Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Αν φυσικά βγει πρώτη και η Ισπανία...
Τους συμφέρει να βγουν 1οι,αποφεύγουν Σλοβενία και Σερβία μέχρι τον τελικό
Αν φυσικά βγει πρώτη και η Ισπανία...
Σωστά.Τους συμφέρει να βγουν 1οι,αποφεύγουν Σλοβενία και Σερβία μέχρι τον τελικό
Τους συμφέρει, θα τα καταφέρουν όμως να βγουν πρώτοι;Τους συμφέρει να βγουν 1οι,αποφεύγουν Σλοβενία και Σερβία μέχρι τον τελικό
Στο παιχνίδι από τους 8 για να πάμε στους 4, με ποιον πέφτουμε; (αν φυσικά βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας)
Και αν χάσουμε από την Κροατία (είναι και αυτή μια πιθανότητα), με ποιον διασταυρωνόμαστε στη συνέχεια;Είμαστε καλύτεροι από όλους ....ας χάσουμε από Κροατία....μήπως ο Ιτουδης διαλέξει αντίπαλο
Ιστορικά μας ξεκωλιαζουν...Μάλλον Λιθουανία
Τι λες ρε φίλε.....Δεν πρέπει να μας νοιάζει με ποιους θα παίξουμε στα νοκ άουτ....εδώ ο Αντετοκούμπο με τους Μπαγκς πηρε το πρωτάθλημα....σαν να λέμε ότι η μία ομάδα από χαλιά πρωτάθλημα στην Ευρώπη πήρε το Τσάμπιονς λιγκ....πχ η Μπριζ
Μακάρι αλλά παραπάνω λες μαλακίες.Εδώ θα είμαστε και μπορείτε να μου λέτε ότι θέλετε μετά ...θα πάρουμε το κύπελλο.... έφτασε η ώρα πάλι χρονικά
Μια μικρό μεσεα ομάδα είναι η Μπαγκς....εγώ αυτό ξέρω ...ίσως κάνω λάθος ίσως έχεις άλλη άποψη...δεν σημαίνει ότι επειδή το είπα έτσι είναι ....την άποψη μου είπαΤι λες ρε φίλε.....
Καμμία μα καμμία σχέση δεν έχει αυτό.
??????Δεν πρέπει να μας νοιάζει με ποιους θα παίξουμε στα νοκ άουτ....εδώ ο Αντετοκούμπο με τους Μπαγκς πηρε το πρωτάθλημα....σαν να λέμε ότι η μία ομάδα από χαλιά πρωτάθλημα στην Ευρώπη πήρε το Τσάμπιονς λιγκ....πχ η Μπριζ
Ιστορικά μας ξεκωλιαζουν...
Τώρα θα είναι 60-40 υπέρ τους γιατί έχουν πολύ δεμένη ομάδα.
Έχουμε πιθανότητες όμως.
Οι διαφορές στο NBA από την καλύτερη έως την χειρότερη ομάδα είναι λεπτομέρειες.Μια μικρό μεσεα ομάδα είναι η Μπαγκς....εγώ αυτό ξέρω ...ίσως κάνω λάθος ίσως έχεις άλλη άποψη...δεν σημαίνει ότι επειδή το είπα έτσι είναι ....την άποψη μου είπα
Σιγουρα.Στο προηγούμενο τους αποκλείσαμε πάντως,ενώ είχαν βγει 1οι κι εμεις 4οι
Σ'ένα ματς δεν ξέρεις τί γίνεται
Τους είχαν όλοι για ψηλά λογω Γιάννη και Μιντλετον.Κάντε μια έρευνα πριν το 2019 εάν υπολόγιζαν τους Μπαγκς...η εάν έχετε γνωστό που ξέρει από μπάσκετ εάν υπολόγιζα ποτέ τους Μπαγκς τα λεφτά και ο Γιάννης τα έκαναν όλα ....αυτό λέω ότι ειρθε η ώρα με τον Γιάννη για την Ελλάδα