις σε μερικα χρονια θα αισθανεσαι σαν τον τελευταιο των μοικανων!!!Για τη βαθμολογία των 5 κριτών:
25 15 23 15 7
Βρες ποιος είναι ο άντρας
Ξερεις ποια ειναι η πλακα σε αυτη τη φωτο? Οτι την κινηση την κάνει γυναικα
http://[URL unfurl="true"]www.9xaxa.gr/pdata/1110.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γυναικα για σπιτι!!!!!αλλα για τι σπιτι...... :think:
Τελικά γυναίκα είναι ή άντρας;η συμμετοχη της αυστριας με την μουσατη μου εφερε αηδια ... ειλικρινα αφου γυναικοφερνει το μουσι τι το θελει ?
ειχαμε και μεις στο σαιτ παλιοτερα μια γυναικα με μουσι παντωςη συμμετοχη της αυστριας με την μουσατη μου εφερε αηδια ... ειλικρινα αφου γυναικοφερνει το μουσι τι το θελει ?
η συμμετοχη της αυστριας με την μουσατη μου εφερε αηδια ... ειλικρινα αφου γυναικοφερνει το μουσι τι το θελει ?
τυποι, δεν μπορω να φανταστω παντως τι θα γινεται στη συγγρου απο αυριο :S μεχρι και ο ελσος του σταμουλη θα αφησει μουσι πλεον :S
κατι σαν την ποπαρα τυπε?
η εικονα της πολωνης με εχει στοιχειωσει απο εχθες....
τι καυλοραπανο ηταν ωρε!!!!!
και σαυτες δωσαμε 1 βαθμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο σειρηνακης να τα βλεπει αυτα και να πραξει τα δεοντα...
ο φερετζες του πουστη δεν λενεη συμμετοχη της αυστριας με την μουσατη μου εφερε αηδια ... ειλικρινα αφου γυναικοφερνει το μουσι τι το θελει ?
μηπως εισαι ανωμαλος τυπε? :Sοι νινητριες της καρδιας μας...